- 25 Ekim 2013
- 7.985
- 19.072
- 50
-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #9.601
Canlarim nasilsiniz.. Yeni bat subat18 yine olmadi..esimde neti kapatti.6 ay yok.abimlerden giriyom.ben hepinizi cok merak ediyom.dr gitmiyom bu ay.eger hamis olursam mutlaka size haber veririm.hepinizi optum by
kızlarr günaydın nasılsınız giremiyorum fazla..öpt hepinizi güzel hatunlar
herkese selammm..kızlar bu ay tutturduk bebeği biz ama kimyasal gebelik çıktı..adet tarihim 2 şubattı..ben 27 ocakta hafif bi kanama yaşadım meğerse yerleşme kanamasıymış..31 ocakta doktora gittim hcg değerim 73,21 çıktı..pozitif dedi nasıl mutlu olduk anlatamam..adet günüme iki gün kala öğrendim yani gebeliği..adet günümde yani iki gün sonra tekrar gittim 55,92ye düştü değer..ve bugün 5 şubat ve ben adet oldum kimyasal gebelik yaşadım yani..ama inanın o yaşadığım 2 günlük annelik bile o kadar güzeldi ki..çokkk ama çokkk ağladım..Allah hayırlı bi zamanda sağlıklısını nasip eder inşallah..
herkese selammm..kızlar bu ay tutturduk bebeği biz ama kimyasal gebelik çıktı..adet tarihim 2 şubattı..ben 27 ocakta hafif bi kanama yaşadım meğerse yerleşme kanamasıymış..31 ocakta doktora gittim hcg değerim 73,21 çıktı..pozitif dedi nasıl mutlu olduk anlatamam..adet günüme iki gün kala öğrendim yani gebeliği..adet günümde yani iki gün sonra tekrar gittim 55,92ye düştü değer..ve bugün 5 şubat ve ben adet oldum kimyasal gebelik yaşadım yani..ama inanın o yaşadığım 2 günlük annelik bile o kadar güzeldi ki..çokkk ama çokkk ağladım..Allah hayırlı bi zamanda sağlıklısını nasip eder inşallah..
geçmiş olsun cnm ya çok üzüldüm inş. en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın bende 2 şubatta adet oldum :26::26::26:
sürekli ağlamaklıyım..neden tutunmadı hep onu düşünüorumtuvalette parça parça etler düşüo hiçbişi yapamıorum elimden hiçbişi gelmio
ah canım tabiki çok zordur Rabbim yardımcın olsun ama vücut sağlıksız gebelikleri atıyomuş bundada vardır bi hayır düşüğün arkası çabuk gelir derler bakarsın hemen kalırsın sende he üzülme lütfen :26::26::26::26:
miden mi bulanıyor canım geçmiş olsun dikkat et kendine
Dikkat et canim kendine grip mi oldun as erginligimi hayirdir.Bol bol dinlen anneni yada kayinvalideni birisini getir sana yardimci olsunlar.Bebisimize iyi bak
Yok yav herkes öğrendi ben öğrenemedim. İki farklı dr da daha erken dedi
Grip misin neyin var? Kanaman geçti mi tamamen?
yavrumm geçmiş olsun bebeğim iyi misin kız sensiz kimseler yok anam bide hiç uğraşma herkez yeni batını yazsın tekrar en başta ben diyeyim 6 şubat bebeğim benimkisi geçen ayda olmadı
feci üşütmüşüm kızlar.1 haftadır uyku yok kötüyüm.iyileşip döneceğim inşallah ama siz dağıldınız43:
feci üşütmüşüm kızlar.1 haftadır uyku yok kötüyüm.iyileşip döneceğim inşallah ama siz dağıldınız43:
canim bende seno meeak ediyodum..dr gidecenmi..ben artik giiyecem.dua ediyom.Allahim. icimden cocuk istegini al diyom artik...cepten yaziyom kusura bakma cnm.abimlere geldim burda net var.canım sen nerelerdesin ya meraktan çatladım benimde yine olmadı cnm akşam adet oldum yeni bat 2 mart niye kapattıki eşin neti beni merakda bırakma cnm seni özledim