Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Allah razı olsun canım, şaşkın ördek gibi dolaşıyorum valla inanamıyorum hala, hayırlısı olsun bakalım.
Rabbim sana da bütün isteyen arkadaşlara da en kısa zamanda nasip etsin inşallah..

hayırlısı olsun canım. inşallah kan testinde güzel gelir

bilmiyom ki bacım ya bu ay hesap yapmıcam dedim bakalım. zaten tutturamıyorum hesabı

haha bugün ağda günü mü kız. bende yaptım. malum çalışmalara başladık

amaaaaaaaan bende anca akşam yapabiliyorum.hafta sonunu beklesem adama ayıp.
birde operasyon olursam diye hazırlık işte

keşke hiç korunmasaymışsın.belki anca olurdu isteyene kadar.sorması ayıp ne probleminiz vardı?

19 yasimdaydim evlendigimizde esimde 21. Kultur farki ailelerin olumsuz tavri derken sorunlar icinde bulduk kendimizi. Esimin bana tavri kotuydu ailesiyle uzunsure anlasamadik. 2 kere bosanmanin esiginden mahkemeden donduk. Kaybetme korkysuyla benimki kendine geldi silkindi. Buyuduk artik diyelim:)) simdi hersey yolunda bi meyvemiz eksik :)) bu dunyada hicbisey kolay degilmis ya

evet bu işle zor valla.iyi düzeltmişsiniz bari arayı sevindim

kız bebeğime hala isim bulamadım ama bennetten baktıkça karmakarış oldum sizin beğendiğiniz isimler neler yazında fikrim olsun yahu
Hımm bence anne babanın ismi ve soyisim önemli
Mesela soyadı ei gibi harfler içeriyorsa simge,Elif gibi e li i li isimler güzel oluyor
Veya soyadı aıo gibi harfler varsa Aylin, Suna ,sıla gibi yani a lı ı lı u lu falan isim güzel oluyor)))
Deli isi bu yaaaaa

6 yillik canim. İlk 3 send problemlerimiz coktu istemedim. Simdide boyle iste napalim.
Sen?
Ben 4,5 sene
Ama 2 senedir korunmuyorum

Biraz ağladım biraz zırladım kendime geldim dualarımı okudum zaman zaman bu çok zor zamana bırakma işi

Biraz ağladım biraz zırladım kendime geldim dualarımı okudum zaman zaman bu çok zor zamana bırakma işi

Hayırlısı olsun tatlım benim de umudum azaldı bu aydan. Göğüs hassasiyetim azaldı kırmızılar yakın sanırım. :26: bugün test yaptım bir şey çıkmad. Artık şafak cumartesi oldu oldu olmadı önümüzdeki maçlara bakacağız

Son düzenleme:

Benimde umudum önümüzde ki ay yumurta takibi yapıcaktı dr klomen mi vericek iğne mi yapıcak bilemedim

bende aynı durumdayım canım daha batım gelmeden kesin adet olacam diyebiliyorum umudum önümüzdeki aya kaldı birlikte bekleriz inş son bekleyişimiz olur...

Ümitlerim öyle yıkıldı ki annemlerin yanına gidicem regl günüm o zamana denk geliyo bu yumurta takibi yaptırcak dr sen başlıyomusun tedaviye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…