- 22 Aralık 2011
- 761
- 103
-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #1.861
Tatlım ümit vermek gıbı olmasında cunku kesın konuşmuyorum hamıle olabılırsın cnmm dıkkat et sen eger adetın de gelırse demekkı yumutalıkkarın bebege hazırlanıyor rabbım hepımıze tez zamanda anne olmayı hayırlı evlatlara saglikli evlatlara hamıle kalmayı nasıpppp eylesınnnnnn aminnnn insalh
vay arkadaş ne çene varmış sizde.
sağolasın canım ekliyorum
Bugun dr kontrolum vardı...10 gün once kan degerim 1900 lerdeydi..transvajinal ultrasonla gebelik kesem görülmüştü ve o degere gore 4-5 hafta oluyordum..10 gun sonra kalp atışı icin çağırdı bugun gittim iste...karnimdan bakildi bebek ve kese göründü. . Kalkti cok küçük 3-4 haftalik dedi...ben bugün sata gore 6 haftami bitirdim 7 haftaya giris yapicam diye hesapliyorken arada 2-3 hafta gibi buyuk bi fark çıktı. .Nasıl olur imkansiz dedim gec yumurtlamisindir gec dollenmistir dedi..ben yumurtladigim ve hamile kaldigim günü adim gibi biliyorum. .cunku tek gundu korunmadik ve yumurtladigim gundu adetimin 13.gunu yumurtladim...gec mi bu simdi...bunu soyledim orali olmadi cvp vermedi bir hafta sonra gel deyip kafamda 1000 soru 1001 endise ile birakti beni...Hayır 3-4haftalik bebek transvajinal bile gozukmezken nasil karnimda gözüküyor. .4 mm kese ile 5 haftalik hamile olan biri 18.6 mm kese ile nasıl 3-4haftalik oluyor cozemedim dogrusu..gelisim mi geri dr mu sacmaliyor ben mi yanlis hesapliyorum bilemedim..ama kafam cok karışık ve canım cok sıkkın. ..1 hafta geçer mi böyle. .baska dr a gorunsem iyi olucak
benim koca da hiç anlamıyo tatlım
jartiyer denedim.
parmağına takıp bu ne ya bu ne bu ne diye sorup duruyo
odunluk haline bıraktım
önce bu ne dedi
yeni mi aldın bu elbiseyi dedi
baktı etti güldü
sonra yakışmış dedi
gerisini anlatmam
nbr canlarım nasılsınız ne var ne yok giremedim 2 gündür var mı gelişmeler?
Herkese iyi akşamlar, bugün kan testimi yaptırdım çok şükür oda pozitif çıktı, yani 4 haftalık hamileyim..
Muayene de etti doktorum, minicik bir nokta daha :109: 9 yıl sonra bu duyguyu yeniden yaşamak çok güzel, şükürler olsun Rabbime..
Güzel hatunlar, Rabbim hepinize en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin..
gız hamile misin?bu takvim ne?
hmm bi dahakine jartiyer giyinmen gerekiyor yavaş yavaş daha açık kıyafetlere dönmemiz lazım
Gızlaaaaaarrrrrrrr nabers
gıı benimki de sen hiç böyle şeyler giyinmiyorsun der durur defile yap bana diyordu ilk zamanlar ..ne defilesi yapacam ben ışık yanıyorken çalışmaıyorum utancımdan adam bana defile yap diyor alala yav
tamamdır problem yok o zaman teşekkürler:)
peki kadın doğumcuya sorarım..
konu buraya nasıl geldi lan.hep elif yapıyo sizi böyle.
4 yıl olmuş bacım ne utanıyorsun
evi podyum gibi kullanıyosun diyo adam bana
nbr canlarım nasılsınız ne var ne yok giremedim 2 gündür var mı gelişmeler?
kırmızıyı gören anca ağlıyor anam.yeni bat yazın birdeamin kuzum amin ama bugün kırmızı kartı gördüm yine
Erken başlamışsınız güne
günaydın bayanlar.ne guzel bekleyen arkadaşlarımızın bazıları anne olmus.darısı benim başıma inşallahhhh.