- 15 Ekim 2013
- 1.045
- 64
- 34
-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #1.901
günaydın hepnasip cim ateş raporumu vereyim 36,5 36,4 36,4 ve bugün 36,6
aaaa nassı öğrendn b u kdr erkn:)
hamile mi ? ...
Ben geldimmm kulaklarimi cinlatmissinizevet hamileyim cok sukur darisi isteyen herkezin basina insallahhhh
inşallah hepimize uğurla gelir canım. perdeyi nasıl aldılar?
Biliyorum canım. .gecti gitti..gozume inanirim..bariz buyume var bebegide gordum dedi zaten..alttan baksam kalp atışı duyulur ama gerek yok dedi..bencede gerek yok artik karindan gorunuyorken..bnm ki anlik panikti gecti gitti..optum seni..senden ne haber..bence canını sıkma bebişede zararı var biliyosun evet farklı bir dr.a git derim arkadaşım hem için rahatlar
Ahh canım hissli kuzum..optummmiçime doğdu kız
Haklisin canim ama bak snn ki 1 hafta oynuo bnm 3 hafta oynuyor ki mümkün degil gec dollenme olmadiginida biliyorum. .gec dollenme adet gecmeden test cvp vermez diye biliyorum..kaldiki vücudumu iyi biliyor taniyorum. .her dr un dedigi farkli bende gözüme inaniyorum unuttum gitti dedigini..bariz büyüme var karin ustunden gözüküyor artık daha ne..salladim gitti sagolasin cnm..optum senide..Yaa hiç sıkma canını. Büyümese karından ultrasondan gözükmez ki. O döllenmeye göre hesaplıyo sen sata göre gesaplıyosun 2 hatalık fark ondan oluyor. Ben 4 haftalıktım hesabıma göre ama doktor da 2-3 haftalık dedi. Hiç can sıkacak biiey değil yazık strese girdiğine. Zaten kese büyüklüğünden de belli yani her şey.
Tebrikler gebesin dedi :) geçen hafta gittiğimde keseyi görmeden bişey diyemem demişti. Kese göründü yani
gözünaydın canım ne kadar günün geçmişti test ne zaman yaptın anlat bakalım
çok teşekkür ederim valla ben 11 inde öğrendim 15 inde adet olmam gerekiyordu 4 gün önce öğrendim yani bir sabah aniden kalkıp test yapma ihtiyacı hissettim bir baktım idrarda çıktı çok erken öğrendim zaten nasıl oldu bende anlamamıştım seninkide çok yeni galiba 3 hafta yazıyor
canım ben daha öğrenmedim öylesine yazdım
hayırlısıyla inşallah güzel haberleri alırsın sende
inş.canım sğş kasıklarında batma oluyomuydu
yok benim sol kasığım çok sancı yapıyordu ki hala aynen devam ediyor onun harici hiç birsey hissetmedim ben
yok benim sol kasığım çok sancı yapıyordu ki hala aynen devam ediyor onun harici hiç birsey hissetmedim ben
histeroskopi ile.
olur ekleyin valla o kişiden kişiye değişiyor sol kasık yada sağ kasık ama bence kendinde belirti arama ben çok aradım son ay dedimki amannn olursa olur olmazsa olmaz ne yapalım dedim ve artık hiç kendimi dinlemedim ve sürekli acaba oldumu olcakmı tuttumu tutmadımı diye düşünmedim gerekten psikolojikmiş onu anladım ben