- 28 Ağustos 2010
- 150
- 9
-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #1.221
ne kadarlık evlisin sen canım???
Allah razı olsun canım, şaşkın ördek gibi dolaşıyorum valla inanamıyorum hala, hayırlısı olsun bakalım.
Rabbim sana da bütün isteyen arkadaşlara da en kısa zamanda nasip etsin inşallah..
hayırlı olsun.temizlik imandan gelir.
bilmiyom ki bacım yabu ay hesap yapmıcam dedim bakalım. zaten tutturamıyorum hesabı
haha bugün ağda günü mü kız. bende yaptım. malum çalışmalara başladık
kız cnm allah sizese nasip etsin çalışmalara devam=)
bnde bulamadım melegıme ısım yakıstıramıyorum bır turlu sızceecren hıra ısmı nasıl
hira ve mira bu sene fena patladı =) ecren ecrin gibi ecrinde 10 bebekten 9unun ismi=) senin beğenmen önemli tabi
6 yillik canim. İlk 3 send problemlerimiz coktu istemedim. Simdide boyle iste napalim.
Sen?
keşke hiç korunmasaymışsın.belki anca olurdu isteyene kadar.sorması ayıp ne probleminiz vardı?
19 yasimdaydim evlendigimizde esimde 21. Kultur farki ailelerin olumsuz tavri derken sorunlar icinde bulduk kendimizi. Esimin bana tavri kotuydu ailesiyle uzunsure anlasamadik. 2 kere bosanmanin esiginden mahkemeden donduk. Kaybetme korkysuyla benimki kendine geldi silkindi. Buyuduk artik diyelim:)) simdi hersey yolunda bi meyvemiz eksik :)) bu dunyada hicbisey kolay degilmis ya
Hımm bence anne babanın ismi ve soyisim önemlikız bebeğime hala isim bulamadım ama bennetten baktıkça karmakarış oldum sizin beğendiğiniz isimler neler yazında fikrim olsun yahu
Ben 4,5 sene6 yillik canim. İlk 3 send problemlerimiz coktu istemedim. Simdide boyle iste napalim.
Sen?
Biraz ağladım biraz zırladım kendime geldim dualarımı okudum zaman zaman bu çok zor zamana bırakma işi
Hayırlısı olsun tatlımbenim de umudum azaldı bu aydan. Göğüs hassasiyetim azaldı kırmızılar yakın sanırım. :26: bugün test yaptım bir şey çıkmad. Artık şafak cumartesi oldu oldu olmadı önümüzdeki maçlara bakacağız
Sıcaktan bayılazam ama memeler yumuşadı ne olacak o iş
Benimde umudum önümüzde ki ay yumurta takibi yapıcaktı dr klomen mi vericek iğne mi yapıcak bilemedim
Benimde umudum önümüzde ki ay yumurta takibi yapıcaktı dr klomen mi vericek iğne mi yapıcak bilemedim
Valla senin bat ne zaman benim scı devam ediyo üşüyorum valla ben :))
bende aynı durumdayım canım daha batım gelmeden kesin adet olacam diyebiliyorum umudum önümüzdeki aya kaldı birlikte bekleriz inş son bekleyişimiz olur...