Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

keşke hiç korunmasaymışsın.belki anca olurdu isteyene kadar.sorması ayıp ne probleminiz vardı?

Gunaydin kizlarr.. Mehmetelifcim benim batimi degistirirmisin 24 aralik oldu. Koskoca 1 ay daha :KK14: gecen igne olucagim gun dr kist olusmus ama gebelige engel olmaz demisti nolur nolmaz ben adet bitince sogan kurune baslicam yine.. Hadi bakalim yeni ay yeni umutlarrr:nazar:

Az once dedim ki bugun benim yumurtlama gunum galiba.Benim ayi ne dese begenirsiniz ok.Yatiyo koltugun uzerinde dedim ki okeyin anlami ne ok ok iste diye beni azarlamasin mi bir sinir oldum sanki bir ben hevesliymisim gibi.Bende sinirden dedim ki kusura bakma da bende heveslisi degilim zaten dedim sinir etti beni okuzlukte sinir tanimiyor masallah iyice sogutuyor kendinden hayret birsey yaaa:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

oldumu şimdi..benim gibi yapmışsın ama nedsende bacım bunlar anlamaz..

zaten olsaydı şimdiye kadar olurdu..çünkü benim adetin 3. günü 13mm olmuştu yum.şimdi olmuş adetin 18. günü
çatlasadı çatlak yımırta geçen haftaki çalışmalarda oluşurdu..:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
benim çalışmam tamamen zevkine oldu:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

aynı valla dünde ağda yapmıştım..:KK23::KK23::KK23::KK23: Ohhhh tutmayın bizi:KK4::KK4::KK4::KK4:
Sende bi belirti falan varmı..

şimdilik bi belirti yok diğer aylarda psikolojik olarak bir sürü belirti yaşadım belirtiye takılı kalmak istemiyorum günüm geçerse belirti odur senin varmı bişeyler bat ımızda yakın senle

papatyam
bide en kafama takılan vede gıçık olduğum konu türk film lerinde
kadın yataktan kalkar ve hemen koşar banyoya başlar kusmaya hop hamile
o ney lan:120::120::120::120::120::120::120:

şimdilik bi belirti yok diğer aylarda psikolojik olarak bir sürü belirti yaşadım belirtiye takılı kalmak istemiyorum günüm geçerse belirti odur senin varmı bişeyler bat ımızda yakın senle

aynen benim göğüslerde şiş belimde ağrı her ay olan belirtiler..
önümüzdeki hafta başlar ..adetime bir hafta kala başlıyo..helebi bakalım adetim gecikirse hamişim yoksa yok

03062008

arkadaşım sen nasılsın niye yazmıyosun senin son durumların nedir :KK16::KK16::KK16:

tatlım iyiyim valla çok yoğunum bu aralar..okul öğrenciler sınavlar vs derken :KK31: valla benim yumurtlama zamanım geçtiğimiz 3 gündü..çalışmalarımızı yaptık ama geçen ay hissettiğim yumurtlama akıntısı bu ay yoktu anlamadım gitti :26: acaba geç mi yumurtlıcam bilmiorum ki..o yüzden çalışmalara devam :KK53::KK53:

X