- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 33
-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #9.881
haytımın hçbr dönemnde yanımda olmadı ki.kardeşim sevgilisinden ayrılmışmış psikolojisi kötüymüşmüş.tamam git 3-4 gün kal dedim.1 buçuk ay oldu daha nerdesin?
az önce telefon açtım ağlıyorum diye suratıma kapattı.çok kötüyüm şu an
allah onu bldiği gibi yapsın
deme öyle canım. kendi evladını düşün elif.
bu dönemleri tekrar yaşamayacaksın. pişman olmamak için bebeğin için at içinden bu üzüntüyü.
hayatta hepimiz tek başımızayız emin ol..
evladının şuan sana ihtiyacı var. ona iyi şeyler hissettir. senden başka kim mutlu edecek onu
çok güzellll.. gerçekten harika bi sonuç bu. hadi bakalım dualarla o halde artık önümüzdeki ay gelecek inşallah.
sıkı çalış. gecelik olaylarına gir eskisi gibi
kuzum dur bir sakin ol...evet çok haklısın ama öyle de deme!
canım çok acıyor zeynebim çooooooooooooook
herkesin her sıkıntısında yanında.insan kızının hamileliğnde yanında olmaz mı yaaa
deli gibi ağladım valla bağıra bağıra hemde
hayatımda annem hep üzüntüm hep eksiğim oldu.vardı ama yoktu
elalemin oğlu sonuçta demeyecek mi en ufacık şeyde anneni çağırdık gelmedi diye?
herkesin her sıkıntısında yanında.insan kızının hamileliğnde yanında olmaz mı yaaa
evet canım elüfün başını etini yedi gecelik giy bak hamile kalacaksın diye o ay giydi hamile kaldı ben hala boşa kürek çekiyorum öğüt verdiklerim hamile kalıyor ben kalamıyorum
haytımın hçbr dönemnde yanımda olmadı ki.kardeşim sevgilisinden ayrılmışmış psikolojisi kötüymüşmüş.tamam git 3-4 gün kal dedim.1 buçuk ay oldu daha nerdesin?
az önce telefon açtım ağlıyorum diye suratıma kapattı.çok kötüyüm şu an
allah onu bldiği gibi yapsın
tatlım çok haklısın,yanlış yapmış annen.ama sende bir annesin ve bebeğini de üzerek ona kötülük ediyorsun,aynı annenin sana yaptığı gibi.
bağır bağır bebekte duydu hep stresi aldı
elalemin oğluna ne. boşver ne düşünürse düşünsün. o zaman onun annesi gelsin.
tamam canım yatıp uyuyacağım bende.mehmet maça gitti
onun annesi gelemiyor.duydu valla çocuk herşeyi
hayır boşa kürek çekmiyosun
Allah ın sınav ettiği vakti doldurup hediyene doğru sabırla ilerliyorsun.
tamam canım yatıp uyuyacağım bende.mehmet maça gitti
onun annesi gelemiyor.duydu valla çocuk herşeyi
tatlım benim ya ne güzel hamilesin ailenize bi bebek geleck annen bu duruma sevinmiyor mu? size ne kadarmesaf uzaklıkta annen neden gelmiyor ki çok mu uzak yani.tatlım keşke yanında olabilsem ben koşar gelirdim valla.üzülme hepimizde ayrı sıkıntı var hayat işte
evet bir imtihandan geçiyoruz allahım inş o imtihandan geçirir bizi çok dua edin hamilelerin duası daha iyi olur...allah size de sorunsuz hamilelik yaşatsın inş.