Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Eveeeet, kanıyorum şuan, sanırım bütün kanım akınca duracaktır, yepyeni ve taptaze ve şipşirin ve allahın cezası ve lanet ve bitane ve de gerizekalı YENİ BAT ım 25 ARALIK tır. Bilen bilmeyene, duyan duymayana söylesin bacılar. Hepinizi gözlerinizden mözlerinizden kollarınızdan bacaklarınızdan alnınızdan biyerlerinizden biyerlerinizden öperim:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

SUS TAMAM BAĞIRMA GÜNCELLEDİM. sen gelmiyorsun hiç terk ettin buraları:KK20::KK20::KK20::KK20::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

rahminde perde mi vardı?
yaşını ve ne zamandır istediğini de yaz
benim durumlarda karışık
sıkma canını

evet canım.önce çikolata kistim vardı.alındı hsg çekildi sol tüp kapalı ve perde çıktı.perde de alındı.şimdi korunuyoruz.adetten sonra kontrolum var.bakalım artık normal mi olur tedavi mi gorurum bilmiyorum. 7 aydır istiyorum yaş 28.hadi ugurlu gelir inşallah:nazar:

evet canım.önce çikolata kistim vardı.alındı hsg çekildi sol tüp kapalı ve perde çıktı.perde de alındı.şimdi korunuyoruz.adetten sonra kontrolum var.bakalım artık normal mi olur tedavi mi gorurum bilmiyorum. 7 aydır istiyorum yaş 28.hadi ugurlu gelir inşallah:nazar:

inşallah hepimize uğurla gelir canım. perdeyi nasıl aldılar?

X