- 15 Ekim 2013
- 1.045
- 64
- 34
-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #1.881
ev telefonundan birir aradı uyandım açmadım ama geri uyuyamadım.kalkayım şu kızlara bakıp sonra ders çalışayım dedim.sen işte misin?
Eveeeet, kanıyorum şuan, sanırım bütün kanım akınca duracaktır, yepyeni ve taptaze ve şipşirin ve allahın cezası ve lanet ve bitane ve de gerizekalı YENİ BAT ım 25 ARALIK tır. Bilen bilmeyene, duyan duymayana söylesin bacılar. Hepinizi gözlerinizden mözlerinizden kollarınızdan bacaklarınızdan alnınızdan biyerlerinizden biyerlerinizden öperim
Yok anam cumts çalışmıyorum. Sabah doktora gittik erkenciyim o yüzden bugün.
ne dedi doktor
günaydın.bilgilerini yazarsan ekleyelim seni de
Tebrikler gebesin dedi :) geçen hafta gittiğimde keseyi görmeden bişey diyemem demişti. Kese göründü yani
Tebrikler gebesin dedi :) geçen hafta gittiğimde keseyi görmeden bişey diyemem demişti. Kese göründü yani
arkadaşım ben perde operasyonu geçirdim.bu ay korunacağım.tam belli değil ama siz tahmini ocak 16 deyin
gözünaydın canım
aferin.tebrikler bravoooooosende değişiklik var mı?
Kabız dışında yok aynıyım
rahminde perde mi vardı?
yaşını ve ne zamandır istediğini de yaz
benim durumlarda karışık
sıkma canını
evet canım.önce çikolata kistim vardı.alındı hsg çekildi sol tüp kapalı ve perde çıktı.perde de alındı.şimdi korunuyoruz.adetten sonra kontrolum var.bakalım artık normal mi olur tedavi mi gorurum bilmiyorum. 7 aydır istiyorum yaş 28.hadi ugurlu gelir inşallah
Istesende kaynak olmam....kaynak sevmem
kimse yazmıyor bende gidiyorum ders çalışmaya
Istesende kaynak olmam....
nereye kız ben burdayım
ne yapayim seni. kız sınavım var 2 hafta sonra.eşim gelene kadar az bakayım gelirim