Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

merhaaba canım ; ben ilk önce idrar yollarımdan rahatsızlandım o daha tam geçmeden faranjit oldum bir sürü ilaç işte iyileşmeye çalışıyorum yakı ne için beline mi yapcan ?

Himm cok cok geçmiş olsun canimmm dikkat et kendine. .. antibiyotik kullaniyon tabi agir geliyodur simdi sana... evet yaki brl icin ama hamile kalmak icin de kullaniliyomus Teyzem onun sayesinde hamile kalmis oyle dedi... tabi bi umut denicem bakalim onumuzdeki ay.. hem klomen hem de yakiyi kullancam bakalim belki ise yarar kocisime de sonunda keci boynuzu aldim ama insallah kurtlanmadan bitirebiliriz...

ahh ahh kimse gelmiyor topiğe :26:
ben geliyom bakıyom arada kimse yok cıkıyom

bizde bu ay hayt adacayı k boynuzu kullanıyoruz 2 defa ben 2 defa da eşim bardak vurduk inş bu ayy bebişim gelirr inşş hepimizin emegi boş kalmaz kolemi dr muı verdi dr sormadn kulanma bacım :26:

böyle arada gel yaz bari cnm merak ediyoruz seni adet günün ne zamandıki senin günün mü geçti hadi bakalım iyi haberler ver bize :)

Son düzenleyen: Moderatör:

sğl canım şimdi daha iiyim inş. yakının sanada faydası olur cnm keçiboynuzunu kaynatıp suyunu içir

böyle arada gel yaz bari cnm merak ediyoruz seni adet günün ne zamandıki senin günün mü geçti hadi bakalım iyi haberler ver bize :)

ulannnn yine kırmızı kırmızı kıpkırmızılar geldi..ALLAHIM niye böle kurudum ben..
sende nevar neyok cnm..umudum sensin papatyam..

hadi azo bu sefer gol olsun artık..
çuha çiceği yağı varmış kk bi topik açılmış hatta kullananlar ..
bilgin varmı bu ay kullanayımmı...
ben kızımı sezeryanla doğdum..sonrasında iki kurtaj oldum biri 40 günlük diğeri 12 haftalıktı..ama 5 yıl arayla oldum kurtajı..
acaba bu kurtajlarmı gebe kalmama engel oluyo..

ulannnn yine kırmızı kırmızı kıpkırmızılar geldi..ALLAHIM niye böle kurudum ben..
sende nevar neyok cnm..umudum sensin papatyam..

hoşgeldin cnm sendemi adet oldun :26::26: benim daha var 2 mart canım kürtaj oldum yazmışssın rahim tıkalı olabilir hsg çekildin mi sen drlar öyle diyo tüpler tıkanabiliyomuş seni çok özledim yahu istanbula ne zaman geliyosun bana mutlaka haber ver

hsg filmini ekim ayinda cektirdim.yapmadigim kalmadi.nisanda gelecez istanbula ama tam tarih belli degil.esimde bidaha ise basla diyo.belediye secimleri olsun geri calismaya doneyim.bole evde otur otur kafam daha bulaniyo...sana haber verecem cnm.nasip hamim nerde nasil.bize katilacKti..;-)

herkes kimse yok diye gidiyor herhalde
hadi bakalım bol şans.aşılama 1 kere mi yaptırdın?

rahim filmi normal miydi?

Hanımlar merhaba. korunmayı daha yeni bıraktık.

doktor tavsiye etmeden kendim eczaneden alıp FOLİK ASİT kullanmamda bir sakınca olur mu?

Hanımlar merhaba. korunmayı daha yeni bıraktık.

doktor tavsiye etmeden kendim eczaneden alıp FOLİK ASİT kullanmamda bir sakınca olur mu?

Hayır canım, doktor tavsiyesine gerek yok bunun için. Bebek düşünüyorsan hemen başlamalısın. zaten doktora da gitsen bunu isteyecek. Hamilelikten üç ay kadar önce başlamanın uygun olduğu söyleniyor. uzun süre kullanmanda da bir sakınca olmadığını tahmin ediyorum. ben de doktora gitmeden önce kullanmaya başladım. doktor değerlerime baktığında da folik asit değerini iyi bulmuştu ve devam etmemi söylemişti.

canım cevap verdiğin için çok teşekkürler.
peki hamilelik hemen olusursa folik asit işe yarar mı 3 ay olmucak çünkü ?
birde adetliyken kullanıyor musunuz?

canım cevap verdiğin için çok teşekkürler.
peki hamilelik hemen olusursa folik asit işe yarar mı 3 ay olmucak çünkü ?
birde adetliyken kullanıyor musunuz?

olsun sen bir an önce başlamış olursun. folik asit hamilelik öncesi vücutta depolanması gereken bişeymiş. yiyeceklerle bunu sağlayamıyormuşuz ve bu yüzden takviyeye ihtiyaç duyuyormuş vücudumuz. yani ne kadar erken başlarsan o kadar iyi. adet dönemiyle de bir ilgisi yok bunun canım. bana sağlık ocağından folbiol vermişti doktor. aylardır onu kullanıyorum her gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…