- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 46
-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #1.941
Selam Kızlar şu tabloda Bat tarihleri gecen arkadaşlardan haber varmı yavv hamile olup olmadıklarını merak ettim :44:
Merhaba arkadaslar bizde ikinci.cocuga karar verdik ve bu ay akisina biraktik:))))) bakalim neler olacak benide listeye eklermisiniz yasim 27 bat 14 aralik
Ayyy canim benimmmm Rabbim.cifter cifter.nasip etsin sanada tum isteyenlerede
kuzum onun kocasını bilmem ama benim ki yemez
sulu yemek olcak illa
kızlar nasılsınızzçok uzak kaldım buralardan..avavredddd bebişinin kesesini görmüşsün Allah kalp atışını da duymanı nasip eder inş darısı başımıza..:87::87::87::87:
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr yardımmmmmmmmmmm 2 gündür tansiyonum düşüyo az baş dönmesinden şüphelenip ölçtüm büyük 10 küçk5 adet tarihim 8-9 aralık bu belirtimidir.Niye bu kadar düşüyoki
ben o gelene kadar bir şey yemiyorum kahvaltı yemek karışımı oluyor. dünden birşeyler kaldıysa onu koyuyorum idare ediyor
:)))ayıp ediyon kız küsmedim kızıverdim sana:)))
Ayyy canim benimmmm Rabbim.cifter cifter.nasip etsin sanada tum isteyenlerede
İnşallah canım size de az kaldı merak etmeyinn
birde ne zamandır istediğini yazarsan süper olacak zannımca
İnşallah canım size de az kaldı merak etmeyinn
erken kalk bi börek aç tembel kadın
bi sıcak poaça yap adama yazzık
rabbim hayırlısını versin de ikiz zor yahu. tek tek versin
Valla henuz isteyip istemedigim konisundada tam karar.veremedim ama bu ay korunmayi biraktik oglum 3 bucuk yasinda madem ikinciyi yapicaz aralarindaki yas farkini cok acmayalim dedik Rabbim ne zaman verirse vardir bi hayir biz birakalim akisina dedik ve biraktik bakalim goruces:)))
ben bu ay iyi çalışırsam ümitliyim
kimse ilgilenmiyo ama süper bi şey yumurtluyom
ben acayip büyük bişey yumurtluyom galiba
Valla ben anlamam duami ettim gerisini siz dusunun:)))
kızım 10 da kalktım daha ne olsun
hem ben ona sağlıklı beslenmesi açısından hamur işi yapmıyorum
kolestrolü var. düşürdüm ama neler çektim. bende de göbek var hamur işine gerek yok
kolestrolü daha bu ay normal seviyede gördük
ben bu ay iyi çalışırsam ümitliyim
kimse ilgilenmiyo ama süper bi şey yumurtluyom
ahhhhhhh ahhhhhhhh keşke az kaldığını hissetsem