- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 46
-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #1.261
niye yazmıyorsunuz kızlar, özledim valla gııııı görünmüyorsun mujunmcum
canım nasıl geçtiğini yazmamış ama senin sorunu sormuş ve cevabı yazmış geçmişte var
niye yazmıyorsunuz kızlar, özledim valla gııııı görünmüyorsun mujunmcum
buraya yazmamışvarikosel topiğinde yazmıştı...biraz çığlık atmış ama kısa sürdü falan,kafam rahatladı diye yazmıştı canım
al-bi al şekerim.
canım ben ağda yapıyorum.adamın işine yarayan kısım bitince işini yaptı maça gitti.ben bacaklarımı yapacağım ağdayı çok ısıtmışım soğumasını bekliyorum
sende eskiden daha erken gelirdin artık bu saatlere kalıyorsun.neden?
zeynepcim hsg cekildinmi cekildiyse nasıl gecti sonuc ne birde doktora sorabildinmi benim icin dün akşam yazmıştım
kocana mı yaptırıyorsun işine yarayan yeriseni seni ...gecelik giyindin mi ne alemdesin bak aklımda kaç gündür soramadım
ya canım hiç sorma iş değişliği yaptım gümrük işine girdim..iş çıkış saatlerim değişti falan filan işe alışma süreci eve gel yemek yap ütü yap ancak oturabiliyorum...düzene girnce daha erken gireceğim..gıı düşün bebek çalışmaları bile yapamadım yav
canım yazdım sayfa 118 de:)
çok rahat geçti diyemem ya acıdı ama iyikide çektirmişim açık çıktı çok şükür:)
He al aldim al-bi yi yaptim testi aldim üçün birini kiz test negatif cikti kizz
buraya yazmamışgelsinde yolayım onun saçlarını
ağdamı yarım bıraktırdı ne geceliği kızyok ona yaptırmıyorum.yaptıramam ben başkasına
geldiimmm:))) saçımı yolmadan hemen anlatayım.masaya yatmamla korkudan titremeye başladım rsmen.o aleti takarken bile acıdı.doktor da diyo ki şuanda canın acımıyo acıyacağı zaman sana söyliycem.anammm bu mu acımamş hali dedim kendi kendime. sonra bir ağrı Allahımmm ölüyorum sandım yaa bastım çığlığı :))) 30 sn filan sürmüştür heralde şiddetli ağrı.
sonra eşimi aldılar içeri onu görüncede başladım ağlamaya:)bugün el üstünde tutuluyorum ocam tarafından sanki doğum yaptım:)))) ağrım var deyip naz yapıyorum pembe yalan:))))))))))
döveceğim seni
gel buraya
belkide kapalılık vardı ondan acıdı.yasak filan koymadı değil mi?
anladım canım giy artık şu geceliği günde 2 kere yapacaksınız siz sorunu olmayanlar biz bir gün aralıklarla bir kere yapacağız
sizde çalışmamak için fırsat arıyorsunuz
özelde miydin sen?
açıktı dedi ama belki azıcık yapışıklık filan da olabilir bilemiyorum.neyse ki atlattım.bu gece deliksiz uyuyabilirim:)
sende vardı sanırım kapalılık.kanaman oldu mu?