- 31 Temmuz 2010
- 1.091
- 88
-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #10.321
canım hoş geldin
her zaman bekleriz ama burası bebeği göbeğine gelmesini bekleyenlerin topiği
ayy görmedimm kusura bakma canım ya,peki o zaman
önemli değil. senin cinsiyet belli mi?hazırlık yaptın mı?
bende bilmiyorum bir girdim dün pasifti.mesaj gönderdim açmışlar
Kizzz elifffff beni neden hala hamis yapmadinnnn :26::26:
Nasilsiniz millettt??? Ne oldu topigimize yaaaabi de benim arkadas listem sifirlanmisss oysa kii benim de arkadaslarimm vardi... Neden kiii???
girmiyorum ki kaç gündür.ağrım varbenim bebek yaramaz çıktı
aaaaaaaaaaa benim de arkadas listem sifirlanmis neden acaba??????:26:
slm bacularrrr
kız şifremi otomatik kaydetmiştim..pc format atınca silindi..bende hatırlamadım..bir haftadır uğraş uğraş zor açtım..
nasılsınız...
DÜN DR GİTTİM...10 GÜNDÜR ADET OLMAMIŞTIM...KAN TESTİ YAPTIRDIM.BU GÜN GİTTİM ALDIM HAMİLEMİŞİMMM
AMA 371 çıktı sonuç dr dedi çok düşük..pazartesi bidaha test yapacam...
valla sevinmeye başladım..
hepiniz sevinin lannn..2 senedir bu günü bekliyom...
sevinmeyeni fururum
slm bacularrrr
kız şifremi otomatik kaydetmiştim..pc format atınca silindi..bende hatırlamadım..bir haftadır uğraş uğraş zor açtım..
nasılsınız...
DÜN DR GİTTİM...10 GÜNDÜR ADET OLMAMIŞTIM...KAN TESTİ YAPTIRDIM.BU GÜN GİTTİM ALDIM HAMİLEMİŞİMMM
sevinmeyeni fururum
slm bacularrrr
nasılsınız...
sevinmeyeni fururum
kız eşime daha sölemedim..kan testi yaptık 6. haftalık ama 317.6 çıktı beta hcg..cuma tekrar yapacam kan testi eğer değerler yükselirse sölerim ama sorun varsa demem kimseye..Ayyyyyyy bebgimmmm dur ilk ben tebrik etcemmmmmmcookkkk sevindimmmmmmm hadi bakalimmm hayirli ugurlu olsunnnnnn ne yaptin ogrenince kocan ne yaptiiiiii anlat hadiiiiiii
sevinin da azcık topikğe renk gelsin..yeminlen çok sevindim furma bizi aplaaa
Kızz çok tebrikler yaa
kız iki sene oldu taaaa nisan 2012 den beri çalışıyom ..bu ayda hiç bişe yapmadım bol bol seçim çalışmalrına katıldım...kadınlar kollarına üye oldum hergün o ev senin bu ev benim gezdim..ben bir iki ay ara verdim aslıda..işe girip çalışacaktım..nasip işte.ha bide geçen ay meryem suresi okumuştum hergün 41 tane..adet oluncada kk bi arkadaş oku sonra temizleyinince devam edip bitirdim..dahada adet olmadım işte...ayyyy cok guzel bir haber yaaa kiz valla kendim hamile olmus gibi sevindim valla bak.Bir hamis daha eklendi topige.Sira bize geldi artik.Cunku biliyorum sende 2 senedir falan ugrasiyordun.Insallah sag salim kucagina alirsin canim bebisini.Simdi hamilelik sirlarini bize vermelisin hahah Canim sende de esinde de bir problem yoktu degil mi?
kız eşime daha sölemedim..kan testi yaptık 6. haftalık ama 317.6 çıktı beta hcg..cuma tekrar yapacam kan testi eğer değerler yükselirse sölerim ama sorun varsa demem kimseye..
sevinin da azcık topikğe renk gelsin..
kız iki sene oldu taaaa nisan 2012 den beri çalışıyom ..bu ayda hiç bişe yapmadım bol bol seçim çalışmalrına katıldım...kadınlar kollarına üye oldum hergün o ev senin bu ev benim gezdim..ben bir iki ay ara verdim aslıda..işe girip çalışacaktım..nasip işte.ha bide geçen ay meryem suresi okumuştum hergün 41 tane..adet oluncada kk bi arkadaş oku sonra temizleyinince devam edip bitirdim..dahada adet olmadım işte...
rabbim tüm isteyenlere versin inşallah..
Ben okumuştum dimi sana meryem suresi yanlış hatırlamıyorsam gözün aydın sağlıklı bir gebelik olsun inşallahhh
evt cnm sen okumuştun...hakkını helal et..
meryem suresi bitti dahada adet olmadım .
Ne demek soylemedim kizzz nasil tutcaksin icindeeee..... Hem bi sorun yokturr insallahhhh merak etme icini ferah tutttt...belirtin yok mu kiz hicccc????
evt cnm sen okumuştun...hakkını helal et..
meryem suresi bitti dahada adet olmadım .
slm bacularrrr
nasılsınız...
sevinmeyeni fururum
ay inşallah cnm..değerlerim yükselir..Çok sevindim canım inşallahh değerin katlar katlar bebişi sağlıkla kucağına alırsın inşallah
tatlım çok sevindim senin adına tebrik ederim... inş değerlerin katlar canım..nasıl bi çalışma aralığı oldu bizlere de tüyo ver cannım
ay inşallah cnm..değerlerim yükselir..
kız diğer aylar da dr gittim yum takibi yaptırdım..bu ay sadece 41 meryem suresi okudum..bide türbe vardı benim bulunduğum şehirde o türbeye gittim..
bide çok aktif oldum bu ay seçimler için ev ev dolaşıyodum...yani çok değil hiç aklıma gelmiyodu bebek olayı..
bi işe gireyim sonra dedim..
özetle dua ve stresten uzak durdum...stres dediğim hamile oldummu olacammı düşüncelerine giremedim..
tavsiyem tevekkül edin herşeyi ALLAHA havale edip hayatınızı yaşayın..