Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

tamam tatlım sen yaz gece biz okuruz güzel şeyler yaz ama bak umut dolu olsun lütfen kendine iyi bak öptüm canım kolay gelsin...

Kasiklarimda agri var canim iyi bir haber mi kotu bir haber mi veriyorum bilemeyecegim sanki adet agrisi gibi yum agrisi gibi yum desem yum gecti sanirim 9 mart adet tarihim sence nedenki bu agri?

Hamdolsun napayım canım bu ara kasık ağrısı mide bulantısı ve kabızlıkla uğraşıyorum bunların hepsi bir yana çok şükür rabbim mucizemi gönderdi

Gozun aydin canim hayirli olsun ne kadardir deniyordunuz yum takibinden baska birsey yaptiniz mi keciboynuzu kuru vs.Gerci esinde ve sende de bir sorun olmadigi surece hamile kalmaman icin bir sorun yok. Bizde varikosel varda.Dualarini bizden esirgeme cnm cok sevindim senin adina.Insallah saglicakla kucagina alirsin

Canlarımmm nasılsınızzzz var mı bi haber kimsedennn??? Size sormam gereken sorular var bana yardımcı olabilir misiniz??
1) ben sogan kürü yapıyorum yaklaşık 1 haftadır, ben bu kürü 15 gün yapıp bitircem de mi? Sonra da bi daha yapmıcam de mii???
2) çok idrara çıkıyorum küre basladıgımdan beri bu normal mi?
3) bana cevap vercek misinizz?

Bende sorun yoktu eşime baktırmadık ilaç kullanmadım sadece yumurtlama takibi yaptırdım 3 gün çalışma çok şükür nasip olduu darısı sizlere inşallahhh

Kızlar aranıza yeni katıldım bende 4 aydır korunmuyorum 8 gün var adetime üstüne bide üşüttüm wc ye gittimde yanma hissi çok canımı yakıo kasıklarımdada agrılar var doktorada gidemiyorum ilaç vermes die muaallaktayım çünkü ama inş bende size güzel haberler vermek isterim

elifim nasılsın cnm..
bebiş nasıl..
yani bat 20 mart cnm...internet yok evde, bulduğum yerde giriyom,kusura bakma

Kasiklarimda agri var canim iyi bir haber mi kotu bir haber mi veriyorum bilemeyecegim sanki adet agrisi gibi yum agrisi gibi yum desem yum gecti sanirim 9 mart adet tarihim sence nedenki bu agri?

canım hamilelikte kasık ağrısı oluyor yani neden olmasın canım belki de zamanı gelmiştir artık inş tatlım hamilelik belirtileridir.

canım hamilelikte kasık ağrısı oluyor yani neden olmasın canım belki de zamanı gelmiştir artık inş tatlım hamilelik belirtileridir.

Sanmiyorum guzelim yaa keske olsa ama yok kist olmasindan korkuyorum sanki icimde birsey varmis gibi hissediyorum psikopat oldumben iyice

Kizlar bana bi bakin NEOLUR catlatma iğnesi oldun cuma günü aksam üzerikasgim gergin agriyor nefes oldukça batiyor kist mi yapti acaba.Ya dDr yumurtaya bakarken cuma günü bi tuhaf oldu yüzü ekrani ben göremedim kistmi oldu yaş bu kadar agri. Normal mi gece zor uyudum :18:

hamilelik takvimi yaomissinizzz hamilemisiniz suan catlatma ignesi oldufm demmisin...catlatma ignesini bende oldummmm ara ara agrim oluyordu ama hemen kotuyu dusunmemek lazim insallah hamilesindir allah hayirlara cikarsin

hamilelik takvimi yaomissinizzz hamilemisiniz suan catlatma ignesi oldufm demmisin...catlatma ignesini bende oldummmm ara ara agrim oluyordu ama hemen kotuyu dusunmemek lazim insallah hamilesindir allah hayirlara cikarsin

Arkadasmn bebeğini takip ediyoruz canm çok kez yazdim forumdakilerde biliyor sen hic denk gelmesin sanirim :/ bugün agrim azaldi inşallah cektiklrime değer olumlu sonuç alirim

merhaba canım nasılsın akıntıların için doktor ne diyo kürlerin bi zararı olmaz bence ben yine çok hasta oldum belim tutuldu bacağıma vurdu ağrısı bir hafta raporluydum yeni iş başı yaptım dün adet olmam gerekşyodu olmadım bekliyorum emar çekilemiyorum o yüzden :26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…