- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 46
- Konu Sahibi mehmetelif
- #10.301
elifin hesap neden pasif
neden kapattılarsa kapatmışlar.sebepsiz ve süresiz hemde
mesaj gönderdim açtılar şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
elifin hesap neden pasif
Aaa bende gorunce sasirmistm iyi olmus acilmis .. :)neden kapattılarsa kapatmışlar.sebepsiz ve süresiz hemde
mesaj gönderdim açtılar şükür
canım yeni batım 18 nisan...senin hesap neden pasif ne oldu canım hayırdır?
Kizlar bende hamileyim hayirlisiyla.pek giremedim.Haber vereyim dedim :)
Canım mmerhaba nasılsın uzun zamandır ggirmiyorum var mı b4 gelişme
cnm cinsiyet öğrendinmi?kacıncı haftadasın?benım 11 haftalık 17 martta gıtcez ozamana 12. haftaya gırmiş oluyoruz bnde öğrenirmiyim acaba
Kizzz elifffff beni neden hala hamis yapmadinnnn :26::26:
Nasilsiniz millettt??? Ne oldu topigimize yaaaa bi de benim arkadas listem sifirlanmisss oysa kii benim de arkadaslarimm vardi... Neden kiii???
benide ekleyin ugurunuz belkı bebiş getirirrr27 yaş bat 23 nisan
Canim ben 14 haftada ogrendim ayin 6sjnda kontrol var bakalim nasil kuzucuk....kimsegirmiyor ya ben internete yeni kavustum baglandi hele sukur....neler yapiyorsunuz hamisler varmi hareketlenme kim kac haftalik ve negibi hateketler hissediyor yazabilirmi bende yok sanki hareket emin olamiyorum
cnm cinsiyet öğrendinmi?kacıncı haftadasın?benım 11 haftalık 17 martta gıtcez ozamana 12. haftaya gırmiş oluyoruz bnde öğrenirmiyim acaba
senin cinsiyet neydi?ağrım oluyor benim.seninde oluyor mu?
Kiz dedi canim isallah oyledir isim bile buldu babasi.yani agri denmez ama igne gibi biranda batan sancilar oluyor.doktor rahim genisliyor bebek buyudugu icin ondan demisti.bazen endiseleniyorum bisey olucak diye.cunku hissetmiyorum baska sitelere bakiyorum hissediyorlarmis benim gidiklama arasi birsey oluyor bazen ama omu bilmiyorum
evet canım.o harekettir.erken daha merak etme
ne isim buldunuz?
bende ha adet oldum ha olacağım gibi oluyor
Asya dedik :) tam aradigim isim degil ama esim agzini alistirdi donmez artik geri:) sizin ufakligin adi bellimi cnm.
annemde kız olsa asya istiyordu.belli değil ama ben rüyamda hasan görmüştüm eşimde hasan hasan diyor
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim.alisveris yapiuyormusun ben hicbirsey almadim bekliycem 7 aydan sonra alicm
eşime diyorum oğlun sana çekmiş tembel diye
bana bir resmini göndersene
n'apcan kız resmimi
Kızlar merhaba,bende sizinle bebişimi beklemeye geldimmm :)
cebime koyacağım