- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #9.181
Batımız aynı günn :)) sen şimdiden yapmışsın tablonu cnm :))
ALLAH razı olsun bacım benim bu ay totem tutasım geldicanım aşılamadan korkma ben ayın 30 da oldum
agrı acı olmuyo 15 ini bekliyom işte nasip hersey RABBİM ol derse
İleri hızlı ileri yavaşta düşük bizde cnm,bu ay 4.ayımızdı 3ay denk getiremedik ztn yumurtlmaya,bu ay çatlatma iğnesi yaptık ama hmn aşılama dedi erken deilmi yaa??sayı 56milyon cnm,ya bi total var bide bu ne oluo ikisi ?
İi yapmışsınnn canımm totemin tutsunnn inşallahhh :))
Yaa doktor aşılama diyince korktum ama korkulcak bişi yok sanırımm..belirtin varmı peki cnm??ilk aşılamamıydı??
ALLAH razı olsun bacım benim bu ay totem tutasım geldicanım aşılamadan korkma ben ayın 30 da oldum
agrı acı olmuyo 15 ini bekliyom işte nasip hersey RABBİM ol derse
kuzummm su klomenı kullanırken hıc rahatsızlık hıssetmedın mı? benım belim agrıyo ondan mıdır acaba?:44:
inşşşşşş bacım inşş cümlemizin duaları dilekleri tutar inş bacımm
sakın korkma bacım hiç agrı acı olmuyo snra lekelenmede olmuyo da
bnm anlamadıgım yeni evlisin yaşın kacki hemn aşı demiş onu anlamadım :26:
evt bacım ilk aşım oldum devm edecem eger tutmzsa inş tutmuşturda gerk kalmaz
ayın 15 ine kadr test yapmamaya karar verdim aslında yarın kan versem cıkar demişti dr bn beklicem :18:
canım benim hiç agrım falan olmadı :26: belin agrıyosa igneden olabilir bacım :26:
ufffff... ben meraktan catlarım artık senın yerıne gıdıp yaptırsana canım varsa kı ınsallaahhhh vardırrrrona gore davranırsın. olmaz mı?
ufffff... ben meraktan catlarım artık senın yerıne gıdıp yaptırsana canım varsa kı ınsallaahhhh vardırrrrona gore davranırsın. olmaz mı?
kuzuumm ne ıgnesı daha klomene bugun basladım ıgneye coookkk var daha
tatlım bı ml' de ki sperm sayısı var bıde toplam sperm sayısı var.. sızın ml de 56 mılyon ıse cok ıyı sayısı.. ileri hareketlılıgın yuzdelerinin bılıyormusun? bıde morfolojınız kac yazıyor? canım yasına ve ne kadar zamandır bekledıgınıze baglı erkenlıgı.. ben 31 yasındayım o yuzden artık beklemek ıstemıyorum.. tohuma kacıcam
İleri hızlı ileri yavaş bunlar %10çıktı maalesef cnm mordoloji yazmıo kuyruk anormali baş anormali fln var bunlar ne oluo biliomusun??biz 4aydır korunmuoruz sadece ama bizde beklemeyi istemioruzz(
inşşşşşş bacım inşş cümlemizin duaları dilekleri tutar inş bacımm
sakın korkma bacım hiç agrı acı olmuyo snra lekelenmede olmuyo da
bnm anlamadıgım yeni evlisin yaşın kacki hemn aşı demiş onu anlamadım :26:
evt bacım ilk aşım oldum devm edecem eger tutmzsa inş tutmuşturda gerk kalmaz
ayın 15 ine kadr test yapmamaya karar verdim aslında yarın kan versem cıkar demişti dr bn beklicem :18:
canım onlara bakıldıgına gore morfolojıye de bakılmıstır.. normal yapılı/ anormal yapılı diye bısey yazması lazım bı bak bakalım.. daha cok yenısınız ama tabıı kı beklemek ıstemezsenız karar sızın canım..
Anormallik yok fln yazıo cnm morfoloji dîe bişi yok..ya aslında bnm kalp rahatsızlığım var ve kalp doktorum biran önce çocuk sahibi olsanız ii olur dio belki sonra izin vermeyebilirmiş,doktor aşılama diyince bunu söledim ozmn vakit kaybetmeyelim dedi bide doğum şeklin değişti dedi mecburi sezeryan olcakk..
canım dr un dıle getırmemısse morfolojıde sorun yok demekki.. cok gecmıs olsun tatlım ınsallah bı an once bebegıne kavusursun.. hayırlısı saglıklısı olsunda nasıl ısterse dogsun
Aminnn canımm aminnn hepimizin göbüşleri sağlıklı hayırlı bebişlerle dolsun bu ay inşallahhh
Hadi yaa..söylüyorlar da tutuyor mu acaba..ben hala emin olamıyorum ya bi daha ki ay değişir mi diye..dün Bebeğime body alayım dedim 2 cinsiyete de gidebilecek renk tercih ettim..bi daha ki aya emin olcam inşallah
Hareketliliğin %50 olması gerekiomuş ama cnm,bu sizin total sayımı??ya eet şans ama %15-20diolar hep aşılama içinn..
Ayy hadi hayırlısı cnm inşallahhh tutar sizinde yaaa neler yapılıo aşılamadan önce zor bişimii acabaa
Canımm aktarda bi macun yaptırdık onu içio şimdi sabah akşam bakalım o bitsin ondan snrada onu deniyimm ama bzm sorun varikosel işte buna bi faydası olmaz heralde dimii