- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.247
- 548
Japon Yen'i![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Japon Yen'i![]()
Bebeğim sana derleryapma bebeğim amaaaa![]()
düzeltmeyi kaldırmayanın derdini okumıycam işte. hıh. zaten bi yandan yüksek lisans tezi, bi yandan osmanlı arşiv okuma bi yandan öğretmenlik, bi yandan tercümeler.. yapmayın etmeyin...
bu arada iyi sahurlar..
düzeltmeyi kaldırmayanın derdini okumıycam işte. hıh. zaten bi yandan yüksek lisans tezi, bi yandan osmanlı arşiv okuma bi yandan öğretmenlik, bi yandan tercümeler.. yapmayın etmeyin...
bu arada iyi sahurlar..
Diyemedim ya laburadaki kadınlar niye gülmüyor dedim.
yok ya hakkaten otomatik düzeltmeyi kaldırın la
öyle deme. geçip gidelim diye yazmıyor o kadıncağızlar. bir teselli bir öğüt bekliyorlar.. ve ben de burdayım işte..Gecenin bu saatinde ramazan ayinda dert yazilirken dur su yazim yanlislarini duzeltiyim yada otomatı kapatiyim derdine düsmeksizin icini döken ben ve bütün KK uyeleri;
Durum ciddi , luften ay pardon lutfen dicektim. Lutfen bu dertli arkadasimizin derdine Dert katmayalim.
Kuzum kim sinirlendi seni?
Ne bu siddet bu celalbirak insanlar icini doksun iste. Okuyamadigini gec gitsin.
hayır sadece tembelliğime bahane oluyor.Bu kadar işin gücün arasında milletin derdini niye okuyup cevaplıyorsun gerçekten merak ettim. Tez konusuna yardımcı mı oluyor.
Yahu kadın orda kocam 4 aylık hamile yazmış. Sen bizim otomatik duzeltmemize mı taktın. Aşkolsun![]()
bu arada iyi sahurlar..
bu otomatik düzeltmeler insanın kocasını hamile bile yapıyor gördün mü? ben boşuna kızmıyorum.
hayır sadece tembelliğime bahane oluyor.
virgülün sorun değil de kelime komple yanlış olunca dayanamıyorum napiimNediyosuuun o da ne ki
Sabah işe git akşam gel çocuk koca çamaşır ütü bulasik yemek çocuğu uyut kocaya zaman ayir sonra gel kk oku yorum yap ahanda bu saat senin tez curur bizimkilerin yanında
Bilerek virgül koymadim neden mi ? Erindim.