• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hanımlar lütfen telefonunuzun otomatik düzeltmesini kapatın

düzeltmeyi kaldırmayanın derdini okumıycam işte. hıh. zaten bi yandan yüksek lisans tezi, bi yandan osmanlı arşiv okuma bi yandan öğretmenlik, bi yandan tercümeler.. yapmayın etmeyin...

bu arada iyi sahurlar..

Gecenin bu saatinde ramazan ayinda dert yazilirken dur su yazim yanlislarini duzeltiyim yada otomatı kapatiyim derdine düsmeksizin icini döken ben ve bütün KK uyeleri;
Durum ciddi , luften ay pardon lutfen dicektim. Lutfen bu dertli arkadasimizin derdine Dert katmayalim.
Kuzum kim sinirlendi seni?
Ne bu siddet bu celal :D birak insanlar icini doksun iste. Okuyamadigini gec gitsin.

düzeltmeyi kaldırmayanın derdini okumıycam işte. hıh. zaten bi yandan yüksek lisans tezi, bi yandan osmanlı arşiv okuma bi yandan öğretmenlik, bi yandan tercümeler.. yapmayın etmeyin...

bu arada iyi sahurlar..

Bu kadar işin gücün arasında milletin derdini niye okuyup cevaplıyorsun gerçekten merak ettim. Tez konusuna yardımcı mı oluyor.

Gecenin bu saatinde ramazan ayinda dert yazilirken dur su yazim yanlislarini duzeltiyim yada otomatı kapatiyim derdine düsmeksizin icini döken ben ve bütün KK uyeleri;
Durum ciddi , luften ay pardon lutfen dicektim. Lutfen bu dertli arkadasimizin derdine Dert katmayalim.
Kuzum kim sinirlendi seni?
Ne bu siddet bu celal :KK70: birak insanlar icini doksun iste. Okuyamadigini gec gitsin.
öyle deme. geçip gidelim diye yazmıyor o kadıncağızlar. bir teselli bir öğüt bekliyorlar.. ve ben de burdayım işte..

bu arada iyi sahurlar..

Nediyosuuun o da ne ki
Sabah işe git akşam gel çocuk koca çamaşır ütü bulasik yemek çocuğu uyut kocaya zaman ayir sonra gel kk oku yorum yap ahanda bu saat senin tez curur bizimkilerin yanında

Bilerek virgül koymadim neden mi ? Erindim.

Dikkat ettim de yeni üyesiniz. Bunu yazmak için üye olmadınız umarım.

Değişik .....

Sürekli yazim yanlışı yapanlari yorumlarinda uyaranlara alıştık.Ama bunun için konu açmak.........enteresan.

Nediyosuuun o da ne ki
Sabah işe git akşam gel çocuk koca çamaşır ütü bulasik yemek çocuğu uyut kocaya zaman ayir sonra gel kk oku yorum yap ahanda bu saat senin tez curur bizimkilerin yanında

Bilerek virgül koymadim neden mi ? Erindim.
virgülün sorun değil de kelime komple yanlış olunca dayanamıyorum napiim

Back
X