gebelikte bebek tutunurken ufak tefek kanamalar oluyo diye duymuştum canım yoksa hamile olabilir misin ?:)
ama dr ye sormanda da fayda var tabi bi kadın için normal bi şey deil adet zamanları dışında kan gelmesi adet deilsindir herhalde öle olsa normal zamanda da gelirdi
cnım bi de dediğine katılıyorum moral çok önemli bizim gibi bi çok insan vr onlar başarıyosa biz de başarabiliriz bide ben daha tedavinin çok başındayım umutsuzluğa düşmek için çok erken:asigim:
adet olmak için ilaç kullanıyorsan düzensiz kullanma canım düzene sokmak için doğum kontrol ilacı veriyorlar yada farlutal,bu gibi ilaçları düzensiz kullanınca kist oluşmasına sebep oluyor yani 1 ay kullanıp 1 ay bırakıyorsan faydası yerine zararını görürsün..
canım benim bildiğim farlutali tek başına kullanman pek doğru değil önce 1 ay doğum kontrol ilacını içeceksin daha sonra belirli bir günde de farlutale devam edeceksin ilerde sıkıntı çekmemek için bu gibi ilaçları doğru şekilde kullanın bence,farlutal tamamen içini temizlemek için kullanılıyor bildiğim kadarıyla..
civanperçemi die bi otu çay gibi demleyip içenler faydasını görenler var ben 6 gundur içiorum ama faydasını henuz gormedim.bi denyin belki sizlere faydası olur.
ayrica ari sutuyle takviye yap ben denedim gercekten ise yariyor yurtdisinda oldugum icin bir cok sey deniyorum bilmedigim faydali olursa yazarim ayrica incir suyuya adetlendim ben tavsiye ederim
CANM malesef bende ilacsiz adet olamazdim ama bai bitkiselleri deneyince geldi ben duzenli kulanamadim incir suyu ictim adetim gecikmelide olsa geldi bimiyorum bende ise yaradi bence pesin karar verme derim nasil yaptigima gelince sadece ayni hosaf gibi kaynattim suyunu ictim hicbisey koymadim icine 8 yada 9 tane inciri koy ustunu biraz gececek kadar su koy yak altini 20 25 dakika kaynat ben bole yaptim ben tavsiye ederim adet sorununndan bende nefret ediyorum anliyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?