- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #1.821
kim dedi sana bodoslama daldığını
önce bu ne dedi
yeni mi aldın bu elbiseyi dedi
baktı etti güldü
sonra yakışmış dedi
gerisini anlatmam
iyi gıı tamam bulup okuyacağım gıcık şey ne olacak
iyi demekki hoşuna gitmiş yaramış yani işine yoksa beni dövecekti bu garı bu arada geçmişe göz atarken birini şikayet etmişsiniz ne yayınlamıştı reklam amaçlı merak ettim??
hmm bi dahakine jartiyer giyinmen gerekiyor yavaş yavaş daha açık kıyafetlere dönmemiz lazımal işte bunu yazdım. hadi yine kıyamadım
haberde serap41 in hamile olduğu evet
hadi yine iyisin
hamile giyimle ilgili canım.
her yere yazmış yazmış elif şikayet etti de farkına vardılar
hmm bi dahakine jartiyer giyinmen gerekiyor yavaş yavaş daha açık kıyafetlere dönmemiz lazım
benim koca da hiç anlamıyo tatlım
jartiyer denedim.
parmağına takıp bu ne ya bu ne bu ne diye sorup duruyo
odunluk haline bıraktım
Amin canım sağolasın. .baska dr a gitmeyi planlıyorum. .başka doktor bul bence de.canını da ıkma.herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda
hatunlar iyi akşamlarr:)))
acaba yumurta çatlamazsa düzenli adet olabilirmiyiz ki:)
anladım tatlım iyi olmuş sağolsınız burada hamile kalamayanlar var heralde yani yazık değil mi gözümüze gözümüze hamile kıyafetleri dikiyorlar
gıı benimki de sen hiç böyle şeyler giyinmiyorsun der durur defile yap bana diyordu ilk zamanlar ..ne defilesi yapacam ben ışık yanıyorken çalışmaıyorum utancımdan adam bana defile yap diyor alala yav
düştü bulamıyoruz el at
Amin canım sağolasın. .baska dr a gitmeyi planlıyorum. .
Düzenli olmadığını biliyorum...zaten düzensizlikler yumurtlamadan kaynaklanıyor. ..
tamamdır problem yok o zaman teşekkürler:)benim doktorum eğer tam gününde adet oluyorsan o ay yumurtan çatlamıştır demişti...demek geçen ay tam günümde adet olmadım çatlamadı yumurtam bu ay zaten çalışmadım çatladıysa bile işime yaramadı
git kadın doğumcuya sor.ben daha tıp hazırlıktayım
çocuk çeneyle yapılsa üçüz doğurdunuz lan siz.