hanımlar lütfen telefonunuzun otomatik düzeltmesini kapatın

bu otomatik düzeltmeler insanın kocasını hamile bile yapıyor gördün mü? ben boşuna kızmıyorum.

teravih yerine tedavi olan bir kocamız daha var unutma.
Ahahaha o da var di mi. Kadın hasta mı eşiniz demiş yok hasta değil çok şükür teraviye gitti demiş. Ahahaha yaaaa yardın gece gece :))))

bi oku gül eğlen sonra silersin apla
İçerik silemiyoruz, konuyu daha uygun bir bölüme taşıdım, şimdi istediğiniz kadar evlenebilirsiniz yalnız konuları ya da üyeleri hedef almazsanız sevinirim, insanlar incinmesin, ayrıca tartışma çıkabilir konulara buradan dalarsanız.

birinin derdini okuyup cevaplamağüçün üye oldum
Bak şimdi oldu mu bu nasıl bir yazım?

Konu başlıkları hatalı olursa bildirim yapın düzeltiyoruz, insanlar hızla yazarken dikkat edemeyebiliyor, bilinçli yapılan yazım yanlışları müstesna.

niye evleneyim ben evliyim zaten..

ahh ahh derdim büyük..

Konu başlıkları hatalı olursa bildirim yapın düzeltiyoruz, insanlar hızla yazarken dikkat edemeyebiliyor, bilinçli yapılan yazım yanlışları müstesna.
osmanlı türkçesi okumaktan ö
bak ya admin ablamla dalga geçiyor yazım hatası işte. ...hem ayrıca sen uyu la yorma kendini
sahur vakti uyumuyorum. sahurumu yapıyorum. sağolsun kayınvalidem hazırlıyor. bizi çağırıyor. Allah'ım ne kadar doğru yazıyorum ya hu..

Şakasına şeyettik kızmasın kimse yahu kendi kendimizle dalga geçiyoruz. :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…