Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

amin kuzum amin ama bugün kırmızı kartı gördüm yine

sağolasın canım ekliyorum

Eveeeet, kanıyorum şuan, sanırım bütün kanım akınca duracaktır, yepyeni ve taptaze ve şipşirin ve allahın cezası ve lanet ve bitane ve de gerizekalı YENİ BAT ım 25 ARALIK tır. Bilen bilmeyene, duyan duymayana söylesin bacılar. Hepinizi gözlerinizden mözlerinizden kollarınızdan bacaklarınızdan alnınızdan biyerlerinizden biyerlerinizden öperim

Yaa hiç sıkma canını. Büyümese karından ultrasondan gözükmez ki. O döllenmeye göre hesaplıyo sen sata göre gesaplıyosun 2 hatalık fark ondan oluyor. Ben 4 haftalıktım hesabıma göre ama doktor da 2-3 haftalık dedi. Hiç can sıkacak biiey değil yazık strese girdiğine. Zaten kese büyüklüğünden de belli yani her şey.

benim koca da hiç anlamıyo tatlım
jartiyer denedim.
parmağına takıp bu ne ya bu ne bu ne diye sorup duruyo
odunluk haline bıraktım

Bi de benim koca hayir bunlar bence baskasinda gorse gozleri fal tasi gibi acilir acaba bizde mi cilve eksikligi var bugun seksi seksi camasirlar aldim gosterdim hii iyi yapmissin guzel dedi okadar yaw arkadas insan bi der ki giyde goreyim bana dese oyle defile yap alan usenmem yaparim ben seviyorum oyle seyleri.Aldiklari giyecem bu seferde giydigimde usudugumle kalacam gece gece en iyisimi yatayim ben pijamalarimla peehhh

önce bu ne dedi
yeni mi aldın bu elbiseyi dedi
baktı etti güldü
sonra yakışmış dedi
gerisini anlatmam

eee olmadi ki ucundan gosterip gosteripte elletmemeye benzedi seninki meraklandiriyon milleti sonra da anlatmam diyon oldu mu hic

nbr canlarım nasılsınız ne var ne yok giremedim 2 gündür var mı gelişmeler?

Ya arkadas bi gelisme olsa bile birbirimizden kimin ne yazdigindan haberimiz olmuyor ki her sayfayida takip etmek mumkun degil artik bi care bulsalar ya hic ilgilenen yok mu bu siteyle arkadas bu nedir ISSSSSSSSSSSSSSYAAAAAAAAAAANNN diyesim geldi artik nerden msj atiyoruz Editore.Tabi sen bu yazdigimi gorupte bana cvp yazarsan bakalim.Editor duy sesimizi lutfen bari bi aciklama yapsinlar yaaa

gözünaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…