- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile olani okudumda teravi olan koca hangi konuda yaaAy kikir kikir gülüyorum halaya haklisinda 4aylik koca, teravi olan koca. Bizim kocalarimizla ilgili gercekten bi sorunumuz var onu anladim ben
bu konu basligina daha cok yorum gelir boyle
![]()
tedavi olan koca aslında teravihe gidiyormuş. ama telefon tedavi kelimesini uygun bulmuş..kızımız da ses etmemiş umurunda mı... telefon neyi uygun görürse o..Hamile olani okudumda teravi olan koca hangi konuda yaa
Gece gece nerden geldi aklina bunu konu acmaktedavi olan koca aslında teravihe gidiyormuş. ama telefon tedavi kelimesini uygun bulmuş..kızımız da ses etmemiş umurunda mı... telefon neyi uygun görürse o..
sonra vay efendim beni kimse anlamıyor
Evet can'ım bence de.Gece gece nerden geldi aklina bunu konu acmakaslinda her gece absürt bu konu acmak lazim. Her zaman dert kosesine mi yazicaz. Arada kurtlarimizi dokeriz iyi olur
Bu değil bir. I immacule T Tirilaylaylom hala otomatik düzeltmeyi kapatmamış.Gece gece nerden geldi aklina bunu konu acmakaslinda her gece absürt bu konu acmak lazim. Her zaman dert kosesine mi yazicaz. Arada kurtlarimizi dokeriz iyi olur
benim de çok derdim oldu ama hep yanımdakini güldürmek gibi bir görevim varmış gibi hissettim...şimdi de bu huyum tuttu işte..Gece gece nerden geldi aklina bunu konu acmakaslinda her gece absürt bu konu acmak lazim. Her zaman dert kosesine mi yazicaz. Arada kurtlarimizi dokeriz iyi olur
Evet yazim yanlisi yapiyorum arada. Duzeltme degil ordaki, direk u ya basmisim. Tirnagim biraz uzun okdugu icin denk getirememisim demekki :) nerdende vuruyo hemen
Bi kadin vardi dert dinleyen. Adini unuttum simdi. Ona dönmussun sen iyice . tezlerden ne alem ?benim de çok derdim oldu ama hep yanımdakini güldürmek gibi bir görevim varmış gibi hissettim...şimdi de bu huyum tuttu işte..
Tamam dedik ya la
Ahahaha maksat gülmek :)))Evet yazim yanlisi yapiyorum arada. Duzeltme degil ordaki, direk u ya basmisim. Tirnagim biraz uzun okdugu icin denk getirememisim demekki :) nerdende vuruyo hemen![]()
YÖK ya ondan değildir
Uğraşınca kocam, 4 aylık hamile ben, görümcem diye ayırlıyoYahu kadın orda kocam 4 aylık hamile yazmış. Sen bizim otomatik duzeltmemize mı taktın. Aşkolsun![]()
dinler tarihi master tezimi 5 yıldır yapmıyorum. biraz yazıp çokça ara veriyorum. başka dertlerim de var tabi ama tezimi yazsam çoktan unuturdum tüm dertlerimiBi kadin vardi dert dinleyen. Adini unuttum simdi. Ona dönmussun sen iyice . tezlerden ne alem ?
neden Ada'm yazıp yazıp gülüyorsunuz. buranın meşhur yazım yanlışı o mu yoksa?YÖK ya ondan değildir![]()