- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 33
-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #9.921
anneme dedim zaten kaynana gelin sedaya gelin var ya sen benim kaynanam gibisin zaten seninle katılalım oraya diye
saknleştim biraz.aramayacağım bakalım ne zaman merak edecek öldü mü kaldı mı böğüre böğüre ağlayan hamle kızı diye
babadan çok annenin eksikliği daha çok koyuyo insana annenin şefkati yetyor diye düşünüyorum.bilmem yanlışmı?
anneme dedim zaten kaynana gelin sedaya gelin var ya sen benim kaynanam gibisin zaten seninle katılalım oraya diye
saknleştim biraz.aramayacağım bakalım ne zaman merak edecek öldü mü kaldı mı böğüre böğüre ağlayan hamle kızı diye
kıı senin annen sana niye kaynanalık yapıyor ya işte karakter meselesi anneni de öyle kabul etmek lazım tatlım annedir napacan atsan atamazsın satsan satamazsın canım.
üvey anne gibi davranıyor sana.bence de arama bir müddet merak edip o seni arasın.
arama canım boşver sen aramayınca belki üstüne düşer arar. üzülme sende bak bebeğin hissetti sancın çıktı
babam aradı şimdi arkadan bağırıyor.ne iğrenç bir insan bu kadın ya.hiç sevmiyorum hiiiiiiiiiiiiiiiç
evet haklısın.aynı şeyi annem yapmış olsa hayatım bambaşka olurdu.
babam aradı şimdi arkadan bağırıyor.ne iğrenç bir insan bu kadın ya.hiç sevmiyorum hiiiiiiiiiiiiiiiç
babam son zamanlarda biraz ilgileniyor ama hayatım boyunca annemde babamda vardı ama yoktu
sen sormadan yazmıştım
kızlar yatmaya gidiyorum gerçekten çok sancım var.öptüm sizi
bende çıkıyorum,iyi uykular,iyi geceler
ben huzursuz bir ailede büyüdüm huzursuz bir yapım var aslında buraya sığmaz anlatmaya kalksam en iyisi hiç başlamayayım ben.ömür boyu annem benmle ilglenmedi.gençliğimde ağlarken yanına gittim chattekilerle ilglend.40 yaşından sonra okul okudu onlarla ilgilendi.teyze ızları ile ilgilendi aralarında ben yoktum hiç. ben yne yapamam ama onunda bir gün ihtiyacı olur o zaman o ilgilendikleri ve çok sevdiği oğlu ilgilensin artık onunla
Tatlim okudum yazdiklarinin cogunu uzulmedim desem yalan olur.Belki annen sana karsi sevgisini gosteremiyordur ama hep icindede anne sonucta kanisin canisin.Bazi kisiler oyle iste benim bir arkadasim vardi annesinden dolayi o da hep senin gibiydi ama onun annesi biraz rahatsizdi oyuzden o da hep anlayisli davranirdi beklentiye girmezdi.Demek istedigim sende beklentiye girme anan babanda olsa bu dunyada artik kimseden fayda yok gercekten.Bak ben taa nerelerdeyim sen biliyorsun.Ne anam gelebilecek ne de babam.Kaynanam bana dediki yuzume hemde milletin icinde kimse bana guvenerek cocuk yapmasin bakcak diye bana guvenmesinler ben hayatimi degistirmem cocuk icin kendisi baksin dedi inanabiliyormusun benim burda bir kimsem yok ve bana bu laflari dedi.Iste Allahta vermiyor simdi.Istememde zaten cocuguma bir kimse baksin cidden ben kendi cocugumu kendim yetistirecegim yeterki olsun.Elimiz ayagimiz tutuyor sukur kimselere ihtiyacimiz yok oyle ikide bir dusunup aglayip bebegine iskence etmeyi birak lutfen.Sende biliyorsun bekledin ne kadar zor sahip olmak sahip olmusken kiymetini bil lutfen uzulme guclu ol.Kocaman kadinsin sagliksin dik dur herzaman.Allah korusun cocugunun basina birsey gelmesin aglayip durdugun icin soylemek bile istemiyorum.Annem abime hamileyken hergun aglarmis babamin eziyetinden dolayi ondan abim uyurken bazen halen ic ceker annem derki hep agladigim icin boyle oldu sanki cok aglamista icini cekiyor gibi oluyor cok zararliymis aglamk hamilelikte yapma lutfen sen cocugu onlarami yaptinda yardim bekliyorsun ki.Vallahi helede mesela o laflari duyduktan sonra dokunmasini bile istemiyorum cocuguma oldugunda o derece nefret ediyorum kendisinden.Kendilerine sorarsan ana iste.Calisacakmis hanimefendi sonrada der bu paralari ben sizin icin calisiyorum al da o paralari katla sonrada..........................gece gece bak sinir oldum bende hemde sana da
aminn inşallah hediyene tez zamanda kazuşursunuz canım. tüm isteyen herkes.
isimlerinizi bilmesem bile gönlüme nicklerinizle düşünüyosunuz. hiç eksik etmiyorum inanın
beni de unutmaaaaa
niye bağrıyor annen niye aradın diye mi? valla canım annen umarım ben ne yapıyorum diye sorar kendine ben çok şaşırdım ve neden bulamıyorum bu şekilde davranacak bir durum yok ortada. annem de olsa beni umuruma takmıyorsa ben hiç takmam tatlım,sende takma bence doğum yap rahatla ondan sonra annenle açık açık konuş sorunun ne benimle neden bana ilgisiz davranıyorsun diye...
bugünde beni ve mehmeti engellemiş
artık sen onlara muhtaç değilsin.bu saatten sonra onlar sana muhtaç olacaklar.hastalanacklar,bakıma ihtiyaçları olacak,eve bbiri gelsin diye kapıya bakacaklar.boşver artık onlar üzülsün.