- 18 Eylül 2013
- 2.339
- 122
- 34
-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #1.241
Ben bu ay yumurtlama döneminde doktora gittim hatta çatlamıştı yeni ama bu ay fos gibi gibi
Takip mi yaptı yaptıysa hangi gün başladı ilaç içtin mi kaç milim oldu yumurtan ben şimdi bunları araştırcam
Ümitlerim öyle yıkıldı ki annemlerin yanına gidicem regl günüm o zamana denk geliyo bu yumurta takibi yaptırcak dr sen başlıyomusun tedaviye
Yok canım takip değil ben öylesine gitmiştim. Ama gebelik için rahim yumurta her şey lıvamındayfı. Nasip meselesi tatlım var demek ki bir zamanı
yok tatlım daha değil bizim 1 ay kadar bekleme sürecimiz var eşim varikosel ameliyatı olmuştu değerler artarsa tedavisiz devam artmadıysa yardımcı üreme yöntemlerine baş vuracağız..
Canım ne kadar oldu senin allahım inşallah hemen önümüzde ki ay olsun inşallah ben eşime test yaptır diyemiyorum üzülücek diye o kadar üzgünüm ki olmaz böyle bişey çaresizim
Evet öyle de sabır da hayırlısıda herşey rabbimden ama ben çok takıyorum ya yapım böyle çok takıyorum insanlardan kendimi soyutluyorum nasıl anlatayım çok üzülüyorum çooook
canım, benim tam 2 yıl doldu allah kimseyi çaresiz bırakmasın tatlım çok zor bi süreç ...senin kaç ay oldu ?
Okoyorum okumam mı başka türlü rahatlıyamıyorum umutsuzluk çaresizlik herkes için çok zorNe zamandır istiyorsunuz bebiş? Ben doktora 2 aydır deniyoruz dedim totosuyla güldü banarahim ancak 3 4 ayda sperme alışır yapısal olarak dedi. alışmalarını bekliyoruz. Kafana takma taktıkça regl düzenin sapıtıyor o daha kötü. İnşallah biz de anne olacağız üzülme. İnsamlar ne durımlardan geçiyor da oluyor. Olur inşallah. Dua et bol bol. Meryem sutesini okumak da iyiymiş.
hayırlısı olsun canım. inşallah kan testinde güzel gelir
Benim 5. Ay bitti 6. Ay dayım
daha yolun başındasınız tatlım şimdiden kendini yıpratma bir şey yoksa bile stresten gecikecek...allah çok bekletmez inş yürekten diliyorum çünkü beklemenin ne demek olduğunu çok daha iyi biliyorum...
kızlar listenize bi göz attım batını bekleyen aradaşlardan birinin yanına kesin hamile olacakyazmışsınız
nasıl oluyor o ? şaşırdım :))
Rabbim inşallah sanada en kısa zamanda nasip etsin bebiş bende bunu yürekten diliyorum inan derdime ortak oldum ben bugun kötüyüm ağladığımı eşim görsün istemiyorum iyi geceler canım yine yazışalım
canım aramızda şakacı bir arkadaşımız var o yüzden kesin hamile kalacam diye espiri yapıyoruz arada o yüzden:))
belki dua hükmüne geçer inş hamile kalır :))
Ayyy işte bundan korkuyorum bende lütfen benim icin sor doktora gitmem cok zor şuan benim mesafe cok uzak 3 saat sürüyor gitmemiz kürtaj dan sonra rahimde kurulukda yaşıyorum vücuduma ne oluyor böyle anlamıyorum adetlerimdeki belirtiler hepsi degişti oof canım sıkıldı coook lütfen unutma olurmu cok önemli benim icin şimdiden teşekkür ederim canım
zeynepcim hsg cekildinmi cekildiyse nasıl gecti sonuc ne birde doktora sorabildinmi benim icin dün akşam yazmıştım