- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 46
-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #9.901
yinede fırsat verme canım. yarın annen çıkar gelir bu seferde eşin ona tepkili olur.
hadi dinlen bebeğinde huzur bulsun sakinleşsin.
seviniyor güyya.1 yada 2 sayfa geri bakarsan yazdım
13 saat uzak ama gelebilir ki ne olursa olsun hem yıllardır torun istiyorum diye her yerde söyler hemde böyle yapıyor
kızı hamile ve tehlikeli bir hamilelik ve tek kızı.fizanda olsa gelmesi lazım
duydu tabi,huzursuz oldu içerde,hadi uyuda bebişte rahat etsin.iyi geceler canım
evet bir imtihandan geçiyoruz allahım inş o imtihandan geçirir bizi çok dua edin hamilelerin duası daha iyi olur...allah size de sorunsuz hamilelik yaşatsın inş.
yinede fırsat verme canım. yarın annen çıkar gelir bu seferde eşin ona tepkili olur.
hadi dinlen bebeğinde huzur bulsun sakinleşsin.
gece gece rahatsız ettim sizleri de kusura bakmayın.iyi geceler
annemle arası çok iyi.ben mi onun çocuğuyum Mehmet mi bilemiyorum bazen
az önce ben ağlarken babam aradı annem elinden telefonu almaya çalışıyor ver kapatacağım diye.ben burda ölüyor muyumkalıyor muyum önemli değil.bu kız hamile bilmem ne yok
gece gece rahatsız ettim sizleri de kusura bakmayın.iyi geceler
bu konuda çok hakkısın canım okudum canım yazdıklarını ve kardeşinin sevgilinden ayrılması senin durumunun yanında çok önemli bir durum değil bence çünkü sen bir can taşıyorsun ve tehlikeli diyorsun daha ne olsun .onlar bir gün ayrılırlar bir güb barışırlar hayatı bi mesele değil. ağladım diyorsun teli suratıma kapattı diyorsun neden bu şekilde davranıyor ki senin annene karşı bir yanlışın mı oldu canım seninle ilgilenmeyecek kadar ya da başka ne neden olablir ki
koskoca insan cahillik ediyor işte. daha hassas olabilir aslında.
sen güçlü dur elif. ben hallederim de. çokta kırmayın birbirinizi. doğumda sana bakacak olan yine annen emin ol.
ben huzursuz bir ailede büyüdüm huzursuz bir yapım var aslında buraya sığmaz anlatmaya kalksam en iyisi hiç başlamayayım ben.ömür boyu annem benmle ilglenmedi.gençliğimde ağlarken yanına gittim chattekilerle ilglend.40 yaşından sonra okul okudu onlarla ilgilendi.teyze ızları ile ilgilendi aralarında ben yoktum hiç. ben yne yapamam ama onunda bir gün ihtiyacı olur o zaman o ilgilendikleri ve çok sevdiği oğlu ilgilensin artık onunla
doğumda bakacağına da emin değilim bir inat ederse gelmez vallahibenm az önceki ağlamamdan insan korkardı ama annem babamın elinden telefonu alıp kapatmaya çalıştı.ben zannetmiyorum ki bir anne bu kadar olsun
Allah seni ona muhtaç etmesin inşallah. kimsenin hayatı ört dörtlük olmuyor işte,bende babadan yana çok şanssızım 5 aydır görümüyoruz mesela.
yeter ki kocamla iyi olayım,kapıyı kapatınca herkes dışarda kalıyo.
alala anlamadım kimi anne evet oğluna çok düşkün olur kızla fazla ilgilenmez görüyorum yani senin annen sana düşkün değil oğluna daha düşkün demek ki anlatığından onu çıkartıyorum ama yanlış anlama canım annendir ama evlet arasında ayrım yapmak allah katında hiç iyi değil annen neden bu şekilde davranıyor birde hamilelikte insan çok duygusal ve alıngan olurmuş seni çok iyi anlayabiliyorum şuan ama yanında kocan var sana destek olan tatlım annen umarım hatalarının farkına en kısa zamanda fark eder seni üzdüğü zamanların telafisini yapar canım...
hayatım kötü ve zor geçti.kpss ye hazırlanırken bile kemerle beklerdi kardeşim beni dövmek için banyolara saklanırdım.her yaz annem 1 ay yanıma geliyor.susmaya çalışıyorum amam oruç tutuyorum sıcakta işe gdiyorum geliyorum kendisi tüm gün evde ordan kalkıp oraya yatıyor vay efendim akşam işten gelince biraz atıyorum diye sylenyor sofra hazırlamıyormuşum yemek yapmıyormuşum filan. yapıver ne olacak?
neden görüşmüyorsunuz canım özel değilse herkeste var aynı dertler dert dünyası bitmiyor ki biri biter diğeri başlar.allah çaresi olmayan dert vermesin ...
bu babam olacak herif,annemi başka bi kadınla aldattı,sonra onunla evlendi.zaten hiç bir zaman iyi bir baba olamamıştı,o kadınla evlendikten sonra hepten koptu bağlarımız.bununla ilgili açtığım bir konu var canım okumak istersen
canım benim ya üzüldüm senin adına.okuyacağım bilmiyordum tatlım eğer üzdüysem seni özür valla yaranı deşmek istemezdim
kıı senin annen sana niye kaynanalık yapıyor ya işte karakter meselesi anneni de öyle kabul etmek lazım tatlım annedir napacan atsan atamazsın satsan satamazsın canım.
bu babam olacak herif,annemi başka bi kadınla aldattı,sonra onunla evlendi.zaten hiç bir zaman iyi bir baba olamamıştı,o kadınla evlendikten sonra hepten koptu bağlarımız.bununla ilgili açtığım bir konu var canım okumak istersen