• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hanımlar lütfen telefonunuzun otomatik düzeltmesini kapatın

Burda ki yorumlardan birinde. 2,3sayfa geride kaldi sanirim. Dun de okudum diye hatirliyorum bi konuda. Aslinda eminim. Sonradan duzeltti arkadasimiz tedavi diye ama burda yeniden bu baslik altinda okumak pek manidar oldu. Yorumu yazan bacimiza sor belki o hatirliyodur hangi konu oldugunu :)

Hamile olani okudumda teravi olan koca hangi konuda yaa
tedavi olan koca aslında teravihe gidiyormuş. ama telefon tedavi kelimesini uygun bulmuş..kızımız da ses etmemiş umurunda mı... telefon neyi uygun görürse o..

sonra vay efendim beni kimse anlamıyor

tedavi olan koca aslında teravihe gidiyormuş. ama telefon tedavi kelimesini uygun bulmuş..kızımız da ses etmemiş umurunda mı... telefon neyi uygun görürse o..

sonra vay efendim beni kimse anlamıyor
Gece gece nerden geldi aklina bunu konu acmak :D aslinda her gece absürt bu konu acmak lazim. Her zaman dert kosesine mi yazicaz. Arada kurtlarimizi dokeriz iyi olur

Gece gece nerden geldi aklina bunu konu acmak :KK70: aslinda her gece absürt bu konu acmak lazim. Her zaman dert kosesine mi yazicaz. Arada kurtlarimizi dokeriz iyi olur
benim de çok derdim oldu ama hep yanımdakini güldürmek gibi bir görevim varmış gibi hissettim...şimdi de bu huyum tuttu işte..

Bi kadin vardi dert dinleyen. Adini unuttum simdi. Ona dönmussun sen iyice . tezlerden ne alem ?
dinler tarihi master tezimi 5 yıldır yapmıyorum. biraz yazıp çokça ara veriyorum. başka dertlerim de var tabi ama tezimi yazsam çoktan unuturdum tüm dertlerimi

Kızlar seviyorum sizi:) ne matraksınız ya. Gece gece ki performansınız çok iyi ...

Sen niye bunu dert ettin anlamadım bak sende demişsin kızlar derdiniz var anlıyorum diye derdinde olmayan deveyi görürmü :KK14:

Back
X