- 7 Mart 2012
- 2.487
- 1.440
- 34
-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #10.341
yani bu ay yum takibi yaptırmadın. peki bir şey soracağım tatlım çok merak ettiğim bir şey bu çünkü bende bu ayki adetim ile birlikte yum takibi yaptırmak istiyorum...yum takibi için doktora adetin 3 .günü gidiliyor galiba kaç gün aralıklarla çağrıyor doktor? adet düzenin nasıl canım mesela benim 28 gün ve tahmini 14.gün çatlıyor yum diye hesap yapıyorum hep kısaca 10.gün başlıyoruz 20.güne kadar 1 gün aralıklarla çalışıyoruz.takip yaptırdığın zaman mesela aa ben 14.gün çatlıyor sanıyordum 20.gün çatlıyormuş meğer dediğin bir şey oldu mu yoksa tahmin ettiğin şekilde mi yumurtluyormuşsun canım...
sana şöyle anlatayım...
adetimin 3. günü gidiyordum,ultrasyon ile yum bakıyodu..yum durumuna göre klomen ilaç kullanmaya başlıyodum 5 gün boyunca..6. gün bekliyodum,7. gün tekrar kontrole gidip yum bakıyodu dr.eğer büyümüşşe iyice 16-17 mm olmuşsa iğne veriyodu .iğneyi vurup 36 saat sonra gün aşırı ilişki oluyodu..
dr seni maksimum 4- 5 kere gidersin..
benim adet döngüm 33 gün..sadece bikeresinde adetimin 3. günü yum 15 mm olmuştu..dr bile şaşırdı..aşılama olacaktım o ay kaldı..
eşimde dr kavga etti dahada gidemedim zaten..
bunun dışında hiç bi farklılık olmadı hissettiğim hesapladığım her zaman dr kontrolde aynıdı..
slm bacularrrr
kız şifremi otomatik kaydetmiştim..pc format atınca silindi..bende hatırlamadım..bir haftadır uğraş uğraş zor açtım..
nasılsınız...
DÜN DR GİTTİM...10 GÜNDÜR ADET OLMAMIŞTIM...KAN TESTİ YAPTIRDIM.BU GÜN GİTTİM ALDIM HAMİLEMİŞİMMM
AMA 371 çıktı sonuç dr dedi çok düşük..pazartesi bidaha test yapacam...
valla sevinmeye başladım..
hepiniz sevinin lannn..2 senedir bu günü bekliyom...
sevinmeyeni fururum
slm bacularrrr
kız şifremi otomatik kaydetmiştim..pc format atınca silindi..bende hatırlamadım..bir haftadır uğraş uğraş zor açtım..
nasılsınız...
DÜN DR GİTTİM...10 GÜNDÜR ADET OLMAMIŞTIM...KAN TESTİ YAPTIRDIM.BU GÜN GİTTİM ALDIM HAMİLEMİŞİMMM
sevinmeyeni fururum
tebriklerrr.. bende bu ay meryem suresıne baslıcamm ama tilavet secdesi yapılması lazımmıs o nası oluyo adetlıyken okuycak kımsem de yok .
bacım bende dün bitirdim her gün 41 kere evt tilavet secdesi yapılması mecburmuş sen başla okumaya ben sen adetliyken okurum ben okuyamazsam adet olursam ogluma okuturum sen yetrki başla bacım
Canm Allah razi olsuunn dun basladim cok sukur secde nasi yapiliyo?? Anlatsan ya canm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
nannnnnnn hamişmisinnnn kuzumm gözün aydınn tey tey teyyyRABBİM kucagına almayı nasip eder inşş benim batta nisan 12 :18::18: heyacnla bekliyorum kıı bacım dua et hemi hamilenin duası kabul olurmuş
sana şöyle anlatayım...
adetimin 3. günü gidiyordum,ultrasyon ile yum bakıyodu..yum durumuna göre klomen ilaç kullanmaya başlıyodum 5 gün boyunca..6. gün bekliyodum,7. gün tekrar kontrole gidip yum bakıyodu dr.eğer büyümüşşe iyice 16-17 mm olmuşsa iğne veriyodu .iğneyi vurup 36 saat sonra gün aşırı ilişki oluyodu..
dr seni maksimum 4- 5 kere gidersin..
benim adet döngüm 33 gün..sadece bikeresinde adetimin 3. günü yum 15 mm olmuştu..dr bile şaşırdı..aşılama olacaktım o ay kaldı..
eşimde dr kavga etti dahada gidemedim zaten..
bunun dışında hiç bi farklılık olmadı hissettiğim hesapladığım her zaman dr kontrolde aynıdı..
Canm Allah razi olsuunn dun basladim cok sukur secde nasi yapiliyo?? Anlatsan ya canm
naptın canım değerlerin nasıl gidiyor geç dölenmemiymiş
slm bacularrrr
nasılsınız...
sevinmeyeni fururum
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş balım inş kı<z dua et bnaaulannnn sagol azo.hadi insallah sende arkadan gelirsin..
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Suresinin 285. ayetindeki "Semi'na ve ata'na ğufra;neke Rabbena ve ileykel masir" ayeti celilesi okunur. Yazio kisa sure bu mu?
İnt den baktim ogrendim ama bisi sorcam .. Okumam bittikten en son yapsam secdeyi olur mu canm
ah canım benim ya nasıl sevindim gözün aydın Rabbim tamamına erdirsinistanbula ne zaman gelecen
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş balım inş kı<z dua et bnaa
secdeye dur niyet ettim ALLAH rızası için Tilavet Secdesi Yapmaya De... Neden Yapıyorsan içinden Geçir Yani Sessiz Söyle Sonra Bişey Okumadan Direk Secdeye Git Sübhanerabbilala(3defa) Sübhane Rabbena İn Kane Vadu Rabbina Lemef Ula De Kalk Ayakta Gufraneke Rabbena Ve İleykel Masır De Amin De...elini yüzüne götür hepsi buALLAH kabul etsin inş
Eee bi daha ne zaman gitcenn hastaneyeee??? Katlanmistir insallahh yaa merak etmeee canimmmm... Herkesin koca bi turluuu benim kocam da hamileligi ogrenir ogrenmez hemen benimle pazarliga oturdu 6. Aya kadar kimseye soyleme karari aldikk... Artik turkiyeye yazin tatile gelince gorcek insallah millet soylemeye gerek kalmicak.. Annem yazik kiyamam sok gecircek kesin kadincagizyaa aslında değerler düşük çıkınca moralimde bozuldu..söylesem benim koca daha durmaz sokak sokak gezer herkese söyler..
bide kimyasal gebelik lafansa boşa çıkar bütün sevinci...cuma tekrar test yapacam eğer iyi derse dr sonuca ozaman derim..
hiç belirtim yok..sadece hem sağ hem sol ama en çok sağ kasıkda ağrı oluyo..hapşırdığımda yatakda döndüğümde..
başkada belirtim yok...
göğüslerde şişlik yok miğdemde bulantı yok...şimdilik durum böyle..
ah canım benim ya nasıl sevindim gözün aydın Rabbim tamamına erdirsinistanbula ne zaman gelecen
Sure bittikten sonra en son okusam ??
sen bilirsin ben bazen okuyodum bazende biriktirip 3-4 secde yapıyordum
Bgun dunku ile bgunkunu yaptim iki tane canm bend