- 7 Mart 2012
- 2.487
- 1.440
- 34
-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #1.181
ben cıkar kendinize iyi bakın
kutsalaşk gelsaydi iyidi merak ettim lan
öpdüm alayınızı by by
kalbimiz seninle hadi inşallah iyi sonuclarla gelirsin
güzel haberlerle gelecen.
kutsal dualarımız seninle
Hepinize teşekkür ederim ama malesef sonuç 0.100 koca bi negatif ben bu işi başaramıcam hastaneye gideyim de astım krizi geçirmeden hava versinler
Hepinize teşekkür ederim ama malesef sonuç 0.100 koca bi negatif ben bu işi başaramıcam hastaneye gideyim de astım krizi geçirmeden hava versinler
merhaba kızlar.
beklemek ne kadar zormuş.hele en yakınlarından hamilelik haberleri alarak.
insanlar etrafımda çocuklarını anlatıp cıvıldarken yüzüme gülümseme maskesi takmak..
kaç kez isyanın ucundan dönmek..allahın gücüne gitmesin ama yaşamayan bilmez.
İyi akşamlar herkese, benim bat 29 kasımdı ben yarım saat önce test yaptım kızlar ve ikinci silik ama belirgin bir şekilde çıktı, çok mutlu oldum yaayarın yeniden test yapıcam emin olmak için sonra da kan testini yaptırırım inş. Rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu testimin resmini de ekliyorum..
Eki Görüntüle 875486
Bende bugun dusundumde kadinligin en kutsal vasfini yasayamadikca dunya gercekten bos geldi bir an.. İsyan etmiyorum ama surekli neden diye soruyorum. Sonra 'hayirlisi' na siginiyorum. Baska elden ne gelirki.
Abimin esi evlendikten sonra 2. Adetini bile gormeden hamile kaldi. O ay folik asit kullanmis bi rahasizligindan oturu gule oynaya onu anlatti bana sende kullan bak hemen kalirsin dedi. Sadece gulumsedim...
Bende bugun dusundumde kadinligin en kutsal vasfini yasayamadikca dunya gercekten bos geldi bir an.. İsyan etmiyorum ama surekli neden diye soruyorum. Sonra 'hayirlisi' na siginiyorum. Baska elden ne gelirki.
Abimin esi evlendikten sonra 2. Adetini bile gormeden hamile kaldi. O ay folik asit kullanmis bi rahasizligindan oturu gule oynaya onu anlatti bana sende kullan bak hemen kalirsin dedi. Sadece gulumsedim...
ay inşallah hamılesındır.kanda sonuc almadan artık ınanamayacagım.baksana kutsalaşkta cok sılıkte olsa cızgı vardı.
umarım senınkı pozıtıftır.çok mutlu oluyorum hamış kaldım dıye burada yazdıgınızı gorunceeeee
Çok sağol canım, Rabbim inş. nasip etmiştir, kanda da pozitifi görürüm inş. Hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin..
günaydın bacılar hu hu kimse yokmu
sağol elif dün okulada gitmedi bu gün iyi..
oku oku oku gözüm bozulacak 80 de bıraktım106 olmuş anca dırdırdır
sen nettin elif yaptırdınmı o işlemi adı nedi unuttum hipolu bişi..:44::44::44::44::44::44:
bendün dedim mehtap yazmış..ben bekarken hiç adet sancım yoktu..evlendim kızımı doğdum sonrada spiral taktırdım(ria)
o spiral beni mahvetti..5 yıl sonra çıkarttım anam bi rahatladım geçti ağrılar akıntılar..
ama hsg filmi sonrası yine başladı son 4 aydır mahvoldum..hele bu ay belim bi ağrıyo sorma
günaydın
kzı okula gönderyim 11 gibi burdayım
bu günde ağda yapacam offf...sizde nevar neyok
aah nedenki????
4 gündür ölçüyorum canım.
36.3
36.0
36.1
36.3
çok dengesiz gördüm kendimi
hepnasip her alanda bilgili canıımm
Çok sağol canım, Rabbim inş. nasip etmiştir, kanda da pozitifi görürüm inş. Hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin..