Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

ben cıkar kendinize iyi bakın
kutsalaşk gelsaydi iyidi merak ettim lan
öpdüm alayınızı by by

Son düzenleme:
Hepinize teşekkür ederim ama malesef sonuç 0.100 koca bi negatif ben bu işi başaramıcam hastaneye gideyim de astım krizi geçirmeden hava versinler

üzülme.senin için en hayırlısı budur.inan.insanlar neler yaşıyorlar, ne acılarla, sıkıntılarla boğuşuyorlar.şükretmek lazım.sıkma tatlı canını geçici dünyada.

merhaba kızlar.
beklemek ne kadar zormuş.hele en yakınlarından hamilelik haberleri alarak.
insanlar etrafımda çocuklarını anlatıp cıvıldarken yüzüme gülümseme maskesi takmak..
kaç kez isyanın ucundan dönmek..allahın gücüne gitmesin ama yaşamayan bilmez.

Hepinize teşekkür ederim ama malesef sonuç 0.100 koca bi negatif ben bu işi başaramıcam hastaneye gideyim de astım krizi geçirmeden hava versinler

Tatli canini uzup stres olma canim. Astimini tetiklemesin. Moral bozma. Hayirli zamanda alicaz emeklerimizin karsiligini insallah.

İyi akşamlar herkese, benim bat 29 kasımdı ben yarım saat önce test yaptım kızlar ve ikinci silik ama belirgin bir şekilde çıktı, çok mutlu oldum yaa yarın yeniden test yapıcam emin olmak için sonra da kan testini yaptırırım inş. Rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu testimin resmini de ekliyorum..
Eki Görüntüle 875486

Bende bugun dusundumde kadinligin en kutsal vasfini yasayamadikca dunya gercekten bos geldi bir an.. İsyan etmiyorum ama surekli neden diye soruyorum. Sonra 'hayirlisi' na siginiyorum. Baska elden ne gelirki.
Abimin esi evlendikten sonra 2. Adetini bile gormeden hamile kaldi. O ay folik asit kullanmis bi rahasizligindan oturu gule oynaya onu anlatti bana sende kullan bak hemen kalirsin dedi. Sadece gulumsedim...

üzme tatlı canını ya.dogru zaman degıl demekkı.
sen su astımını bı yatıstır hele.
hepımız her ay yasıyoruz bu cokuntuyu, az veya cok.
çok sukur dıyecegımız bır suru sey var etrafımızda.
çok sukur de.
önumuzdekı ay belkı nasıp eder allah.

ay inşallah hamılesındır.kanda sonuc almadan artık ınanamayacagım.baksana kutsalaşkta cok sılıkte olsa cızgı vardı.

umarım senınkı pozıtıftır.çok mutlu oluyorum hamış kaldım dıye burada yazdıgınızı gorunceeeee

oda guzelmış
folık asıt yetmıs yanı.vayyyyy be ne kadınlar beeeee
bır tavuk bıle olamadım anlıyormusuuuuuuuuuuun hadi gıdaklaaaaaaa

ne kadarlık evlisin sen canım???

Çok sağol canım, Rabbim inş. nasip etmiştir, kanda da pozitifi görürüm inş. Hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin..

yarın arayacağım. aletleri geldiyse pazartesi veya salı yapacaklar.histeroskoi adı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…