Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

:KK16:
Merhaba canim masallah topigin bol hamisli bir topikmis benide ekler misin yas 28 bat 25 mart 6 aydir bebek istiyoruz.bir dusugum oldu 5 ay once simdi tekrar calisacagiz Allah nasip eder insallah. Senin bebeginide ALLAH bagislasin kucagina almayi nasip etsin.

amin canım.inşallah uğurlu gelir.ekliyorum.hoşgeldin:KK16::KK16:

Elif gızzzz ben 10 Martta hasta olcam galibaaa.... Adet belirtilerim var bi haftadır var gerçi ama :26::26: bi de konu sahibi olarak sana şikayetlerimi bildirmek istiyorum..... Bu ne yaaa hamile kalan gidiyoo.......... Daha da işimiz olmaz burayla işimiz bitti der gibi... Hıhhhhh dua da eden yok zaten....:KK14::KK14::KK14:

inşallah olmazsın.eskiden olsa bende senin gibi düşünürdüm ama allah sanda nasip etsin hamilelik zor.bende günlerce kafamı kaldıramadım.şu anda deli gibi uykum var:KK53::KK53:

Rabbim tüm isteyenlere en tez zamanda, hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. (Amin)
■‎313 - Ayetel Kürsi
■40 gün boyunca günde 2256 kere YA RAHMAN
■707 "Ya Varis"
■Cuma günleri 100 "Ya Allah"
■151 Fatiha
■1054 "Hüvallahül Haliku'l Bariü (O yaratandır ve yoktan varedendir)
■Akşam namazından sonra 40 Fatiha ve "Rabbi hebli min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semi-ud Dua" (Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin)
■4 cuma 1000 defa "Ya Evvel"
■‎818 "Selamun Kavlen Min Rabbin Rahim" + 130 Salavat-ı Şerif + 3 Fatiha okunduktan sonra "Ey Rabbim ..." diye dua
■"Hasbiyallahü la ilahe illa hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil aziym" (Allah bana yeter. O'ndan başka ilah yoktur. Ben O'na güvendim. Çünkü O, büyük arşın sahibidir) - Sabah ve akşam 7 defa
■Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bil hayr" (Ey Rabbim işimi kolaylaştır ve hayırlı bir sonuca erdir) ; bunun sayısı yok. Aklımıza geldikçe
■"Rabbi heb li mines salihin" (Rabbim, bana salihlerden evlatlar bağışla) ; genelde namaz sonrası 500 tane veya 2 rekat gece ya da hacet namazı arkasından 1000 tane yazıyor. ben aklıma geldikçe okumaya çalışıyorum.
■"Yefalullahü ma yeşau bi kudretihi ve yehkumu ma yuridu bi izzetihi" (Allah, kudreti ile dilediğini yapar, izzeti ile arzu ettiği hükmü verir) ; 10 gün
■ ‎3 ihlas ve 1 Fatiha okunur, bağışlanır. Ardından 500 kere; İnne rabbi kariybün muciybun - İnne rabbi latifün lima yeşa - İnne rabbi lesemiu, d-dua - İnne rabbi leğaniyyün kerim - İnne rabbi rahiymün vedüd - Amin
■‎7 gün oruç tutulacak. iftar vaktinde 21 kere "Ya Halik (Yaratan Yoktan Vareden), Ya Bari (Eksiksiz Yaratan), Ya Musavvir (Şekil ve Süret Veren) okunan su ile oruç açılacak. bu arada ben bu 3 Esmayı aklıma geldikçe okumaya çalışıyorum.
■‎"Rabbi La Tezerniy Ferden ve Ente Hayrul Varisiyinn" (Rabbim, beni hayatta kendi başıma bırakma ve şüphesiz hayırlı varis Sen'sin) bu ayeti muharrem ayında 4774 kere okunması yazıyor. benyine aklıma geldikçe okumaya çalışıyorum
■Sekine Duası (Arapçasından)
■‎7 cuma sela vakti 1 Kenzül Arş okunacak ve secdeye kapanarak dua edilecek. Bu da arapçadan okunacak. ben bilmiyorum malesef, yerime annem okuyor.
■‎41 Fetih Süresi (3 gün veya 1 haftada bitecek) (Arapçasından)
■‎41 Kadir Süresi
■1001 Adet - "İnna mekkanna lehü fil ardı ve ateyna min külli şey in sebeba" (Gerçekten biz onu yeryüzünde iktidar sahibi yaptık ve ona ulşamak istediği herşeyi elde etmesinin bir yolunu verdik). (Kehf /84. Ayet)
■"Bedius Semavati vel ard, ve iza kada emren fe innema yekulu lehu kun fe yekun" (Gökleri ve yeri örneksiz olarak yaratandır. Bir işin olmasını istediği zaman o şeye "Ol" der. O hemen olur.) Bakara 117
■‎500 Yasin (arapçasından ve her birisini başka bir kişi okuyacak. )
■‎15.000 ihlas
■‎2 rekat hacet namazı arkasından 1000 ihlas
■Ashab_ı Bedir 'in isimlerini tek tek okuyup , bağışlayıp, "... hürmetine" dua etmek ... 2 rekat namaz kılıp sevabını "Silsiley-i Aliyye alimlerinin ruhlarına hediye etmek ve Silsiley-i Aliyye büyüklerinin hürmetine... diye dua etmek
■Kenzül Arş duası
■Meryem Suresini
■41 hurma varmis. herkese dagitiyorsun dagittiklarim meryem.suresini okuyup hurmayi sana getiriyorlar send her gun bir tane yiyiorsun.
■41 günde her gün bir tane meryem suresi
■ilişkiye girmeden önce ENBİYA SURESİNİN 87- 88-89 ve 90 . ayetlerini okuyup dua edip öyle ilişkiye giriyorsun
■YA KAHHAR; Hacet veya dileğin olması için; ellerini semaya kaldırarak 100 defa
■YA VEHHAP - dua edilirken 7 defa / 3 veya 7 yarı geceden sonra 2 rekat namaz kılınır, ardından 100 defa
■YA MÜHEYMİN ; gusulden sonra 100 defa
■YA HAFID - 500 defa
■YA MUZIZZÜ - 75 defa
■YA SEMİY'U - perşembe günleri sabah namazından sonra 500 defa
■YA BASIYR - Farz namazlarından sonra
■YA HAKEMÜ - 68 defa
■YA LATIYF - her gün 9 defa / taze abdest alıp, 2 rekat namaz ardından 100 defa "Ya Latıyfü Celle Celaluhü
■YA ŞEKUR - 41 defa suya okunur ve o su ile yüz yıkanır
■YA ĞAFUR - Farz namazlarının ardından
■yasin suresinde 5 veya 6 ayet mubin kelimesi ile bitiyor bu ayetlerden sonra mubin duası 7 defa okunacak
■her gün yatmadan önce yasin suresi okunacak

Arkadaşlar tedavimizin hayırlı olumlu sonuçlanması için allahın isimleri var "günlük" okunacak.sayıları yanında yazıyor sanırım ebced hesabına göre.iş yaparken bile okunabilir siz bilirsiniz

günlük okunacak

ya muhyi (68 kez)= can bağışlayan hayat veren.işlerin başarılı olması için

ya bedi (86 kez)= maddi manevi güzellik veren.allahın yardımına nail olmak için

ya mübdi (57kez) = varlıkları örneksiz yaratan.her işte muvaffak olmak için

ya vekil (66kez) =allahtan her türlü yardımı görmek için.

Ya latif (129kez) =dileklerin olması için

ya kayyum (156 kez) = allahın izniyle her isteği olur.

Ya semi (180kez) = işiten.duaların kabul olması için

ya bari (214 kez) = eşyayı herşeyin vucudunu birleşmesini uygun yaratan

ya rakib (312kez)= bütün varlığı gözeten,her işte allahın korumasında olmak için

ya hay (324kez) =diri.herşeye gücü yeten

ya halık(731kez) = varlığı yoktan vareden.üzüntü ve sıkıntıdan kurtulmak,başarılı olmak için

ya veliyy 2116 kez = her işte allahın yardımı için

inşallah olmazsın.eskiden olsa bende senin gibi düşünürdüm ama allah sanda nasip etsin hamilelik zor.bende günlerce kafamı kaldıramadım.şu anda deli gibi uykum var:KK53::KK53:

Ben de istiyorum yaaa... Cok ama cok ama cok ama coookkkk kıskanıyorummm :KK50: ne zaman göbüşümü okşaya okşaya gezcem yaaa :26:

offf yaaa..batım 5 marttı..adet olcakmışım gibi karnım ağrıo belim ağrıo göğüslerim sızlıo..amaaaaa ne gelen var ne giden :KK31: test yaptım negatif çıktı bugün..belki geç döllenmedir dicem ama..ay ayıp mayıp konuşcam valla..:KK53::KK53: eşimle en son şubat 22de çalışma yaptık sonra ben grip gibi oldum kaldı çalışmalar..yumurtlama günüm 19 şubattı yani ben öle tahmin ediodum..ay kafam allak bullak olduuu :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: neyim ki ben şimdi :KK53::KK53::KK53:

Suna bi bakın yaaa.... Bugun yaptım ovulasyon testime sabah sancıma uyandım hasta oldum diye ama bişe yok sonra okuldan gelince de ovulasyon testi yapıyım dedim böyle çıktı normalde 3 güne falan adet olmam lazım... $image.jpg $image.jpg catlıcammm meraktannn aynı zamanda bu kadar yaklaşmışken de korkuyorum test yapmaya negatif çıkar diye....

Bu ay En sonki hastalığımdan sonra yumurtlamam oldu yine böyleydi ovulasyon testi... Gecen hafta ovulasyon testi aklıma esti yapıyım dedim ama 2.çizgi silik bile değildi bembeyazdı... 3 gün önce yine yaptım biraz silik cıkmıştı... Bugun yine yaptımm aynı yumurtlama gunumdeki koyulukta çıktı... Kızlarrrr yardımınıza cok ihtiyacım varrrrr.....

Bu ay En sonki hastalığımdan sonra yumurtlamam oldu yine böyleydi ovulasyon testi... Gecen hafta ovulasyon testi aklıma esti yapıyım dedim ama 2.çizgi silik bile değildi bembeyazdı... 3 gün önce yine yaptım biraz silik cıkmıştı... Bugun yine yaptımm aynı yumurtlama gunumdeki koyulukta çıktı... Kızlarrrr yardımınıza cok ihtiyacım varrrrr.....

merhaba canım bu basbaya pozitif kız bence hamilesin çünki hamile olunca ovulasyon testindede pozitif çıkıyo hadi güzel haberlerini bekkliyorum cnm bu arada adın neydi konuşuyoruz ama hitap edemiyorum sana benimki ayşe :KK16::KK16::KK16::KK16:

merhaba canım bu basbaya pozitif kız bence hamilesin çünki hamile olunca ovulasyon testindede pozitif çıkıyo hadi güzel haberlerini bekkliyorum cnm bu arada adın neydi konuşuyoruz ama hitap edemiyorum sana benimki ayşe :KK16::KK16::KK16::KK16:

Ayy inşallaahhh canımm cok heyecanlıyımmm test yapsam mı ki ne dersin... Ama korkuyorum yaa negatif çıkcak diye... Benim adım Nur bu arada cok memnun oldum :KK9::KK9:

X