Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

canim bende seno meeak ediyodum..dr gidecenmi..ben artik giiyecem.dua ediyom.Allahim. icimden cocuk istegini al diyom artik...cepten yaziyom kusura bakma cnm.abimlere geldim burda net var.

merhaba cnm yazmışssın çok şükür nasılsın bakalım kızın nasıl bende çok hasta oldum bi idrar yolllarımdan o geçmeden faranjit oldum raporluydum şimdi daha iiyim fırsat buldukça yaz cnm öpüyorum:KK16::KK16::KK16::KK16:

canım nasılsın bende giremiyorum artık kendi bilgisayarımda sorun var başka bilgisyardan girebiliyorum müsait oldukça türkiye ye gelecektin burdamısın :KK16::KK16::KK16:

Iyiyim cNim cok saol sen nasilsin??? Var mi haberler?? Evet turkiyedeydim net yoktu hic ondan giremedim simdi de tatildeyiz kocisimle 1 hafta sonra donuyoruz eve.... bugun hasta oldum ben de maalesef...

Iyiyim cNim cok saol sen nasilsin??? Var mi haberler?? Evet turkiyedeydim net yoktu hic ondan giremedim simdi de tatildeyiz kocisimle 1 hafta sonra donuyoruz eve.... bugun hasta oldum ben de maalesef...

merhaba canım ben çok hasta oldum daha yeni yeni iyileşiyorum bendede haber yok 2 subattada ben adet oldum hayırlısı bakalım

tatildeymişiniz ne güzel kafanı dağıt iyicene düşünme bebek falan :KK16::KK16::KK16:

kuzular naber.. sat 30 aralık hala gelen giden yok bende yarın doktora gıdıom :nazar:.
mide bulantısı var hayvan gıbı yıyom, gogüsler değişmedi acı sancı yok.. idrar testleri hep negatif..
sans dileyin sanş

kuzular naber.. sat 30 aralık hala gelen giden yok bende yarın doktora gıdıom :nazar:.
mide bulantısı var hayvan gıbı yıyom, gogüsler değişmedi acı sancı yok.. idrar testleri hep negatif..
sans dileyin sanş

merhaba canım baya günün geçmiş senin kan testide yaptırsaydın idrarda geç çıkabiliyo :26::26:

kızlar mide bulantıları çalışıyorum yorgunluk falan derken giremiyorum kusurabakmayın :KK16: :KK54: bugün doktordaydım doktorum bebeğinde pipi göremedik :KK1: :KK1: kesinlikle kız dedi ama ben birazcık daha beklesemmi ki hazırlıklar için :26:

slmmm kıslarrr benm bu tpki kaytlıydı silinmiş girmeyi unutmuşum naslsınızzzz
topik annesi benm batım 12 mart adet oldum dün kimyasl gebelik yaşadım :KK43:
inş martta yüzümüz hepimizn güler inşşşşşşşşşşşşşşş:KK16:

merhaba canım ben çok hasta oldum daha yeni yeni iyileşiyorum bendede haber yok 2 subattada ben adet oldum hayırlısı bakalım

tatildeymişiniz ne güzel kafanı dağıt iyicene düşünme bebek falan :KK16::KK16::KK16:

Klomene hala baslamadim ben tatil yolculuk falan derken arada kaynasin istemedim.. turkiyeden yaki diye bise aldim onu denicem bakalim... onumuzdeki adetimde baslicam klomene ben de grip oluyorum sanirim.. senin neyin vardi canim grip mi olmuştun??? Bi de niye kimsecikler yok artık burda??

Klomene hala baslamadim ben tatil yolculuk falan derken arada kaynasin istemedim.. turkiyeden yaki diye bise aldim onu denicem bakalim... onumuzdeki adetimde baslicam klomene ben de grip oluyorum sanirim.. senin neyin vardi canim grip mi olmuştun??? Bi de niye kimsecikler yok artık burda??

merhaaba canım ; ben ilk önce idrar yollarımdan rahatsızlandım o daha tam geçmeden faranjit oldum bir sürü ilaç işte iyileşmeye çalışıyorum yakı ne için beline mi yapcan ?

$image.jpg

Büyümüşmüyüz teyzeleer :KK49: :KK16: :KK16:

canım sen nerelerdesin ya meraktan çatladım benimde yine olmadı cnm akşam adet oldum yeni bat 2 mart niye kapattıki eşin neti beni merakda bırakma cnm seni özledim :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

cnm nasılsın..ben daha adet olmadım..fırsat buldukca giriyom..
sevdum nasılsın..
sizleri çok özledim..kızım karnesi iyi değildi o yüzden kapattı..çocukla ilgilen diyo..zaten alıştım intenet olmayışına..
ama sizleri merak ediyom.....hepinizi öptüm..

slmmm kıslarrr benm bu tpki kaytlıydı silinmiş girmeyi unutmuşum naslsınızzzz
topik annesi benm batım 12 mart adet oldum dün kimyasl gebelik yaşadım :KK43:
inş martta yüzümüz hepimizn güler inşşşşşşşşşşşşşşş:KK16:

kız kimyasal da olsa gebelik olmuş..hadi bakem önümüzdeki ay ilk seni tebrik edecez...
bak demedi deme...

cnm nasılsın..ben daha adet olmadım..fırsat buldukca giriyom..
sevdum nasılsın..
sizleri çok özledim..kızım karnesi iyi değildi o yüzden kapattı..çocukla ilgilen diyo..zaten alıştım intenet olmayışına..
ama sizleri merak ediyom.....hepinizi öptüm..

kız kimyasal da olsa gebelik olmuş..hadi bakem önümüzdeki ay ilk seni tebrik edecez...
bak demedi deme...

oy balım kızına üzüldüm inş düzeltr daha 2. dönemi var fazla sıkma annesi :KK16:
vla bütünkıslarla bizde seni merk ediyorduk bacım :KK15:
evt bacım kimyasl gecirdim haklısın buda bi gelişme sayılır şükür ki hamile kala biliyomuşum :KK16:
ayyy agzın bal yesin inş bacım inşşş :KK16::KK54: bütün kısları arkmdan sürüklücem inşş :KK4::KK4::KK4::KK16:

X