hanımlar lütfen telefonunuzun otomatik düzeltmesini kapatın

sen var ya sen süpersin. virgülü doğru yere koyarak sorunu çözdün. varsa bir derdin dinleyebilirim:)

sen var ya sen süpersin. virgülü doğru yere koyarak sorunu çözdün. varsa bir derdin dinleyebilirim:)
Virgulu ben koymadim canim. Hazir koyulmusunu buldum size konu sahibide virgul koymus ama gece gece gozlerimizin azizligine denk gelmisiz demekki denizde kum bende dert be anacim. Hangi birini anlatiyim :) ayrica hepsini sana anlatirsam KK ya ne anlaticam dimi iyiyim bu aralar cok sukur :) bi kac sorun vardi ama cozuyoruz iste iyi kotu

hakkaten kız o neydi öyle Ada'm..
bunu yazan da master mı yapıyorum diyodu ne. tabi ben aşırı Ada'm yüklemesinden dolayı gerisini okuyamamıştım.

hakkaten kız o neydi öyle Ada'm..
bunu yazan da master mı yapıyorum diyodu ne. tabi ben aşırı Ada'm yüklemesinden dolayı gerisini okuyamamıştım.
İşte o otomatik düzeltme. Eğitim seviyesiyle bağımsız bir şey. haha
Ben yurtdışındayım, ve işyerimdeki bilgisayarlar otomatik düzeltmeli. Sonu -in' le biten kelimeleri kendiliginden -ing diye değiştirir, doktor gibi kelimeleri doctor diye değiştirir... Habire geri dönüp düzeltmek zorunda kalıyorum, kendi bilgisayarım değil diye öyle sistemin ayarlarıyla da oynayamam. Valla otomatik düzeltme denen şey sırf eziyet bana göre. :)

otomatik kösültme olmuş senin için.

Bi kadin vardi dert dinleyen. Adini unuttum simdi. Ona dönmussun sen iyice . tezlerden ne alem ?
Güzin abla. Valla anlayacak bi
Ahaha yok yok koymamisti biz doğru gördük ısrarlara dayanamayıp düzeltti :))) tabi sakalasiyoruz kızmasın o da bize :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…