- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 46
-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #1.201
benim bat 29-30 du ama erken geldi bu ayneyse hayırlısı olsun herşeyde vardır bi hayır canım senin durum nasıl?
hayırlı uğurlu olsun.testin markasını merak ettim.
Çok teşekkür ederim, darısı tüm isteyenlerin başına inş. kanda da çıkarsa ancak o zaman inanıcam sanırım.
Canım testin markası Miratech 3-4 liralık ucuz testlerden. elimde bi test daha var onuda yarın sabah yapıcam. cumada nasipse kan vericem.
Çok sağol canım, Rabbim inş. nasip etmiştir, kanda da pozitifi görürüm inş. Hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin..
Çok teşekkür ederim, darısı tüm isteyenlerin başına inş. kanda da çıkarsa ancak o zaman inanıcam sanırım.
Canım testin markası Miratech 3-4 liralık ucuz testlerden. elimde bi test daha var onuda yarın sabah yapıcam. cumada nasipse kan vericem.
anladım.net olarak söylüyorum.kan man hikaye hamilesin şekerim.allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah.
Kıııızzzz hepnasip kk da hamile var dedi koştum geldim laaaaaa, sürtünelim az dedi hamileye dedi, hepsini bu deli kadın dedi laaa, valla, sürtünmeye geldim kııııııııızzzzzzzz
Hayırlı olsun bebem ya, allah tamamına erdirsin inşallah, hayırlısıyla kucağına da al
kızlar adetim bitti çalışmalara başlayacağız daçalışma alanını temizlemem lazım
Allah razı olsun canım, şaşkın ördek gibi dolaşıyorum valla inanamıyorum hala, hayırlısı olsun bakalım.
Rabbim sana da bütün isteyen arkadaşlara da en kısa zamanda nasip etsin inşallah..
Kıııızzzz hepnasip kk da hamile var dedi koştum geldim laaaaaa, sürtünelim az dedi hamileye dedi, hepsini bu deli kadın dedi laaa, valla, sürtünmeye geldim kııııııııızzzzzzzz
Hayırlı olsun bebem ya, allah tamamına erdirsin inşallah, hayırlısıyla kucağına da al
belirtilerin nelerdi canm ben battan 1 gün önce idrar test yaptım negatifti. 25 kasım da bat ımdı. bacak ağrısı çekiyorm idrara sık çıkma yok ama çıkınca da çok geliyor. gözlerim seyriyor e göğüs ağrısı varr.. sizce hamilemıyım . korkudann test yapamıyorum. cuma gunu dırek kan testı yaptırıcamm
Hayırlı olsunnn
bilmiyom ki bacım yasenin yumurtlama günün ne zaman.
kızlar adetim bitti çalışmalara başlayacağız daçalışma alanını temizlemem lazım
kız bebeğime hala isim bulamadım ama bennetten baktıkça karmakarış oldum sizin beğendiğiniz isimler neler yazında fikrim olsun yahu
biz bebeği bulamadık daha. bize sorulur mu
kız mı erkek mi
kız cnm allah sizese nasip etsin çalışmalara devam=)
amin tatlım.
ben çok modern uydurma gibi isimleri sevmiyorum. gülce, zeynep, elif,melike gibi isimler kulağıma hoş gelir hep.
bnde bulamadım melegıme ısım yakıstıramıyorum bır turlu sızceecren hıra ısmı nasıl