- 28 Ekim 2016
- 1.141
- 1.009
- 53
Biliyorum biliyorum:)Ahahaha maksat gülmek :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyorum biliyorum:)Ahahaha maksat gülmek :)))
Tez affetmez valla. Cokta bilmiyorum o konulari ama ben tez olsam seni affetmezdimdinler tarihi master tezimi 5 yıldır yapmıyorum. biraz yazıp çokça ara veriyorum. başka dertlerim de var tabi ama tezimi yazsam çoktan unuturdum tüm dertlerimi
sen var ya sen süpersin. virgülü doğru yere koyarak sorunu çözdün. varsa bir derdin dinleyebilirim:)Arkadaslar 4aylik hamile sandigimiz koca aslinda oyle degilmis :)Birgaripinsan I immacule konu basligi aynen su
*
Kocam, 4 aylık hamile ben, bilmiş görümcem. Yetti artık
Ordaki virgül cok sey degistirirH Hainkoca nin yazdigi konu bu arada
Saygılarimla![]()
Virgulu ben koymadim canim. Hazir koyulmusunu buldum sizesen var ya sen süpersin. virgülü doğru yere koyarak sorunu çözdün. varsa bir derdin dinleyebilirim:)
Kadıncağızlaröyle deme. geçip gidelim diye yazmıyor o kadıncağızlar. bir teselli bir öğüt bekliyorlar.. ve ben de burdayım işte..
hakkaten kız o neydi öyle Ada'm..Haha aslında doğru diyosun. Son bir kaç aydır Adam kelimesini Ada'm olarak görmekten kusacam mesela.
Gerçi otomatik düzeltme olmasa kimileri yaptığı Türkçe katlinde suçu otomatik düzeltmeye de atamaz ki. :)
İşte o otomatik düzeltme.hakkaten kız o neydi öyle Ada'm..
bunu yazan da master mı yapıyorum diyodu ne. tabi ben aşırı Ada'm yüklemesinden dolayı gerisini okuyamamıştım.
otomatik kösültme olmuş senin için.İşte o otomatik düzeltme.Eğitim seviyesiyle bağımsız bir şey. haha
Ben yurtdışındayım, ve işyerimdeki bilgisayarlar otomatik düzeltmeli. Sonu -in' le biten kelimeleri kendiliginden -ing diye değiştirir, doktor gibi kelimeleri doctor diye değiştirir... Habire geri dönüp düzeltmek zorunda kalıyorum, kendi bilgisayarım değil diye öyle sistemin ayarlarıyla da oynayamam. Valla otomatik düzeltme denen şey sırf eziyet bana göre. :)
Güzin abla. Valla anlayacak biBi kadin vardi dert dinleyen. Adini unuttum simdi. Ona dönmussun sen iyice . tezlerden ne alem ?
Ahaha yok yok koymamisti biz doğru gördük ısrarlara dayanamayıp düzeltti :))) tabi sakalasiyoruz kızmasın o da bize :))))Virgulu ben koymadim canim. Hazir koyulmusunu buldum sizekonu sahibide virgul koymus ama gece gece gozlerimizin azizligine denk gelmisiz demekki
denizde kum bende dert be anacim. Hangi birini anlatiyim :) ayrica hepsini sana anlatirsam KK ya ne anlaticam dimi
iyiyim bu aralar cok sukur :) bi kac sorun vardi ama cozuyoruz iste iyi kotu
![]()
Gördüm görmemmi :) bi nevi sudoku niyetine beyin cimnastiği oluyor çözmek:))bu otomatik düzeltmeler insanın kocasını hamile bile yapıyor gördün mü? ben boşuna kızmıyorum.
teravih yerine tedavi olan bir kocamız daha var unutma.
Yok ya niye kizsin, okuyunca oda gulecektirGüzin abla. Valla anlayacak bi
Ahaha yok yok koymamisti biz doğru gördük ısrarlara dayanamayıp düzeltti :))) tabi sakalasiyoruz kızmasın o da bize :))))
Ahaha kadın gozlerimizdenYok ya niye kizsin, okuyunca oda gulecektirbende bi an biz yanlis gorduk sandim valla. Suphe ettim kadın gozlerimizden