Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

hayırlı uğurlu olsun.testin markasını merak ettim.

Çok teşekkür ederim, darısı tüm isteyenlerin başına inş. kanda da çıkarsa ancak o zaman inanıcam sanırım.
Canım testin markası Miratech 3-4 liralık ucuz testlerden. elimde bi test daha var onuda yarın sabah yapıcam. cumada nasipse kan vericem.

Çok teşekkür ederim, darısı tüm isteyenlerin başına inş. kanda da çıkarsa ancak o zaman inanıcam sanırım.
Canım testin markası Miratech 3-4 liralık ucuz testlerden. elimde bi test daha var onuda yarın sabah yapıcam. cumada nasipse kan vericem.

anladım.net olarak söylüyorum.kan man hikaye hamilesin şekerim.allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah.

Çok sağol canım, Rabbim inş. nasip etmiştir, kanda da pozitifi görürüm inş. Hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin.. :KK16:

belirtilerin nelerdi canm ben battan 1 gün önce idrar test yaptım negatifti. 25 kasım da bat ımdı. bacak ağrısı çekiyorm idrara sık çıkma yok ama çıkınca da çok geliyor. gözlerim seyriyor e göğüs ağrısı varr.. sizce hamilemıyım . korkudann test yapamıyorum. cuma gunu dırek kan testı yaptırıcamm

Son düzenleme:

Kıııızzzz hepnasip kk da hamile var dedi koştum geldim laaaaaa, sürtünelim az dedi hamileye dedi, hepsini bu deli kadın dedi laaa, valla, sürtünmeye geldim kııııııııızzzzzzzz:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Hayırlı olsun bebem ya, allah tamamına erdirsin inşallah, hayırlısıyla kucağına da al

anladım.net olarak söylüyorum.kan man hikaye hamilesin şekerim.allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah.

Allah razı olsun canım, şaşkın ördek gibi dolaşıyorum valla inanamıyorum hala, hayırlısı olsun bakalım.
Rabbim sana da bütün isteyen arkadaşlara da en kısa zamanda nasip etsin inşallah..

Kıııızzzz hepnasip kk da hamile var dedi koştum geldim laaaaaa, sürtünelim az dedi hamileye dedi, hepsini bu deli kadın dedi laaa, valla, sürtünmeye geldim kııııııııızzzzzzzz:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Hayırlı olsun bebem ya, allah tamamına erdirsin inşallah, hayırlısıyla kucağına da al

Oyy tatlım yaa Allah razı olsun çok sağol :KK16:
Gel kııız sürtün valla :KK52: :KK52:
Canım valla idrar testi yaptım bugün ikinci çizgi çıktı cuma da kan testi yaptırıcam nasipse. inanamıyorum hala yaa :KK1:
Rabbim en kısa zamanda hepinize nasip etsin sizin gibi güzel yürekli insanlara da.. :KK16:

Son düzenleme:
belirtilerin nelerdi canm ben battan 1 gün önce idrar test yaptım negatifti. 25 kasım da bat ımdı. bacak ağrısı çekiyorm idrara sık çıkma yok ama çıkınca da çok geliyor. gözlerim seyriyor e göğüs ağrısı varr.. sizce hamilemıyım . korkudann test yapamıyorum. cuma gunu dırek kan testı yaptırıcamm

Canım benim bu 5. denememdi. diğer aylarda bütün belirtileri yaşadım diyebilirim, bu ay öyle aman aman bir belirtim olmadı sadece son 3 gündür yorgunluk ve uyku hali vardı hep. onun haricinde bildiğin adet öncesi belirtiler vardı yine. batım 29 kasımdı. bende cuma kan testine gidicem nasipse. en garantisi o canım. hayırlısı olsun hakkında inş.

kız bebeğime hala isim bulamadım ama ben:KK43::KK43::KK43:netten baktıkça karmakarış oldum sizin beğendiğiniz isimler neler yazında fikrim olsun yahu:KK53:

X