-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #1.301
tatlım ben geldim.doktora da sordum.çekilebilir sakıncası olmaz fakat,kürtajdan sonra 4 ay rahim dinlendirilmeli(korunmalı)daha sonra 6 ay içinde gebelik elde edilemezse doktora başvurulmalı dedi.
geçmiş olsun.
pekmez içirmenizi tavsiye ederim. eşim hep öyle yapar.
cok teşekkür ederim canım allah razı olsun benim 3 bucuk ay oldu kürtaj olalı yanlız benim doktorum 2 ay dinlenmesi yeterli kürtajın iyi gecti dedi bende o yüzden calışmalara başladım gecen aydan buyana gerci gebelikde olmadı yine bu ayda hüsran gibi yarından sonra bat günüm öyle hissediyorum rahim filiminin sakıncası olmadıgına sevindim ikinci kez hemen cektirmiycem zaten yeni yılla bi girelim duruma göre bakıcam artık cok sagol tatlım benim filimimde sancılıydı sag tarafıma verdiginde sancı tavan yapmıştı seninde aynısı olmuş sanırım hadi cok gecmiş olsun inşallah bebiş gelir bu ay icin korunma verdimi yoksa kacırmayın mutlaka yapın dedimi benim doktorum yapın kacırmayın demişti
Tesekkurler canim....
Simdi yanina gidip bir deniyeyim....
sendende allah razı olsun canım:)
inşallah 2. ye gerek kalmadan hamile kalırsın canım:)
korunun yada korunmayın bişey demedi bende sormayı unuttum.acaba yarın arayıp sorsam mı bilemiyorum ki...
istiyorsan sorr tatlım yarın kendi doktorun sonucta benim doktorum dedigi kacırma yap dedi yaptım hamile kaldım ama sadece 3 gün ara verdim oda hsg den önce ve sonra antibiyotik verdi tüplerde sıkıntı olmasın daha sonra diye sadece 3 tane vermişti o atılsın istedim vücudumdan bol su ictim verilen ilacında icimden tam anlamıyla cıksın istedim sadece 3 gün bekledim sonra hic kacırmadan hergün yaptık birde özelde yaptırdım devlet de degil bunuda belirtiyim sanırım sende özelde yaptırdın
sorayım en iyisi.verilen ilaç israr yoluyla atılıyo sanırım dimi?
3 ün 1 inden bıktık artık yahuuuuuuuu
Valla yavrum kendimi kuluçka makinesi gibi hissediyorum artik yakinda gidaklamaya başlayacam HepNasip yap yap dedi testi yaptik deli negatif cikti iste ama adette olmadim daha kuzum ya
cnm senin sağlığın önemli..bebek muhakkak olacak ama sen sağlığını kaybetme..önümüzdeki maçlara bakacazHepinize teşekkür ederim ama malesef sonuç 0.100 koca bi negatif ben bu işi başaramıcam hastaneye gideyim de astım krizi geçirmeden hava versinler
hayırlı olsun cnmİyi akşamlar herkese, benim bat 29 kasımdı ben yarım saat önce test yaptım kızlar ve ikinci silik ama belirgin bir şekilde çıktı, çok mutlu oldum yaayarın yeniden test yapıcam emin olmak için sonra da kan testini yaptırırım inş. Rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu testimin resmini de ekliyorum..
Eki Görüntüle 875486
anam bu karı milleti kadar boşboğaz yok..folik asit bi vitamin ne alaka hemile kalmış onun yüzünden..pöfffff sana hava atmış aklıncaBende bugun dusundumde kadinligin en kutsal vasfini yasayamadikca dunya gercekten bos geldi bir an.. İsyan etmiyorum ama surekli neden diye soruyorum. Sonra 'hayirlisi' na siginiyorum. Baska elden ne gelirki.
Abimin esi evlendikten sonra 2. Adetini bile gormeden hamile kaldi. O ay folik asit kullanmis bi rahasizligindan oturu gule oynaya onu anlatti bana sende kullan bak hemen kalirsin dedi. Sadece gulumsedim...
onların aletleri bi yerlerine girsin ...gıcık oluyom artık dr.lardan hastanelerdenyarın arayacağım. aletleri geldiyse pazartesi veya salı yapacaklar.histeroskoi adı
haydi elif haydi elif haydiiiiii tam zamanı tam zamanı şimdibende okumayı bitirirsem başlayacağım ağdaya
cnm ALLAHtez zamanda göndersin bebeğini..çok duygulandım.
hepimizin istediğini versin..tüm üyeleri hamiş diye tarihe geçsin bu topik
canım bu ay hamile kaldı ama düşük yaptıinş önümüzdeki aylar sorunsuz hamile kalır..
operasyonu bi atlatda inşallah canım. kendini daha rahat hissedersin.amaaaaaaaan bende anca akşam yapabiliyorum.hafta sonunu beklesem adama ayıp.
birde operasyon olursam diye hazırlık işte
tatlım iki aylıkken gidilir mi doktora. ben 4 aydır olmuyo diye gittim kovdu beniNe zamandır istiyorsunuz bebiş? Ben doktora 2 aydır deniyoruz dedim totosuyla güldü banarahim ancak 3 4 ayda sperme alışır yapısal olarak dedi. alışmalarını bekliyoruz. Kafana takma taktıkça regl düzenin sapıtıyor o daha kötü. İnşallah biz de anne olacağız üzülme. İnsamlar ne durımlardan geçiyor da oluyor. Olur inşallah. Dua et bol bol. Meryem sutesini okumak da iyiymiş.
yemeği ocakta bırakır, ağdayı yarım bırakırcanım ben ağda yapıyorum. adamın işine yarayan kısım bitince işini yaptı maça gitti.ben bacaklarımı yapacağım ağdayı çok ısıtmışım soğumasını bekliyorum
gecelik işin sırrı mı diyosun jongoilcimanladım canım giy artık şu geceliği günde 2 kere yapacaksınız siz sorunu olmayanlar biz bir gün aralıklarla bir kere yapacağız
İyi akşamlar herkese, benim bat 29 kasımdı ben yarım saat önce test yaptım kızlar ve ikinci silik ama belirgin bir şekilde çıktı, çok mutlu oldum yaayarın yeniden test yapıcam emin olmak için sonra da kan testini yaptırırım inş. Rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu testimin resmini de ekliyorum..
Eki Görüntüle 875486
papatyamm günaydınnnasılsın bugün
günaydın cnm iiyim sen nasılsın