• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

harcadığı parayı basıma kakması.

Zırhımı kuşandım geldim AstelyaEn Büyük KK
Eniştenin yorumu da bana garip gelmiyo
Eğer erkek arkadaşınızın da olduğu bi ortamda yüzüğün ederini söyleseydi yaptığı hataydı evet; ama aile arasında ''aaa bakıyim yüzüğüne pırlanta mı nan o'' şeklinde herkesin yapabileceği yoruma işiyle örtüşen profesyonel bi yorum getirmiş.
Bi de şunu söyleyebilirim evlenme teklifi için beraber çıktığınız o gece beklentiniz gerek hediye gerekse tavırlar davranışlar yönünden her zamankinden bi tık daha yükselmiş olabilir, aynı özeni erkek arkadaşınızın göstermemesinin de sebepleri olabilir bana göre -eğer delicesine romantik bi erkek değil idiyse- klasik erkek yaklaşımı, olsun bitsin.

Yüzüğün fiyat etiketi mi vardı üzerinde daha doğrusu yüzüklerin? Şu kadarlık yüzük bu kadarlık yüzük diyorsunuz? Yoksa fiyatına mı baktirdıniz kuyumcuya gidip?
Kusura bakmayın ama sizin hesapçı konuşmalarınız tuhaf geldi bana. Sahsen eşimin aldığı hiçbir takının fiyatı hakkında bilgim yok.
Erkek arkadaşınız hep ben ödüyorum diye bir duyguya kapılmış belliki ondan bu densizlikleri. Sizde yüzüğü görünce mutlu olmadıysanız ki mutlu olmamişsınız 400liralık yüzük zaten bir günde 300lira harcıyor diyorsunuz, paragöz olduğunuzu düsünüyor olabilir. Kendiside görgüsüz zaten ki hergün 200lira hesap ödeyemem diyor.
Tuhafsıniz ikinizde.

aslında tanıyınca oyle değil kendisi fazla ince ruhlu oyle olmayan erkekleri gorunce sınır oluyor arkasında da soyle dedi. Ben ablanla tanıstıgımda 10 sene once 1,200 lira maas alıyodum taksıtle pırlanta almıstım yaptığımı tam yapabilmek adına dedi.
eniştenizi tuttumm.. bu zamanda 400 nedir beee..

marketin onunde durup 2 kiişi arabadan inip ayrı para vermek genel ilişkimizde onunda üslubuna ters benimde ters. araba park edilmeyecek yerlerde durduğuuzda oluyor oyle durumlarda ben iniyorum alıyorum. Ama buda onun benden maddi cıkarı olduğunun kanıtı değildir. Siz cok baska bıyerdn baskmıssınız olaya farklı bi bakıs acısı getirdiniz tesekkur ederim.

Burda herkesin hesabı kitabı ayrı demek ki..Bende eşimle sevgiliyken kimde varsa o öderdi. Hatta tatile gittik bütün masrafı ben çektim o sadece arabaya gaz doldurdu...Şehirimiz uzaktı 15 günde bir 700 km yol geliyordu e tabi bir yerde tıkandı kredi kartlarına kadar ben ödedim. Eşim ne çıkarcı bir insanmış demedim. Bankadan yüklü kredi çektim onun borcunu kapattım. Sonra nemi oldu..evlendik ve eşim mesleğini yapmaya başladı..Şimdi alma bana artık bişey diyorum gidiyor en pahalı kolye nerde onu alıyor, yüzük vs. vs. Şimdide en son çıkan beğendiğim bir tel var onu alacakmış, sırada araba falan:KK45: Çok çıkarcıyız biz eşimle. Gözlerimiz dolar işareti yapıyor:KK70: Alacak tabi ben onun en değerlisi isem bana alacak tabi. Sizde öyle düşünün burdaaki yorum yapan bizlere alacak değil ya. Aldır bacım insan kendine değer verdiği sürece karşıdaki de ona veriyor. Bu dünya böyle dönüyorsa ayak uydurmak lazım:))))

Aha namus bekçisi bacım hoşgeldin! Zaten bizim de bacağımızın arasındaki şeyden başka VEREbileceğimiz hiçbir şey yok. Biz bundan ibaretiz zaten, seviş, doğur, bebek bak. Biz buyuz di mi?
Alacağını almışmış, kim kimden ne alıp veriyor be? Şu ağzınızı düzeltin bir önce. Yazıklar olsun sana ve senin gibilere. Böyle böyle erkeklere prim veriyorsunuz zaten. Sen kabul edersen alınıp verilebilecek bir ŞEY olduğunu, onlar da sana elbet OBJE olarak davranır. Bak bak laflara bak sıkılmışmış. Kim kimden sıkılıyor be, eh cinsel ilişkiye de girdik, artık defoluyuz, sıkılmadan hemen kapağı atalım di mi? Var yaaaa ne deyim size ben.
Arkadaşım sana gelince de hiç kıvırmayacağım, durumu gayet iyi olan birisi, tutup da 300 liralık yüzük alsa ben de bozulurdum. Buradakilere bakma sen, gayet hepsi de bozulurdu. Değer vermek sözle olmaz güzel kardeşim, madem sevgini ispatlamak için bir nesneye ihtiyaç duydun onu da düzgünce yap bari de karşı tarafı değersiz hissettirme. 3 gün az yese daha iyi bir şey alırdı, layık görme meselesi bu.
He sigara olayına bir şey diyemem, almak zorunda değil. Restoran olayına gelince de yenilenin içilenin lafı edilmez ayıptır, ona ben de kızdım.

Burda herkesin hesabı kitabı ayrı demek ki..Bende eşimle sevgiliyken kimde varsa o öderdi. Hatta tatile gittik bütün masrafı ben çektim o sadece arabaya gaz doldurdu...Şehirimiz uzaktı 15 günde bir 700 km yol geliyordu e tabi bir yerde tıkandı kredi kartlarına kadar ben ödedim. Eşim ne çıkarcı bir insanmış demedim. Bankadan yüklü kredi çektim onun borcunu kapattım. Sonra nemi oldu..evlendik ve eşim mesleğini yapmaya başladı..Şimdi alma bana artık bişey diyorum gidiyor en pahalı kolye nerde onu alıyor, yüzük vs. vs. Şimdide en son çıkan beğendiğim bir tel var onu alacakmış, sırada araba falan:KK45: Çok çıkarcıyız biz eşimle. Gözlerimiz dolar işareti yapıyor:KK70: Alacak tabi ben onun en değerlisi isem bana alacak tabi. Sizde öyle düşünün burdaaki yorum yapan bizlere alacak değil ya. Aldır bacım insan kendine değer verdiği sürece karşıdaki de ona veriyor. Bu dünya böyle dönüyorsa ayak uydurmak lazım:))))
konuyla ne alakalıysa onu soyledim bende zaten kendisi yabancı olduğu için parasını alamadı bankadan bikere isimle ilgili bi hata oldu mıktar vermek istemıyotum ama o donemde de bende ona verdm para 5 kurussuz gezırcek halım yoktu ama bunu niye soylıyım ki sımdı konuyu acıklarken. konumuzla bunun bi alakası yok :) boyle tepki gelceğini hiç tahmın etmemiştim.

ironi mi yaptınız anlayamadım ama doğru bencee de. hiç almasa benimle evlenir misin dese ben zaten almadı demezdim bıynuna da atlardım ama durum boyle olunca üzüldüm.
Yooo hayır dalga geçmedimm.. enişteniz haklı dedimm..bazı anlar ve yaşamlar vardır.. an gelmiştir evlenme teklifi etmiştir yüzüksüz.o anın gerektiği gibi olmuştur.. seve seve boynuna atlanılır veee evet denilirr. ama eğer bir erkek evlenme teklif edecekse ve hazırlık yapaıyorsa 400 liralık yüzük ve sonrasındaki davranışları ters ve uygunsuz olmuşş..

Sevgilinizin pırlantaya bakış açısı farklıdır belki. Pırlanta benim gözümde kan ölüm ve sömürü demek. Az çok okuyan, araştıran bir adamsa belki o da öyle düşünüyor olabilir. Ki zamanında eşime asla pırlanta istemediğimi, evlilik teklifinde pırlantayla gelirse kabul etmeyeceğimi söylemişliğim vardır. Şimdi cam taşlı bir tektaşım var. Satmaya kalksak 50 lira bile etmez. Bence hiç almasa da olurdu ama böyle gelmiş böyle gider diye düzene ayak uydurmaya çalışmış benim bey.

Sevgilinizin pırlantaya bakış açısı farklıdır belki. Pırlanta benim gözümde kan ölüm ve sömürü demek. Az çok okuyan, araştıran bir adamsa belki o da öyle düşünüyor olabilir. Ki zamanında eşime asla pırlanta istemediğimi, evlilik teklifinde pırlantayla gelirse kabul etmeyeceğimi söylemişliğim vardır. Şimdi cam taşlı bir tektaşım var. Satmaya kalksak 50 lira bile etmez. Bence hiç almasa da olurdu ama böyle gelmiş böyle gider diye düzene ayak uydurmaya çalışmış benim bey.
anammm değişik bir bakış açısı bu açıyıda tuttumm

Paragoz gormedim ben hic sizi.
Durumu cok cok yerindeyse
Gunluk yemegine gezmesine sigarasina ayirdigi para degerinde yuzuk alamaz.
Sizi davet ettigi yerde hesabi kendi oder tabii ki. Ki sizde yiyici olsaniz hediye vs almazsiniz.
Sigara muhabbetinde de haklisiniz
O gidiyorken bana da al diyebilirsiniz.
Cikarip para uzatilir mi?
Ben esimden birsey isterken parasinimi vericem..
Hic takilmayin boyle devam edin
Mutevazi takilanlar,ne oluyor.
Bas taci edilmiyor.
bosverrrrrrr.Baktin olmuyor sepetlersin.

Yok hayır o tarz düşünceleri yok. Resmen layık görmemiş bundan ibaret.

eeeeee hatun kişi böyle yüzüğün parasını oturur enişteyle konuşursa er kişi de 10 liralık sigarayı kafasına kakar. öyle başa böyle tarak.
bak ablacım, benim eski sözlümün ki kendisi öyle değil günde 300 lira harcamak yanında nakit taşımazdı, bana aldığı pırlantanın değerini ben bugün bile bilmiyorum, hiç umursamadım. sen sen ol insanların değerini sana harcadıkları parayla ölçme, bir kadın kendine daha büyük bir hakaret edemez, ölçeceksen de adam harcadığı paranın lafını yapınca bozulma, her işin bir raconu vardır, kitabına göre oynamayı öğren.
bu arada ailecek garipsiniz, enişten çok ayıp etmiş. ayrıca 10 sene önce 1200 liraya aldığı pırlanta da ancak büyüteçle görülür, o zamanlar pırlantalarda böyle indirim mindirim olmazdı, parası olan alırdı, öyle çok da övünülecek bir pırlanta değil yani.

Paragoz gormedim ben hic sizi.
Durumu cok cok yerindeyse
Gunluk yemegine gezmesine sigarasina ayirdigi para degerinde yuzuk alamaz.
Sizi davet ettigi yerde hesabi kendi oder tabii ki. Ki sizde yiyici olsaniz hediye vs almazsiniz.
Sigara muhabbetinde de haklisiniz
O gidiyorken bana da al diyebilirsiniz.
Cikarip para uzatilir mi?
Ben esimden birsey isterken parasinimi vericem..
Hic takilmayin boyle devam edin
Mutevazi takilanlar,ne oluyor.
Bas taci edilmiyor.
bosverrrrrrr.Baktin olmuyor sepetlersin.
E bide zaten 10 binliralıkta yüzük olsa neyapıcam ki? Satıp parasını yicek halim yok ayrılık olursa zaten iade edicem yine onun olcak. Kırıldığım noktayı anlayan cok az kişi oldu bırda sizde onlardan birisiniz.

E bide zaten 10 binliralıkta yüzük olsa neyapıcam ki? Satıp parasını yicek halim yok ayrılık olursa zaten iade edicem yine onun olcak. Kırıldığım noktayı anlayan cok az kişi oldu bırda sizde onlardan birisiniz.
Anladim cnm merak etme.
Bel alti yorumlarada takilma
Senin hayatin,senin yasamin,senin bedenin...

Paragöz değilsiniz bence ve sigara olayındada cok saçmalamış o giderken kendinize almak için sennde gitmen saçma zaten 1 yıldır sevgiliymissiniz bi sigaranın lafı mı olur ya ayıp etmiş

Back
X