Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

babama dedim ki ben 2 aydır ölüp ölüp diriliyorum.kendine bak diyor bakamıyorum b*kun içinde dedim para lazımsa göndereyim,10-15 gün sonra geleceğiz bakalım nasıl ölüyormuşun diyor

ay bırak Allah aşkına,gelmesinler...onlardan gelecek yardım Allah'tan gelsin.

Tatlim okudum yazdiklarinin cogunu uzulmedim desem yalan olur.Belki annen sana karsi sevgisini gosteremiyordur ama hep icindede anne sonucta kanisin canisin.Bazi kisiler oyle iste benim bir arkadasim vardi annesinden dolayi o da hep senin gibiydi ama onun annesi biraz rahatsizdi oyuzden o da hep anlayisli davranirdi beklentiye girmezdi.Demek istedigim sende beklentiye girme anan babanda olsa bu dunyada artik kimseden fayda yok gercekten.Bak ben taa nerelerdeyim sen biliyorsun.Ne anam gelebilecek ne de babam.Kaynanam bana dediki yuzume hemde milletin icinde kimse bana guvenerek cocuk yapmasin bakcak diye bana guvenmesinler ben hayatimi degistirmem cocuk icin kendisi baksin dedi inanabiliyormusun benim burda bir kimsem yok ve bana bu laflari dedi.Iste Allahta vermiyor simdi.Istememde zaten cocuguma bir kimse baksin cidden ben kendi cocugumu kendim yetistirecegim yeterki olsun.Elimiz ayagimiz tutuyor sukur kimselere ihtiyacimiz yok oyle ikide bir dusunup aglayip bebegine iskence etmeyi birak lutfen.Sende biliyorsun bekledin ne kadar zor sahip olmak sahip olmusken kiymetini bil lutfen uzulme guclu ol.Kocaman kadinsin sagliksin dik dur herzaman.Allah korusun cocugunun basina birsey gelmesin aglayip durdugun icin soylemek bile istemiyorum.Annem abime hamileyken hergun aglarmis babamin eziyetinden dolayi ondan abim uyurken bazen halen ic ceker annem derki hep agladigim icin boyle oldu sanki cok aglamista icini cekiyor gibi oluyor cok zararliymis aglamk hamilelikte yapma lutfen sen cocugu onlarami yaptinda yardim bekliyorsun ki.Vallahi helede mesela o laflari duyduktan sonra dokunmasini bile istemiyorum cocuguma oldugunda o derece nefret ediyorum kendisinden.Kendilerine sorarsan ana iste.Calisacakmis hanimefendi sonrada der bu paralari ben sizin icin calisiyorum al da o paralari katla sonrada..........................gece gece bak sinir oldum bende hemde sana da:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

işyerinden emekli bir ablam var onu aradım bu nasıl anne dedim oda sen nasıl annesin o çocuğu üzüyorsun böyle dedi.doğru söylüyor.istediğini yapsın umurummmmmmda değil.sende takma canım kaynana sonuçta.s......r et:KK51::KK51::KK51:

ay bırak Allah aşkına,gelmesinler...onlardan gelecek yardım Allah'tan gelsin.

aynen öyle. bundan önceki yorumu da oku.artık umurumda değil.mehmete de dedim deme bir daha gelmediler diye.bırak 5 buçuk ay kaldı o zamana kadar pis kalsın.yapabildiğini yap.tamam dedi.

rabbime havale ettim boşveeeeeer.geçen bir arkadaşı var annemin onunla konuştuk.oğlu yüzünden 2 doğumumda da yanımda yoktu diyor ama oğlu evine dahi götürmüyor diyor kadın bebek gibi bakıyor şu an
bunu çok anlayamadım tatlım.
aynen öyle. bundan önceki yorumu da oku.artık umurumda değil.mehmete de dedim deme bir daha gelmediler diye.bırak 5 buçuk ay kaldı o zamana kadar pis kalsın.yapabildiğini yap.tamam dedi.

amaann olmadı tutarsın bir temizlikçi verirsin parasını yapar Allah aşkına,hiç dert etme kuzum.

bunu çok anlayamadım tatlım.

amaann olmadı tutarsın bir temizlikçi verirsin parasını yapar Allah aşkına,hiç dert etme kuzum.

annemin arkadaşı kendi annesi için anlattı onları canım
Mehmet temizlikçi istemiyor ama mecbur kalırsam artık çağırırım birini

önce ben aradım engellemiş olunca mehmete ara dedim. beni de engellemiş sakın babanı filan arayıp bir şey deme ben sıkıldım artık bu işten dedi

çok garip tatlım bence de ne babanı ara ne de anneni boşver canım aramıyorsa sormuyorsa seni kaybetmiş olur sen bi arama bakalım 1 ay iki ay nasıl arıyor ne oldu niye aramıyorsun diye bakalım ne yapsın sen aramayınca arayacak mı bekle bi istersen niyetini de anlamış olursun.

çok garip tatlım bence de ne babanı ara ne de anneni boşver canım aramıyorsa sormuyorsa seni kaybetmiş olur sen bi arama bakalım 1 ay iki ay nasıl arıyor ne oldu niye aramıyorsun diye bakalım ne yapsın sen aramayınca arayacak mı bekle bi istersen niyetini de anlamış olursun.

kincidir.1,5 ay engelledi daha önce.aklın ermez anneme:KK53:

işyerinden emekli bir ablam var onu aradım bu nasıl anne dedim oda sen nasıl annesin o çocuğu üzüyorsun böyle dedi.doğru söylüyor.istediğini yapsın umurummmmmmda değil.sende takma canım kaynana sonuçta.s......r et:KK51::KK51::KK51:

Dogru diyoir bizde sana onu anlatmaya calisiyoruz iste ben takmiyorum bu dunyada hersey odunc elbet.Bu gun sadece bu gunden ibaret degil.Ben diyorum onunda kizi var baska birsey demiyorum.Zaten bigun cok ahkam kesti boyle yok kiziyla birmisim ayri tutuyorsa iste soyle boyle.Kotu davranmiyormus en iyi kaynana oymus sukur simdi iyi artik ama yinede her ne kadar seviyorum desede ben adim gibi eminim sevmiyor bi gram bile.Dedim seninde kizin var birgun o da evlenecek dedim bikeresinde.Sen bana ne yaparsan birgun o da onu yasar dedim.Sana bagli iyi davranmak kotu davranmak dedim.Bu laflkar iyi oturdu bence korkuyor hahahha ayy kotulugum tuttu benim haaa:KK47::KK47::KK47:Hic merak etme can yakanlarin canida yanacak elbet birgun bu dunyada olmazsada bunun obur dunyasi var icini rahat tut.

:KK9::KK9::KK9: kıı sinirlenme hepimizde ayrı dert var allaha şükür kapı kocalarımız yanımızda tatlım sallayın kaynanaları bi tarafa onlar bizi el kızı olarak görüyor biz onların çocuğunun her türlü ihtiyacını karşılarken hala gözlerinde el kızı oluyorsak o zaman kimse kusura bakmasın eşimin ailesi diye bende kaynanama katlanmak zorunda değilim hıh:KK9::KK9:

Oyle tatlim ben takmamayi ogrendim bakma sen benim oyle yazdigima cidden umursmiyorum artik ilk baslarda cok uzulurdum aglardim hep her Allahin gunu ama cidden ogrendim sayesinde bazi seyleri.Icim rahat cunku onunda kizi var.Birgun anlicak kizini evlendirmek nasil biseymis anneme de dedim hic uzulme senin benim canimi skiyorsa o da anlicak birgun dedim:KK34:

Oyle tatlim ben takmamayi ogrendim bakma sen benim oyle yazdigima cidden umursmiyorum artik ilk baslarda cok uzulurdum aglardim hep her Allahin gunu ama cidden ogrendim sayesinde bazi seyleri.Icim rahat cunku onunda kizi var.Birgun anlicak kizini evlendirmek nasil biseymis anneme de dedim hic uzulme senin benim canimi skiyorsa o da anlicak birgun dedim:KK34:

aynen canım zaten ben anlamış değil kız annesi olup kaynanalık yapan kayınvalideleri kendi kızları var hiç mi empati kuramıyorlar bir de memleketinden uzaktasın bir başına allah büyük tatlım inş kaynanan hatalarının farkına varıp gerçekten kızı davranır sana üzülüyorum sana valla bir başına :KK43::KK43:

aynen canım zaten ben anlamış değil kız annesi olup kaynanalık yapan kayınvalideleri kendi kızları var hiç mi empati kuramıyorlar bir de memleketinden uzaktasın bir başına allah büyük tatlım inş kaynanan hatalarının farkına varıp gerçekten kızı davranır sana üzülüyorum sana valla bir başına :KK43::KK43:

Alistim tatlim yaa hic inan ki umursamiorum.Gosteris olarak bir numara kaynana lafa gelince ama elde avucta tutulur birsey yok ayrimciligin daniskasini yapar.Insallah guzel islerimiz bol kazanclarimiz olsunda cocugumda olsun bu evden gidecegim.Esimede dedim para biriktirmek icin cocuk olduktan sonra 1 yasina kadar daha beklerim sonra durmam dedim tamam dedi.bakalim sirf para biriktirelim ev icin diye bekliyelim diyorum.Nasilsa gormuyorum bile suratlarini hepsi calisiyor geceden geceye hatta yemekten yemege bazi gunler hic gormuyoruz bile birbirimizi ben calisiyorum geldigimd euyumus oluyorlar rahatim yani sukur

Alistim tatlim yaa hic inan ki umursamiorum.Gosteris olarak bir numara kaynana lafa gelince ama elde avucta tutulur birsey yok ayrimciligin daniskasini yapar.Insallah guzel islerimiz bol kazanclarimiz olsunda cocugumda olsun bu evden gidecegim.Esimede dedim para biriktirmek icin cocuk olduktan sonra 1 yasina kadar daha beklerim sonra durmam dedim tamam dedi.bakalim sirf para biriktirelim ev icin diye bekliyelim diyorum.Nasilsa gormuyorum bile suratlarini hepsi calisiyor geceden geceye hatta yemekten yemege bazi gunler hic gormuyoruz bile birbirimizi ben calisiyorum geldigimd euyumus oluyorlar rahatim yani sukur

iyi bari canım bir birinizi fazla görmüyorsanız eşin ne diyor bu konuda annesinin yaptıklarına falan destekçin dimi yoksa kimi erkek annesine laf ettirmez haklı bile olsan...

Son düzenleme:
iyi bari canım bir birinizi fazla görmüyorsanız eşin ne diyor bu konuda annesinin yaptıklarına falan destekçin dimi yoksa kimi erkek annesine laf ettirmez haklı bile olsan...

Kavga ettigimizde ikimizide tutmadi ikimizede kizdi diyebilirim ama oyle suclayip biseyler de demedi yani gormuyoruz valla ben calisiyorum o calisiyor geceden geceye o da bazi geceler yani.Yorgun oluyor erkenden yatar.:KK76:Artik bir sorunumuz yok birsey dese sinirimi bozsa bile seslenmiyorum ben kavga cikmasin diye cunku cok buyuk kavga etmistik ben gitmeye bile kalkistim o derece neyse acmayalim eski konulari simdi oi da bende birbirimze karsi daha anlayisliyiz idare ediyoruz diyelim.Bence bu oglunun sorunundan buyana daha bir duzeldi.Bakti ben gidersem napacaklar tabbii ogluna baska gelin mi bulabilcek sanki bulsada kendide der giden geleni aratir yeni hicbirzaman iyi olmaz diye.Yani kimse yanlis falan anlamasinda beni bu yazdiklarimdan dolayi o oyle diyor

Kavga ettigimizde ikimizide tutmadi ikimizede kizdi diyebilirim ama oyle suclayip biseyler de demedi yani gormuyoruz valla ben calisiyorum o calisiyor geceden geceye o da bazi geceler yani.Yorgun oluyor erkenden yatar.:KK76:Artik bir sorunumuz yok birsey dese sinirimi bozsa bile seslenmiyorum ben kavga cikmasin diye cunku cok buyuk kavga etmistik ben gitmeye bile kalkistim o derece neyse acmayalim eski konulari simdi oi da bende birbirimze karsi daha anlayisliyiz idare ediyoruz diyelim.Bence bu oglunun sorunundan buyana daha bir duzeldi.Bakti ben gidersem napacaklar tabbii ogluna baska gelin mi bulabilcek sanki bulsada kendide der giden geleni aratir yeni hicbirzaman iyi olmaz diye.Yani kimse yanlis falan anlamasinda beni bu yazdiklarimdan dolayi o oyle diyor

evet tatlım kaynana bu hiç bir şeyden memnun kalmaz. benim eşimin abisi görücü usulüyle evlenmiş şöyle olmuş kaynanam ve görümcem eltimi görmüş beğenmiş çalışıyor ediyor diye oğluna göstermiş oğlu beğenmiş evlenmişler falan güya kendi seçtiği kız ama arkasında demediğini bırakmıyor bu sefer diğer oğluma karışmayacağım demiş yani benim eşime kendi seçsin demiş öyle de oldu beni de istemiyor ne istiyor anlamadım kendi seçti olmadı seçmedi yine olmadı ne istiyon be kadın:KK1::KK1:

evet tatlım kaynana bu hiç bir şeyden memnun kalmaz. benim eşimin abisi görücü usulüyle evlenmiş şöyle olmuş kaynanam ve görümcem eltimi görmüş beğenmiş çalışıyor ediyor diye oğluna göstermiş oğlu beğenmiş evlenmişler falan güya kendi seçtiği kız ama arkasında demediğini bırakmıyor bu sefer diğer oğluma karışmayacağım demiş yani benim eşime kendi seçsin demiş öyle de oldu beni de istemiyor ne istiyor anlamadım kendi seçti olmadı seçmedi yine olmadı ne istiyon be kadın:KK1::KK1:

hahahah ay ilahi iyi guldurdun beni jonguil valla Allahta seni guldursun ne istiyon be kadin diyor sanki kaynanayla konusuyor hoopp benim kaynana yok tamam sakin hahah :KK52::KK52::KK52::KK33::KK33::KK33: Aman onun sevgisine ihtiyacin yokki kocan sevsin yeter.:KK24: Canim ben cikiyorum isler beni bekliyor tamam gece girerim ama o zamanda siz uyuyorsunuz bende kendi kendime yazarim artik yine.Optum seni kendine iyi bak

hahahah ay ilahi iyi guldurdun beni jonguil valla Allahta seni guldursun ne istiyon be kadin diyor sanki kaynanayla konusuyor hoopp benim kaynana yok tamam sakin hahah :KK52::KK52::KK52::KK33::KK33::KK33: Aman onun sevgisine ihtiyacin yokki kocan sevsin yeter.:KK24: Canim ben cikiyorum isler beni bekliyor tamam gece girerim ama o zamanda siz uyuyorsunuz bende kendi kendime yazarim artik yine.Optum seni kendine iyi bak

tamam tatlım sen yaz gece biz okuruz güzel şeyler yaz ama bak umut dolu olsun lütfen:21: kendine iyi bak öptüm canım kolay gelsin...

X