Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

ne oldu canım :26::26::26:

hala adet olmadımm gece uykuda burnum kanamıs. kasıklarım agrıypr goguslerım agrıyor . göguslerimdekı damarlar belırgınlesmıs bıde gobek delıgımın altına dogru bı cızgı gıdıyır sıyah tam bellı degılonceden yoktu. vucudumda salak salak belırtıler aramaya basladım. eşim işten gelırken test getırıcek hemen yapsam mı?

batı yaklaşmış heyecanlanıyor işte.daha anlayamadınız insanları be. :KK52:

kızz keske batım yaklassa batımm geçti yarın dr dan randevum var sankı negatıf cıkıcak gıbı gelıyor o yuzden gıtmek ıstemıyorum hastaneye. yaa cok erken daha onumde daha coookk zaman var yenı evlıyım ama o kadar takıyorum kı kafaya zaten gelıcekse de gelmıcek bu bebek :18::18:

kızz keske batım yaklassa batımm geçti yarın dr dan randevum var sankı negatıf cıkıcak gıbı gelıyor o yuzden gıtmek ıstemıyorum hastaneye. yaa cok erken daha onumde daha coookk zaman var yenı evlıyım ama o kadar takıyorum kı kafaya zaten gelıcekse de gelmıcek bu bebek :18::18:

korkunun ecele faydası yok baccııığğğm.yap kurtul stresten.

korkunun ecele faydası yok baccııığğğm.yap kurtul stresten.

hala adet olmadımm gece uykuda burnum kanamıs. kasıklarım agrıypr goguslerım agrıyor . göguslerimdekı damarlar belırgınlesmıs bıde gobek delıgımın altına dogru bı cızgı gıdıyır sıyah tam bellı degılonceden yoktu. vucudumda salak salak belırtıler aramaya basladım. eşim işten gelırken test getırıcek hemen yapsam mı?

bencede hemen yap kurtul stresten :18::18::18:

bugün test yaptım bata 2 gün var ve negatif :KK15: geçerse bir tane daha patlatacağım testten :KK37: bu ay umutluydum beya sinirlendim sabah. idrarım da turuncuya yaklaşmıştı rengi ama fos. memelerde de acı azaldı. :KK76::KK76: kızıyorum ama yaaa niden olmadı ki:KK19:

Bende bugun dusundumde kadinligin en kutsal vasfini yasayamadikca dunya gercekten bos geldi bir an.. İsyan etmiyorum ama surekli neden diye soruyorum. Sonra 'hayirlisi' na siginiyorum. Baska elden ne gelirki.
Abimin esi evlendikten sonra 2. Adetini bile gormeden hamile kaldi. O ay folik asit kullanmis bi rahasizligindan oturu gule oynaya onu anlatti bana sende kullan bak hemen kalirsin dedi. Sadece gulumsedim... :KK14:

valla arkadaşımm benimde en çok korktuğum şey isyan.düşündüklerimin allahım gücüne gitmesi.allahtan manevi yönü güçlü bir insanım.yoksa depresyondan çıkmazdım herhalde. senin rahatsızlığın var mı???

Yap yap çıkar.:KK52::KK52:

bencede hemen yap kurtul stresten :18::18::18:

yap hemen yap.geçmiş işte.ne beklicen allasen.

valla arkadaşımm benimde en çok korktuğum şey isyan.düşündüklerimin allahım gücüne gitmesi.allahtan manevi yönü güçlü bir insanım.yoksa depresyondan çıkmazdım herhalde. senin rahatsızlığın var mı???

birazdan yapcam o zaman sonucu yazarımm :18::18::18:

Az once dedim ki bugun benim yumurtlama gunum galiba.Benim ayi ne dese begenirsiniz ok.Yatiyo koltugun uzerinde dedim ki okeyin anlami ne ok ok iste diye beni azarlamasin mi bir sinir oldum sanki bir ben hevesliymisim gibi.Bende sinirden dedim ki kusura bakma da bende heveslisi degilim zaten dedim sinir etti beni okuzlukte sinir tanimiyor masallah iyice sogutuyor kendinden hayret birsey yaaa:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

kızım sende boşa bu adamı gel türkiyeden koca bulalım sana :KK53::KK53:
neymiş o ok ok:KK47::KK47:

X