-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #1.841
keşke yapılsaydı
daha işlevli sanırsamçıkarırken daha kolay mı zor mu onu bilemedim :44:
o ne demek yav :44:
ağızla yapılırsa ağızdanda doğurmak lazım demi :44:
allah ım bende akrep burcuyum
bu tür şeyleri çok seviyorum
ama adam anlayana kadar....
ne güzel işte değerlendirsene hatuuunn
konu buraya nasıl geldi lan.hep elif yapıyo sizi böyle.
gııı ben çekiniyorum böyle şeyler giyinip adamın karşısına geçemem en fazla gecelik giyinirim tamam işte...
bildirim msjları gelmiyor bana herkes editöre baskı yapsa ya ne bu böyle hiç iyi olmamış msjın gelip gelmediğini kontrol edemiyoruz....
hamile mi ? ...
4 yıl olmuş bacım ne utanıyorsun
evi podyum gibi kullanıyosun diyo adam bana
gıı sanki ilk gün gibi utanıyorum ya çok çekingenim bu konuda
sen bana bakma utanmak iyidir
arada tatlı bi heyecan olur
evet canım...yönetime msj attım sende at canım biraz baskı yapalım şunlara belki eski sistem gelir acep teknik arıza mı var
Bugun dr kontrolum vardı...10 gün once kan degerim 1900 lerdeydi..transvajinal ultrasonla gebelik kesem görülmüştü ve o degere gore 4-5 hafta oluyordum..10 gun sonra kalp atışı icin çağırdı bugun gittim iste...karnimdan bakildi bebek ve kese göründü. . Kalkti cok küçük 3-4 haftalik dedi...ben bugün sata gore 6 haftami bitirdim 7 haftaya giris yapicam diye hesapliyorken arada 2-3 hafta gibi buyuk bi fark çıktı. .Nasıl olur imkansiz dedim gec yumurtlamisindir gec dollenmistir dedi..ben yumurtladigim ve hamile kaldigim günü adim gibi biliyorum. .cunku tek gundu korunmadik ve yumurtladigim gundu adetimin 13.gunu yumurtladim...gec mi bu simdi...bunu soyledim orali olmadi cvp vermedi bir hafta sonra gel deyip kafamda 1000 soru 1001 endise ile birakti beni...Hayır 3-4haftalik bebek transvajinal bile gozukmezken nasil karnimda gözüküyor. .4 mm kese ile 5 haftalik hamile olan biri 18.6 mm kese ile nasıl 3-4haftalik oluyor cozemedim dogrusu..gelisim mi geri dr mu sacmaliyor ben mi yanlis hesapliyorum bilemedim..ama kafam cok karışık ve canım cok sıkkın. ..1 hafta geçer mi böyle. .baska dr a gorunsem iyi olucak