- 28 Ağustos 2010
- 150
- 9
-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #1.321
keşke hiç korunmasaymışsın.belki anca olurdu isteyene kadar.sorması ayıp ne probleminiz vardı?
günaydın kızlar nasılsınız
hepnasip cim 27 /11 /13 de ateşim 36,5
28/11/13 de ateşim 36,4
Amiiinnn canim Amiiinnn insallah.Agzindan bal damliyo vallahi
Az once dedim ki bugun benim yumurtlama gunum galiba.Benim ayi ne dese begenirsiniz ok.Yatiyo koltugun uzerinde dedim ki okeyin anlami ne ok ok iste diye beni azarlamasin mi bir sinir oldum sanki bir ben hevesliymisim gibi.Bende sinirden dedim ki kusura bakma da bende heveslisi degilim zaten dedim sinir etti beni okuzlukte sinir tanimiyor masallah iyice sogutuyor kendinden hayret birsey yaaa
kız bende bu gün başladım bat a13 gün var
sabah 6 da ölçtüm 36.6 çıktı ..
senin ateş düşüyo sanki kız
günaydın cnm sabah namazına kalktığımda banyo yaptım saat 8 de ölçtüm belki ondna düşmüştür
sanada günaydın tatlım..
aybende sabah namazında banyo yaptım
ama işte yataktan çıkmadan ölçecektinneyse zaten daha ikinçi hele 5 10 olsun ozaman anlaşılır
kız desene çalışmalar aynı gidiyo bakalım ne olcak
günaydın kızlar nasılsınız
hepnasip cim 27 /11 /13 de ateşim 36,5
28/11/13 de ateşim 36,4
aynı valla dünde ağda yapmıştım..Ohhhh tutmayın bizi
Sende bi belirti falan varmı..
günaydın canım..yumurtlama olmadımı ki daha..
papatyam
bide en kafama takılan vede gıçık olduğum konu türk film lerinde
kadın yataktan kalkar ve hemen koşar banyoya başlar kusmaya hop hamile
o ney lan:120::120::120::120::120::120::120:
şimdilik bi belirti yok diğer aylarda psikolojik olarak bir sürü belirti yaşadım belirtiye takılı kalmak istemiyorum günüm geçerse belirti odur senin varmı bişeyler bat ımızda yakın senle
aynen benim göğüslerde şiş belimde ağrı her ay olan belirtiler..
önümüzdeki hafta başlar ..adetime bir hafta kala başlıyo..helebi bakalım adetim gecikirse hamişim yoksa yok
olmuştur artık ama ben ölçüyorum bakalım bata kadar devam meraktan benimki :18::18:
03062008
arkadaşım sen nasılsın niye yazmıyosun senin son durumların nedir