Haşimato

Merhaba öncelikle allah bağışlasın bebeklerimizi... ben de 36 yaşındayım ve 5 aylık bebeğim var. Sezaryanla dünyaya geldi. Bugün haşimatolu olduğumu öğrendim ve bu hastalıkta çok yeniyim. Araştırma yaparken bu sayfaya denk geldim. Hamileyken troid değerim az ya da çok çıktı tam hatırlamıyorum hangisi olduğununu ama L-Thyroxin kullandım. 25mg idi sonra 50mg kullandım.
doğumdan sonra bırakabilirsin dedi doktor. O yüzden bırakmıştım. Sonra hızla kilo aldım. Boğazım şişti, doktora gittim haşimatodan dolayı troid değerim aşırı düşükmüş. Şimdi ilaca başladım tekrar.
Şok oldum arkadaşlar. Hamileyken bu kadar kilo almamıştım.
boğazımın şişliği iner mi sizce? Kilo vermem çok mu zor artık? Eski kıyafetlerimi atsam mı saklasam mı bilemedim. Ödem dolu bir de vücudum. Yere basarken ayaklarım acıyor.

Merhaba hanımlar bişey sormak istiyorum haşimato adet öncesi kahverengi lekelenme yaptı mı sizler de de.. Çocuk istiyorum ama bu lekelenme benim moralimi bozuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…