Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

banane yumurtanı mı toplayacağım.ben hamile ile ilgileniyorum :KK47:
git kocana söyle yumurtladığını :KK19::KK19:

hamile kalırsam sana söylemicem :63:
kocam gündüzleri yapmaz, senin ki mi sandın $sallan2.gif

kızlar nasılsınızz :KK16: çok uzak kaldım buralardan..avavredddd bebişinin kesesini görmüşsün Allah kalp atışını da duymanı nasip eder inş :KK31: darısı başımıza..:87::87::87::87:

Merhaba arkadaslar bizde ikinci.cocuga karar verdik ve bu ay akisina biraktik:))))) bakalim neler olacak benide listeye eklermisiniz yasim 27 bat 14 aralik

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr yardımmmmmmmmmmm 2 gündür tansiyonum düşüyo az baş dönmesinden şüphelenip ölçtüm büyük 10 küçk:KK5: 5 adet tarihim 8-9 aralık bu belirtimidir.Niye bu kadar düşüyoki

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr yardımmmmmmmmmmm 2 gündür tansiyonum düşüyo az baş dönmesinden şüphelenip ölçtüm büyük 10 küçk:KK5: 5 adet tarihim 8-9 aralık bu belirtimidir.Niye bu kadar düşüyoki

Canim belirti oldugunu sanmiyorum gebe olsan bile belirtilerin bu kadar erken cikmasi zor genelde insan hamileligi bekledigi zaman bazi seyler psikolojik olabiliyor

valla hiç bir bilgim yok tatlım :44:
belirtilere çok takılmayın diye tavsiye ediyorum. üzülüyoruz biliyon mu :KK43:

X