Selam canım benimde evlenmeden önce adet düzensizliğim vardı o zaman duphaston diye ibi hap kullanmadan adet olamıyodum hoş şimdi de aynı şekilde
hormon tahlili yaptırdım ve prolaktin hormonum yüksek çıktı, böbrek üstü bezlerimde de erkeklik hormonu varmış o yüzden de hala hap kullanarak adet olabiliyorum bakalım 20 gün sonra tekrar doktora gidicem ne olcak durum.
bilmiyorum ya bende test yaptırdım ama bedne herseey normal dedi doktor.hatta neden adet olamadıgıma sasırdı.off ama kızkenden beri var bu bende.dogum kontrol hapı içerek adet oluyrdum.hapı bıraktım yine adet olamadım bu sefer doktora gittim hap verdi içtim adet oldum iki aydır yine adet olamıyorum.off. böylesi çok iyi ama çocugum olmadıgı için korkuyorum.ya çocuk isteyincede olmassa diye.
merhaba canım aynı sorun bende de var ama benim üç tane çocuğum oldu.bende ilaç falan kullanarak oluyordum.son zamanlardada zaten bebeğimi emzirdiğim için 8 -9 ay sonra oldum.bence bu gibi düşüncelerle kendini boş yere üzme.hoşçakala.s.
ben de hep kendimi tek sanıyordum gençkızlığımdn beri diane 35 kllandım adet görmek için bırakınca olmuyodu işte ama ne zamanki çocuk istedik bırktım tabi yine olmadım dr um farlutal verdi 6-8 ay kullandım ama yine olmadı dr pko diye erkeklik hormonum biraz yüksekmiş yumurtlarımo yüzden tembelmiş şimdi de klomene başladım hadi hayırlısı
canım korkulcak bişey değil tabi büyük sorunumuz yok elbet bir gün olcak ama yine de tavsiyem çok geç düşünmeyin ya da düşünmeye başlamadan önce tedavine başla en azından kendini hazır hissettiğinde bebişini kucağına alırsın:)
dr dan geliyom dr hala adet olmadığımı duyunca çok şaşırdı o yüzden öncelikle bir gebelik-kan testi istedi sonucu yarın alcam hadi hayırlısı...
dr dan geliyom dr hala adet olmadığımı duyunca çok şaşırdı o yüzden öncelikle bir gebelik-kan testi istedi sonucu yarın alcam hadi hayırlısı...
maalesef sonuç negatif gerçi niye şaşırıyosam dr klomenin dozunun bana düşük geldiğini o yüzden hiç etki yapmamış olduğunu söledi etki yapsaymış yumurta yapmsam bile det görebilirmişim şimdi adet söktürücü verdi farlutal günde 3 tane kullanıyom adet gördükten sonra tekrar klomene başlıcam o da günde 3 tane gerçi bu defa da çok umutlu deilim günde 2 tane klomen hiç etkilemediyse günde 3 tane ne kadar etkiler bu klomeni günde 5 taneye kadar kullanabiliyormuşuz niye direk 5 tane kullan demedi kibeni her ay uğraştırıyo 1 tane bir tane artırarak
bi de kızlar çok ilginçtir ki bu ay adet görmem gereken günden itibaren hergün aşırı şekilde akıntılarım geliyor tamam diyom şimdi adet oldum bakıyorum ki beyaz akıntı günlük ped kullanmama rağmen kokusu çamaşırıma geçiyo ve günde 2 tane çamaşır değiştiriyorum dr sordum bi şey olmaz dedi klomenden dolayı olabilirmiş
maalesef sonuç negatif gerçi niye şaşırıyosam dr klomenin dozunun bana düşük geldiğini o yüzden hiç etki yapmamış olduğunu söledi etki yapsaymış yumurta yapmsam bile det görebilirmişim şimdi adet söktürücü verdi farlutal günde 3 tane kullanıyom adet gördükten sonra tekrar klomene başlıcam o da günde 3 tane gerçi bu defa da çok umutlu deilim günde 2 tane klomen hiç etkilemediyse günde 3 tane ne kadar etkiler bu klomeni günde 5 taneye kadar kullanabiliyormuşuz niye direk 5 tane kullan demedi kibeni her ay uğraştırıyo 1 tane bir tane artırarak
bi de kızlar çok ilginçtir ki bu ay adet görmem gereken günden itibaren hergün aşırı şekilde akıntılarım geliyor tamam diyom şimdi adet oldum bakıyorum ki beyaz akıntı günlük ped kullanmama rağmen kokusu çamaşırıma geçiyo ve günde 2 tane çamaşır değiştiriyorum dr sordum bi şey olmaz dedi klomenden dolayı olabilirmiş
sıkma canını tatlım.hersey allah tan.emininm çok güzel bir bebegin olacak.çünkü bakıyorum gebelik sayfasındaki kadınların % 90ı tedavi uygulayarak hamile kalıyorlar.emininm ilerde bunlardan biride ben olucam.ama inanıyorumki istediğimde ister tedaviyle olsun ister direk olsun mutlaka anne olucam.sende böyle kararlı olursan eminim sonuc dahada etkili olacak.çünkü doktorlarında dediği sey kendini çocugum olmayacak diye sartlandırmaman gerekiyor.ben bu işi basaracagım diye basla işe.hem doktorun bir bildiği vardır hapı tek tek arttırmasının.üç haplada bu iş oluyosa neden bes hap yutacaksınki? istersen bide böyle düşün bunu.eger sen inanırsan hersey çok güzel olacak a.s
ya bu arada ufak bi derdim daha var.yaklasık 1 haftadır sadece tuvalete gittiğimde pecetede kan görüyorum.normal zamanlarda yok.peki şimdi ben adetmi olmus oluyorum ? bi bilen varmı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?