Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Ayy inşallaahhh canımm cok heyecanlıyımmm test yapsam mı ki ne dersin... Ama korkuyorum yaa negatif çıkcak diye... Benim adım Nur bu arada cok memnun oldum :KK9::KK9:

vALLA BENde merak ettım şimdi inş hamilesindir bende yarın adet olcam kan testım negatif zaten tonla antibiyotik içiyorum hastalıklar dan kurtulmam lazım önce bidaKI AY inş güzel haber veririm sizlere :/

vALLA BENde merak ettım şimdi inş hamilesindir bende yarın adet olcam kan testım negatif zaten tonla antibiyotik içiyorum hastalıklar dan kurtulmam lazım önce bidaKI AY inş güzel haber veririm sizlere :/
Geçmiş olsun canımm atlatırsın inşallah bi an önce.. İnşşallah canım yaa :KK9::KK9:
olmayabillir ama inşallah hamileliktendir canım. sen hemen gebelik testi yap bence. :KK52:

Olmaya da bilir de mi de miii ben test yapmadan önce kendimi buna da hazırlamam gerekiyo...:26::26:

olmaya da bilir ama ola da bilir. bence çok vakit kaybetmeden test yap. yarın sabahki idrarınla mesela. ya da bekeleyemiyosan 3 -4 saat tut öyle yap

Suna bi bakın yaaa.... Bugun yaptım ovulasyon testime sabah sancıma uyandım hasta oldum diye ama bişe yok sonra okuldan gelince de ovulasyon testi yapıyım dedim böyle çıktı normalde 3 güne falan adet olmam lazım...Eki Görüntüle 1011926 Eki Görüntüle 1011925 catlıcammm meraktannn aynı zamanda bu kadar yaklaşmışken de korkuyorum test yapmaya negatif çıkar diye....

Ben hamile olduğumdan ilk ovulasyon testinin pozitif olmasiyla suphelenmistim adetime 4 gün kala ovulasyon testinin pozitif cikmasi garip gelmisti sonra gebelik testi yaptim silik bir 2 .cizgi cikti 3 gun sonra da kanda cikti gebeligim

arkadaşlar ben 10 haftalık hamileyim ve az önce parlak kırmızı renkte bayağı bi kan geldi bunun nedeni ne olabilir belşim karnım ağrımıyor nedeni ne olabilir bilgisi olan varrsa lütfennn cevap

arkadaşlar ben 10 haftalık hamileyim ve az önce parlak kırmızı renkte bayağı bi kan geldi bunun nedeni ne olabilir belşim karnım ağrımıyor nedeni ne olabilir bilgisi olan varrsa lütfennn cevap

hemen doktora git canım.
acile de olabilir.
bu normal bir şey değil.
bekleme lütfen.

Ben hamile olduğumdan ilk ovulasyon testinin pozitif olmasiyla suphelenmistim adetime 4 gün kala ovulasyon testinin pozitif cikmasi garip gelmisti sonra gebelik testi yaptim silik bir 2 .cizgi cikti 3 gun sonra da kanda cikti gebeligim

Çok ümitlendim bak şimdi yaaa evet evet ben bi an önce yapmalıyım test... :KK30::KK30:

slm kızlar öncelikle kadınlar günümüz şimdiden kutlu olsun En Büyük KK
yaaa bende mide bulantısı baş dönmesi falan yokkkkk..anasını satayımm kapris de yapamıyorum :KK53: Allahıma hamd olsunnn bebişim üzmüyo beni şimdilik .sadece kasık ağrım var inceden inceden.ya kızlarrr bişi sorcam size yaaa aydın kadın doğum hastanesi hakkında bilğiniz varmı?tavsiye edermisiniz? bi yerden başlamak istiyorum kalıcı olarak artık.... kocumannnn mucukladım kızlarrr sizleri :KK70:

Kızlar ben test yaptımm.... Ama nasıl yorumlıcagımı bilmiyorum cok cok silik 2. Çizgi çıktı ama cok dikkatli bakmak gerekiyo 1 dk sürmedi o çizginin çıkması... Ama cok silik ve adetime daha 2 gün var olabilir miyiimmmmm??? Elim ayağım tıtrıyooo...

$image.jpg
Bi bakın yaaa :KK52::KK52:

$image.jpg bu da 10 dk da falan oldu... Ama fotoda o kadar çok belli olmuyo normalde daha da kırmızı...

Son düzenleme:
Ende ilk hamileligimde bundan bile silik cikti adetimin ikinci gunuydu hemen kan verdim degerim 49 cikti, bence senin bebis daha once gelmis kan degerin 200 lerde cikabilir. Bence kan testi yaptir, ve kendine artik daha cok dikkat et,

Gunaydin tatlim. Bence bebisin gelmis. Gayet burdayim diyor. Allah kucagina almayi nasip etsin.
Ayy inşallaahhh gelmiştir yaaa.... Çok şaşkınım heyecanlıyım... Âmin inşallah sağlıklı sıhhatli gelsin..
Ende ilk hamileligimde bundan bile silik cikti adetimin ikinci gunuydu hemen kan verdim degerim 49 cikti, bence senin bebis daha once gelmis kan degerin 200 lerde cikabilir. Bence kan testi yaptir, ve kendine artik daha cok dikkat et,

Hadi yaa.... Esim bi hafta daha bekleyelim bi test daha yap, o da çift çıkarsa öyle gidelim kan testine ben senin kolunu deldirmem boş yere diyo.. Cok komik kocişim yaaa :KK9::KK9::KK9:

X