- 25 Ekim 2013
- 8.002
- 19.168
- 50
-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #9.161
Gecmis olsun canim bol bol sebzeli tavuk suyu corbasi ic cok iyi geliyor sonrasinda da nane limon cayi ic.Benim koca da cok hasta ise bile gitmedi oksurup duruyor.Corba yapiyorum suan.Az once gordum tuvalette akintimda azicik kan vardi bu demek oluyor ki benim kirmizilar geliyor basimda cok agriyorKotu haberi vereyim diye geldim simdide gidiyorum byee
Selam canım
Ne oldu sana en son çatlatma ignesi vurulmustu.
Şuan durum nedir?
Canım iğne vurulalı bgn 12gün oldu bat 15ocak ama 2gündür ağrım var hatta bişi aktı heh geldi dedim ama akıntı gelio anlamadım,eşimde varikosel çıktı çok ciddi boyutta deilmiş doktorum ameliyata gerek yok ama varikosel hareketliliği düşürdüğü için aşılamaya doğru gitcez gbi görünüo dedi puff umarım gelmez kırmızılar yaa
Canım iğne vurulalı bgn 12gün oldu bat 15ocak ama 2gündür ağrım var hatta bişi aktı heh geldi dedim ama akıntı gelio anlamadım,eşimde varikosel çıktı çok ciddi boyutta deilmiş doktorum ameliyata gerek yok ama varikosel hareketliliği düşürdüğü için aşılamaya doğru gitcez gbi görünüo dedi puff umarım gelmez kırmızılar yaa
geçmiş olsun canım.sayı, hareket nasıl?
İnşallah gelmez.Umutsuzluğa kapılma ya
Çok geçmiş olsun.İnşallah tutmuştur
Teşekkürler zeynepcimm,canım sayı var o ii ama hareket %35
Umarımmm canımmm çokk teşekkkürlerrr
hareket o kadarda düşük değil canım.sayıda iyiyse,aşılamada şansınız epey yüksek.benim eşimde geçen sene varikosel ameliyatı olmuştu.yarın randevum var aşılamaya başlayacağız.sayı 41 milyon,hareket %50 filan...sadece%15-20 şans varmış hayırlısı bakalım.
inşallah adet olmazsın da aşılamaya gerek kalmaz:)
canım keçi boynuzu kürü yap eşine.inanılmaz faydası var.
Canımm aktarda bi macun yaptırdık onu içio şimdi sabah akşam bakalım o bitsin ondan snrada onu deniyimm ama bzm sorun varikosel işte buna bi faydası olmaz heralde dimii
Canımm aktarda bi macun yaptırdık onu içio şimdi sabah akşam bakalım o bitsin ondan snrada onu deniyimm ama bzm sorun varikosel işte buna bi faydası olmaz heralde dimii
tatlım bende asılama yapıyorum bu ay.. esımın sperm hareketlılıgı toplam % 60 ileri yavas hızlı %30, ılerı hızlısı % 15.. ılerı hızı dusuk oldugu ıcın asılama olacak.. sadece hareketteyse sorun tutma sansın cok yuksek mademki sayınız ıyı..
Yaaa sendemiiii...hayırlı olsun Canımmm inşallahhh olurrr..
Eet bizim hareketlilik sorun umarım hepimiz için hayırlısı yaa...
ınsallah canım.. esının dıger degerlerı kac peki?
piştt kıslarr şöle bi göz atım herkez aşılama yolunda hadi inşş RABBİM veri verir