• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hap kullanmadan adet olamıyorum

gebelikte bebek tutunurken ufak tefek kanamalar oluyo diye duymuştum canım yoksa hamile olabilir misin ?:)
ama dr ye sormanda da fayda var tabi bi kadın için normal bi şey deil adet zamanları dışında kan gelmesi adet deilsindir herhalde öle olsa normal zamanda da gelirdi
cnım bi de dediğine katılıyorum moral çok önemli bizim gibi bi çok insan vr onlar başarıyosa biz de başarabiliriz bide ben daha tedavinin çok başındayım umutsuzluğa düşmek için çok erken:asigim:

bi çocugum olmasını bende çok istiyorum ama bu aralar olmasını istediğim en son sey bi çocuk.benim için daha çok erken.yaklasık 1 sene daha çocuk istemiyorum ben.bak şimdi sen beni korkuttun.korunuyoruz gerci ama acaba böyle bişey olabilirmiki..test alıp bakmak lazım ama hiç sanmıyorum böyle bişey oldugunu.ama yinede korkuttun beni:sm_confused:
sen tabiki herseyin çok basındasın ve ben inanıyorumki bu iş daha fazla uzamadan ben senin güzel haberlerini duyacagım:dance: sen sadece inan yeteryerimseniben

adet olmak için ilaç kullanıyorsan düzensiz kullanma canım düzene sokmak için doğum kontrol ilacı veriyorlar yada farlutal,bu gibi ilaçları düzensiz kullanınca kist oluşmasına sebep oluyor yani 1 ay kullanıp 1 ay bırakıyorsan faydası yerine zararını görürsün..

ben zaten dogum konrtol hapı kullanarak adet oluyordum.hapı bıraktım adet olamıyorum.kaç defa denediysem hapsız adet olamadım.o yüzden açtım bu konuyu.ayrıca verdiğin bilgi için çok tesekkür ederim.bunu bilmiyordum.biraz daha gecsin bakalım olmazsa yine bi doktora gideceğim.

bendede o sorun vardı 3 ay öncesine kdar ama benim sorunum ben gec adet oldum düsensizlik cok vardı bende sınıtı yaratıyodu bende ve adet olamdım halde karın ve kasık ağrısı doktora gittim gec oldum için düsenzilkk oldunu söledii ve farlutal hapı evrdii kullandım ama kontrollere gidiyorumm hala

canım benim bildiğim farlutali tek başına kullanman pek doğru değil önce 1 ay doğum kontrol ilacını içeceksin daha sonra belirli bir günde de farlutale devam edeceksin ilerde sıkıntı çekmemek için bu gibi ilaçları doğru şekilde kullanın bence,farlutal tamamen içini temizlemek için kullanılıyor bildiğim kadarıyla..

benim zaten geliyor ama düzensiz bir ay geliyor iki ay gelmişyor gibi bişi buda sıkıntı veriyo doktora gittim bu ilacı verdii o ilaçtan sonra şimdi ii

kizlar bu konu onemli guncel kalsin varmi ble adetlenen hamile kalan neler yapiyorsunuz bende hapsiz adet olamam

civanperçemi die bi otu çay gibi demleyip içenler faydasını görenler var ben 6 gundur içiorum ama faydasını henuz gormedim.bi denyin belki sizlere faydası olur.

xl67w3eieix.png

kızlar benımde adetlerım cok duzensızdı dr gitmiştim hersey normal demişti demir eksiklii varmıs bende onun için tedavı oldum şimdi allahıma bın sukur her ay oluyroum önceden 2 3 ay olmaazdım ilaç içmedende gelmezdı yanı herseyınıze baktırın kanınıza demır eksikliğinize onlardanda olabılıyo

civanperçemi die bi otu çay gibi demleyip içenler faydasını görenler var ben 6 gundur içiorum ama faydasını henuz gormedim.bi denyin belki sizlere faydası olur.

xl67w3eieix.png

İlknurcum merhaba,
bende civanperçemi içiyorum 3 aydır. Ama ben hayıt tohumuyla karışırıyorum. Bende normalde ilaçsız adet görmüyorum ve evlendiğimden bu yana tedaviler başarısız oldu bebek sahibi olamadım. Bir arkadaşım hayıt ve civan perçeminden bebek sahibi oldu.
1 tatlı kaşığı hayıt tohumu, 1 tatlı kaşığı civanpeçemini 1 su bardağı sıcak su da demle, sabah-öğle-akşam aç karına iç. İnşallah faydasını görürsün. Özellikle hayıt hipofiz bezlerini uyardığı için adet düzenlemesinde çok etkiliymiş. Benim arkadaşımda 1 ayda fayda etmiş. Her metebolizma farklı etki gösterir muhahhak. Ama sabret ve iç canım...
Allah acil şifalar versin...

ayrica ari sutuyle takviye yap ben denedim gercekten ise yariyor yurtdisinda oldugum icin bir cok sey deniyorum bilmedigim faydali olursa yazarim ayrica incir suyuya adetlendim ben tavsiye ederim

ayrica ari sutuyle takviye yap ben denedim gercekten ise yariyor yurtdisinda oldugum icin bir cok sey deniyorum bilmedigim faydali olursa yazarim ayrica incir suyuya adetlendim ben tavsiye ederim

yeşim24, sende ilaç olmadan adet göremiyormusun. Ben 17 yaşımdan beri sürekli hap(cyclo progynova) içiyorum. Incir suyunu duymuştum, ama yumurta arttırıcı diye biliyorum, benim zaten özel ilaçlar olmadan yumurta olmuyor. Cyclo sadece kanama sağlıyor. Yumurta yapmıyor. 1 ay sonra 2.tüpbebek tedavim başlayacak, inciri nasıl kullandığını yazarsan sevinirim. Daha sonra denerim...

CANM malesef bende ilacsiz adet olamazdim ama bai bitkiselleri deneyince geldi ben duzenli kulanamadim incir suyu ictim adetim gecikmelide olsa geldi bimiyorum bende ise yaradi bence pesin karar verme derim nasil yaptigima gelince sadece ayni hosaf gibi kaynattim suyunu ictim hicbisey koymadim icine 8 yada 9 tane inciri koy ustunu biraz gececek kadar su koy yak altini 20 25 dakika kaynat ben bole yaptim ben tavsiye ederim adet sorununndan bende nefret ediyorum anliyorum canim

CANM malesef bende ilacsiz adet olamazdim ama bai bitkiselleri deneyince geldi ben duzenli kulanamadim incir suyu ictim adetim gecikmelide olsa geldi bimiyorum bende ise yaradi bence pesin karar verme derim nasil yaptigima gelince sadece ayni hosaf gibi kaynattim suyunu ictim hicbisey koymadim icine 8 yada 9 tane inciri koy ustunu biraz gececek kadar su koy yak altini 20 25 dakika kaynat ben bole yaptim ben tavsiye ederim adet sorununndan bende nefret ediyorum anliyorum canim

günaydın,
tavsiyen için teşekkür ederim canım, sende bebek varmı veya düşünüyormusunuz?
Ben bebek dışında çok dert etmiyorum ama ilk genç kızlık dönemlerimde psikolojık olarak beni çok yıktı adet olayı, daha evlenmeden özellikle çocuk sahibi olamayacağını veya çok zor olacağını bilmek ölümden beterdi, ama zamanla kabulleniyorsun, gitmediğim doktor kalmamıştı o günlerde, ama çaresi olmadı ilaçlarla, şimdi de çocuk sahibi olmak için çok uğraşıyoruz. İnşallah olumlu sonuçlar alırım...
Allah sana da şifalar versin yeşimcim, görüşmek üzere...

cok tesekkur ederim canim guzel dusuncelerin icin insallah Allah im sanada sifalar versin hepimize insallah hic bebek istemez olurmuyum cok istiyorum hatta bu olay cogu zaman psikolojimi bozuyor ruyalarima giriyor bazen sinirimden oturup agliyorum hic degil keski her ay duzenli adetlenseydim diye ozaman belki umidim olurdu diyorum ben dr a da gidemedim bazi ozel sebeplerden oturu kendi kendime bitkiselleri deniyorum iste onlarida icemiyorum duzenli yogun calistigimdan oturu bakalim hayirlisi gorusmek uzere canim

Back