geçmiş olsun canım..bende dört ay önce öğrendim..üstelik 3 senedir tedavi oluyorum hiç bi doktor bu değere bakmadı..birde ona yandım anlayacağın..ama ümit verici olaylar var..bu topiği okuduysan buna rağmen hamile kalanlar var...ilaçla tedavi, ömür boyu sürecek, hamileykende ilaç içilecek..ilaçlarda antikorlarda bebeğe geçmiyor..önemli olan tsh değerin1-2 arasındaysa problem yok..bende ilk öğrendiğimde445 di tam tüp bebeğe gittiğim ay 600 e fırladı.. doktor metebolizma yapıyo dedi..baş düşmanı stresmiş..
topikte haşimatoluyum napacam diye yazanların mesajlarının altında şimdi hamilelik takvimleri var..
üzülmemeye çalış..ümit hep var..
Sana da çok geçmiş olsun.. stressiz bir hayat düşünemiyorum..çok çabuk sinirlenebilen biriyim..
Doktora gittim..bu değerin bir dahaki gelişinde 200lere-3000 lerede çıkabilir sıkıntı etme dedi..biz bu değere hastalığın adını koymak için bakıyoruz dedi..sen haşimatolusun dedi..önemli olan Tsh mış..levatrion kullanıyorum her sabah 1 tane devam dedi..klomen ve duphaston verdi dr..geçen ay kullandım olmadı..bu ayda kullanıcam..klomenim yeni bitti.. Bugünde Kadın doğuma gidicem nasipse..testlerde CA-125 değerim 29 çıktı muhtemelen doğum kontrol hapı vercek..bu böyle devam ediyor..hormon düzelir kist büyür..kist düzelir hormon fırlar...Rabbimden ümit kesilmez..tevekkülü daim kılsın Rabbim..zor imtihan..Rabbim şifalarımızı versin..