Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

kuzum dur bir sakin ol...evet çok haklısın ama öyle de deme!

deli gibi ağladım valla bağıra bağıra hemde
hayatımda annem hep üzüntüm hep eksiğim oldu.vardı ama yoktu
elalemin oğlu sonuçta demeyecek mi en ufacık şeyde anneni çağırdık gelmedi diye?

çok güzellll.. gerçekten harika bi sonuç bu. hadi bakalım dualarla o halde artık önümüzdeki ay gelecek inşallah.
sıkı çalış. gecelik olaylarına gir eskisi gibi

evet canım elüfün başını etini yedi gecelik giy bak hamile kalacaksın diye o ay giydi hamile kaldı ben hala boşa kürek çekiyorum öğüt verdiklerim hamile kalıyor ben kalamıyorum

Son düzenleme:
sancım başladı tabi oda içerde rahat değil ben ağlarken.allahım yardım et bana yaaa.çok çaresiz çok yalnızım

canım çok acıyor zeynebim çooooooooooooook
herkesin her sıkıntısında yanında.insan kızının hamileliğnde yanında olmaz mı yaaa

tatlım çok haklısın,yanlış yapmış annen.ama sende bir annesin ve bebeğini de üzerek ona kötülük ediyorsun,aynı annenin sana yaptığı gibi.

sancım başladı tabi oda içerde rahat değil ben ağlarken.allahım yardım et bana yaaa.çok çaresiz çok yalnızım

deli gibi ağladım valla bağıra bağıra hemde
hayatımda annem hep üzüntüm hep eksiğim oldu.vardı ama yoktu
elalemin oğlu sonuçta demeyecek mi en ufacık şeyde anneni çağırdık gelmedi diye?

bağır bağır bebekte duydu hep stresi aldı
elalemin oğluna ne. boşver ne düşünürse düşünsün. o zaman onun annesi gelsin.

herkesin her sıkıntısında yanında.insan kızının hamileliğnde yanında olmaz mı yaaa

tatlım çok haklısın,yanlış yapmış annen.ama sende bir annesin ve bebeğini de üzerek ona kötülük ediyorsun,aynı annenin sana yaptığı gibi.

evet canım elüfün başını etini yedi gecelik giy bak hamile kalacaksın diye o ay giydi hamile kaldı ben hala boşa kürek çekiyorum öğüt verdiklerim hamile kalıyor ben kalamıyorum

hayır boşa kürek çekmiyosun
Allah ın sınav ettiği vakti doldurup hediyene doğru sabırla ilerliyorsun.

tatlım benim ya ne güzel hamilesin ailenize bi bebek geleck annen bu duruma sevinmiyor mu? size ne kadarmesaf uzaklıkta annen neden gelmiyor ki çok mu uzak yani.tatlım keşke yanında olabilsem ben koşar gelirdim valla.üzülme hepimizde ayrı sıkıntı var hayat işte

tamam canım yatıp uyuyacağım bende.mehmet maça gitti

bağır bağır bebekte duydu hep stresi aldı
elalemin oğluna ne. boşver ne düşünürse düşünsün. o zaman onun annesi gelsin.

onun annesi gelemiyor.duydu valla çocuk herşeyi

hayır boşa kürek çekmiyosun
Allah ın sınav ettiği vakti doldurup hediyene doğru sabırla ilerliyorsun.

evet bir imtihandan geçiyoruz allahım inş o imtihandan geçirir bizi çok dua edin hamilelerin duası daha iyi olur...allah size de sorunsuz hamilelik yaşatsın inş.

seviniyor güyya.1 yada 2 sayfa geri bakarsan yazdım
13 saat uzak ama gelebilir ki ne olursa olsun hem yıllardır torun istiyorum diye her yerde söyler hemde böyle yapıyor
kızı hamile ve tehlikeli bir hamilelik ve tek kızı.fizanda olsa gelmesi lazım

evet bir imtihandan geçiyoruz allahım inş o imtihandan geçirir bizi çok dua edin hamilelerin duası daha iyi olur...allah size de sorunsuz hamilelik yaşatsın inş.

aminn inşallah hediyene tez zamanda kazuşursunuz canım. tüm isteyen herkes.
isimlerinizi bilmesem bile gönlüme nicklerinizle düşünüyosunuz. hiç eksik etmiyorum inanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…