Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

artık bu ay full çalış geçen ayı telafi et:)

evet canım bu ay öyle olacak çok moralim bozuldu 2 yıl üstüne ilk defa boşa bir ay geçirdik remen hemde ameliyatın 5.ayında ya çok kötü oldu:KK43::KK43: bu arada geçmiş olsun tatlım büyük bi yük kalktı üstünden bende rahatladım valla sanki kendi sorunum ya da tetkikim gibi kendi yerime koyuyorum sizleri...

Bende diyorum bu hatunlar nire gitti....
Meyersem gizli topik acilmis....bensiz gizli gizli.....

Nabersiniz millet.....

Iyi diyelim iyi olsun.....
Esim is icin sehir disinda kucuk oglum hasta.....
Bende bir iyi bir kotu yuvarlanip gidiyorum....

Sen neler yaptin gorusmeyeli..

ne yapayım canım bu ayımızı çöpe attım ben:KK1::KK1: hiç çalışma olmadı o yüzden sizleri takip ediyorum bu ay ben bekleyiş içinde değilim:KK43::KK43:

evet canım bu ay öyle olacak çok moralim bozuldu 2 yıl üstüne ilk defa boşa bir ay geçirdik remen hemde ameliyatın 5.ayında ya çok kötü oldu:KK43::KK43: bu arada geçmiş olsun tatlım büyük bi yük kalktı üstünden bende rahatladım valla sanki kendi sorunum ya da tetkikim gibi kendi yerime koyuyorum sizleri...

canım benim saol samimiyetine sonsuz güveniyorum:)

üzülme canım herşey nasip demekki böylesi daha hayırlıydı.hiç tık olmadı mı hani bir ihtmal belki olamaz mı acaba??

hwrseyin hayirlisi.....
belli olmaz bir baktinki bebegin seninle....

ya canım hiç çalışma olmadı ama o ihtimal sıfır çok tembellik yaptım bu ay..inş umudum önümüzdeki ay ..herşeyin hayırlısı demek ki bu ay olsa hayırlı olmayacakmış ki çalışma olmadı ne güzel kendimi motive ediyorum demi:KK1::KK1:

canım benim saol samimiyetine sonsuz güveniyorum:)

üzülme canım herşey nasip demekki böylesi daha hayırlıydı.hiç tık olmadı mı hani bir ihtmal belki olamaz mı acaba??

valla canım alakasız günlerde oldu o yüzden hiç olmadı diyorum...11.gün ve 16.gün oldu o kadar bugün 19.günüm... hiç olmadı sayıyorum benim yumurtlama dönemlerim belli 13.14.15.günler...

ya canım hiç çalışma olmadı ama o ihtimal sıfır çok tembellik yaptım bu ay..inş umudum önümüzdeki ay ..herşeyin hayırlısı demek ki bu ay olsa hayırlı olmayacakmış ki çalışma olmadı ne güzel kendimi motive ediyorum demi:KK1::KK1:

bu hayaller motive etme durumlari olmasa bastan pes etmis olursun....
yilmak vazgecmek yok

elbet
o bebek hayirlisiyla gelecek...
uzun zamandir istiyorsun herhalde....hic dr gittinmi gittiysende ne dedi dr....

ya kizlar oksuruk.icin bildiginiz bir yontem varmi.....
oglum cok kotu oksuruyor uykusunda cok fazla....
cok kotu oksuruncede kusuyor....

Ust katta uyuyor sesi alt kattan duyuluyor....
Yarina kadar duzelmezse okula gondermicem direk dr yolu gozukecek....

ya kizlar oksuruk.icin bildiginiz bir yontem varmi.....
oglum cok kotu oksuruyor uykusunda cok fazla....
cok kotu oksuruncede kusuyor....

Ust katta uyuyor sesi alt kattan duyuluyor....
Yarina kadar duzelmezse okula gondermicem direk dr yolu gozukecek....

geçmiş olsun.
pekmez içirmenizi tavsiye ederim. eşim hep öyle yapar.

valla canım alakasız günlerde oldu o yüzden hiç olmadı diyorum...11.gün ve 16.gün oldu o kadar bugün 19.günüm... hiç olmadı sayıyorum benim yumurtlama dönemlerim belli 13.14.15.günler...

neyse bidahaki ay olur dur bakalım 6. ay olacak ve en kritik dönem:)

X