Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

tatlım ben geldim.doktora da sordum.çekilebilir sakıncası olmaz fakat,kürtajdan sonra 4 ay rahim dinlendirilmeli(korunmalı)daha sonra 6 ay içinde gebelik elde edilemezse doktora başvurulmalı dedi.

cok teşekkür ederim canım allah razı olsun benim 3 bucuk ay oldu kürtaj olalı yanlız benim doktorum 2 ay dinlenmesi yeterli kürtajın iyi gecti dedi bende o yüzden calışmalara başladım gecen aydan buyana gerci gebelikde olmadı yine bu ayda hüsran gibi yarından sonra bat günüm öyle hissediyorum rahim filiminin sakıncası olmadıgına sevindim ikinci kez hemen cektirmiycem zaten yeni yılla bi girelim duruma göre bakıcam artık cok sagol tatlım benim filimimde sancılıydı sag tarafıma verdiginde sancı tavan yapmıştı seninde aynısı olmuş sanırım hadi cok gecmiş olsun inşallah bebiş gelir bu ay icin korunma verdimi yoksa kacırmayın mutlaka yapın dedimi benim doktorum yapın kacırmayın demişti

sendende allah razı olsun canım:)
inşallah 2. ye gerek kalmadan hamile kalırsın canım:)

korunun yada korunmayın bişey demedi bende sormayı unuttum.acaba yarın arayıp sorsam mı bilemiyorum ki...

sendende allah razı olsun canım:)
inşallah 2. ye gerek kalmadan hamile kalırsın canım:)

korunun yada korunmayın bişey demedi bende sormayı unuttum.acaba yarın arayıp sorsam mı bilemiyorum ki...

istiyorsan sorr tatlım yarın kendi doktorun sonucta benim doktorum dedigi kacırma yap dedi yaptım hamile kaldım ama sadece 3 gün ara verdim oda hsg den önce ve sonra antibiyotik verdi tüplerde sıkıntı olmasın daha sonra diye sadece 3 tane vermişti o atılsın istedim vücudumdan bol su ictim verilen ilacında icimden tam anlamıyla cıksın istedim sadece 3 gün bekledim sonra hic kacırmadan hergün yaptık birde özelde yaptırdım devlet de degil bunuda belirtiyim sanırım sende özelde yaptırdın

sorayım en iyisi.verilen ilaç israr yoluyla atılıyo sanırım dimi?

sorayım en iyisi.verilen ilaç israr yoluyla atılıyo sanırım dimi?

hsg ilacının idrar yoluyla atılıp atılmadıgını bilmiyorum ama ben onun icimden akarak cıkmasını bekledim antibiyotiginde idrarla atılmasını bekledim canım onun icinde bol su ictim hsg den önce ve sonra jel kullandım bir de doktor verdi tezenfekte etsin iltihaplanma olmasın dedi hsg den sonra 5 ay olmazsa hamilelik başka bir tedavi yöntemi deneriz demişti ama bu ay bana gelirsin hamileyim diye demişti ööylede oldu

Valla yavrum kendimi kuluçka makinesi gibi hissediyorum artik yakinda gidaklamaya başlayacam HepNasip yap yap dedi testi yaptik deli negatif cikti iste ama adette olmadim daha kuzum ya

lan adet geçmiş 2 gün.yapıcan tabi.3 ay mı beklicen.
rahatla işte varmı yokmu durumundan kurtuldun.
önümüzdeki aylara bakacaz çaresi yok.

Hepinize teşekkür ederim ama malesef sonuç 0.100 koca bi negatif ben bu işi başaramıcam hastaneye gideyim de astım krizi geçirmeden hava versinler
cnm senin sağlığın önemli..bebek muhakkak olacak ama sen sağlığını kaybetme..önümüzdeki maçlara bakacaz

hayırlı olsun cnm
anam bu karı milleti kadar boşboğaz yok..folik asit bi vitamin ne alaka hemile kalmış onun yüzünden..pöfffff sana hava atmış aklınca
gıcık oldum

yarın arayacağım. aletleri geldiyse pazartesi veya salı yapacaklar.histeroskoi adı
onların aletleri bi yerlerine girsin ...gıcık oluyom artık dr.lardan hastanelerden
bende okumayı bitirirsem başlayacağım ağdaya
haydi elif haydi elif haydiiiiii tam zamanı tam zamanı şimdi

günaydın kızlar..dün gece yine çalışma ...ama umudum yok..çünkü 13mm olan yum. bu güne kalmaz olmuş adetin 18. günü..ayeş ölçtüm yataktan çıkmadan
saat 06:10
36.6 çıktı..

Az once dedim ki bugun benim yumurtlama gunum galiba.Benim ayi ne dese begenirsiniz ok.Yatiyo koltugun uzerinde dedim ki okeyin anlami ne ok ok iste diye beni azarlamasin mi bir sinir oldum sanki bir ben hevesliymisim gibi.Bende sinirden dedim ki kusura bakma da bende heveslisi degilim zaten dedim sinir etti beni okuzlukte sinir tanimiyor masallah iyice sogutuyor kendinden hayret birsey yaaa

Gunaydiinn kizlard bugun 4. Gun adeti olmadim hala. Bide gece burnum akiyor zannettim wc ye kalktim burnum kanamis. Az bisi kanadi sonra gecti. Sebep ne olabilir kizlar ???:18::26:

amaaaaaaaan bende anca akşam yapabiliyorum.hafta sonunu beklesem adama ayıp.
birde operasyon olursam diye hazırlık işte
operasyonu bi atlatda inşallah canım. kendini daha rahat hissedersin.
ben de tün tvde dinledim. tedavisi kolay bi durummuş. en kötü ihtimalle tüp bebek kesin yapılır diyor.
içini ferah tut
tatlım iki aylıkken gidilir mi doktora. ben 4 aydır olmuyo diye gittim kovdu beni insan korkuyo tabi ilk ay olmayınca
canım ben ağda yapıyorum. adamın işine yarayan kısım bitince işini yaptı maça gitti.ben bacaklarımı yapacağım ağdayı çok ısıtmışım soğumasını bekliyorum
yemeği ocakta bırakır, ağdayı yarım bırakır kocana ne yediriyon anacım
anladım canım giy artık şu geceliği günde 2 kere yapacaksınız siz sorunu olmayanlar biz bir gün aralıklarla bir kere yapacağız
gecelik işin sırrı mı diyosun jongoilcim ben giyince kocam üşüyeceksin pijama giy diyo

gözünaydın canım darısı bizlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…