Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

s.a bacularr topik anası kızmış batımı söleyim barim 12 mart batım inşş bu ayy hepimiz hamile kalırızz RABBİM elimizi boş cevirmesin inşş

elif canımmm bebişin erkekmişş hayırlısı olsun maşallah..biz de geçen ayki kimyasaldan sonra korunmadık..bu ay da şüphelerim var sanki az buçuk ama korkuom da tekrar olursa die :26::26: batasıca bat da 5 mart

Erkek anası kızmış :)) benim bat bugüm sabırla olmamasını bekliyorum. Carşamba test yapmayı planlıyorum. Hamilelere sarılıp aday anneleri de mis kokulu öpüyorum

mrb kızlar nasılsınız benin internette problem var gündüz hiç çalışmıyor uzun süre giremedim kusura bakmayın yeni bat 8 mart hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :44:

aferin sanaaaaa
olacak olacak.sende geldin yolun sonuna

Elifcim hosgeldin epeydir yoktun umarim daha iyisindir simdi.Ozlettin kiz vallahi kendini sensiz buralarin tadi tuzu yoktu.Oglusun olacakmis gozun aydin hayirli olsun bizleri unutma dularinda Benim bat 9 mart.

Son düzenleme:
jonguilim üzülme..Allah vereceği zamanı biliodur..O ol demeden hiçbişi olmuo ki..O nasip ederse biz de anne olcaz ben inanıorum

evet tatlım bu ay çok umutlanmıştım ama olmadı maalesef allah inş en kısa zamanda bizlere de bu güzel duyguları yaşatır.sen nasılsın canım nasıl gidiyor?

evet tatlım bu ay çok umutlanmıştım ama olmadı maalesef allah inş en kısa zamanda bizlere de bu güzel duyguları yaşatır.sen nasılsın canım nasıl gidiyor?

nasıl olsun canım yaa..yeni yeni atlatıorum geçen ayki durumumu..kimyasal gebelik yaşadım geçen ay..bhcg 73ten önce 55e sonra 8e düştü..tutamadım bebeğimi bu ay da devam ettik çalışmalara ama korkuorum aynılarını yaşarım die..değişik bişi ya..Allah büyük..

ah tatlım benim ya çok geçmiş olsun allah bir dana yaşatmasın aynı durumları.inş bir daha sağlıklı bi hamilelik haberleri verecen tatlım.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sonunda oldu allahıma milyonlarca şükürler olsun artık mucizem benimle....Hamileyimmmmmmmmmmmmm Rabbim hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın mevlam herkese nasip etsin inşallah anne olmayı...sizlerle paylaşmak istedim sevincimi....allahım nazarlardan korusun ve hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin.aminnnnnnnnnnnnn

hayırlı olsun canım..rabbim bebişini kucağına sağlıkla almanı nasip etsin

Çook tebriklerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…