Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

canım klomenle incir havucu bir arada kullanma sonra yumurtalar çok büyüyüp çatlamıyormuş sanırım bir araştır

Hımmm dogrudur... Ben de aslında öyle olabilme ihtimalini düşünmüştümm ondan size bi sorayım dedim.. O zman ben bu ay soğan kürünü bitireyim adetimde de klomene kullanıyım... Zaten dün ovulasyonda gördüm çift çizgiyi demek ki ovulasyonum oldu yani incir kürüne gerek yok gibi... Çalışma da yaptık inşallah olur... Kocama da keçiboynuzu başlıyım bari.... Olcak inşallah yaaa :26::26: sen hiç dua etmiyon bene bilipdururum ben

kızlar merhaba...
elifcim oğlun olacakmış hayırlı olsun canım.
sonunda toparladın iyileştin ya üzülüyordum bu kız gözünü açamadı diye..
jonguilimmmmm
inşallah haöilesindir yavrum yaa zaten sizin sayı da yükseldi maşallah.
bi gebelik testi yapıver bak ovü. testin de koyulaşmış!!!
ben de aşılama yaptırcam önümüzdeki adetle hayırlısıyla bakalım.
dua edin bana da kızlar nolur..
yeni bat 9 mart.

Merhaba arkadaşlar hepinize Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin hamişlere de sağlıkla kucaklarına almayı inşaAllah... Mehmet elif canım ben seni Bendimahi topiğinden hatırlıyorum maşaAllah hamişsin çoook tebrik ederim canım

kızlar bat veya son durum yazın lütfen
belli olanlarda toplanın artık kızıyorum

canımcım ben zaten neyi yazacam doğum tarihinimi 18 aguştos:)) sen nasılsın belli olmuş bebişin cinsiyeti hayırlı olsun annesi..benim daha belli olmadı iki hafta sonra gidince belli olcak:)) sağlıklı olsunlarda birşey istemem canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…