Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

ALLAH razı olsun bacım benim bu ay totem tutasım geldi canım aşılamadan korkma ben ayın 30 da oldum
agrı acı olmuyo 15 ini bekliyom işte nasip hersey RABBİM ol derse

İi yapmışsınnn canımm totemin tutsunnn inşallahhh :))
Yaa doktor aşılama diyince korktum ama korkulcak bişi yok sanırımm..belirtin varmı peki cnm??ilk aşılamamıydı??

tatlım bı ml' de ki sperm sayısı var bıde toplam sperm sayısı var.. sızın ml de 56 mılyon ıse cok ıyı sayısı.. ileri hareketlılıgın yuzdelerinin bılıyormusun? bıde morfolojınız kac yazıyor? canım yasına ve ne kadar zamandır bekledıgınıze baglı erkenlıgı.. ben 31 yasındayım o yuzden artık beklemek ıstemıyorum.. tohuma kacıcam

İi yapmışsınnn canımm totemin tutsunnn inşallahhh :))
Yaa doktor aşılama diyince korktum ama korkulcak bişi yok sanırımm..belirtin varmı peki cnm??ilk aşılamamıydı??

inşşşşşş bacım inşş cümlemizin duaları dilekleri tutar inş bacımm
sakın korkma bacım hiç agrı acı olmuyo snra lekelenmede olmuyo da
bnm anlamadıgım yeni evlisin yaşın kacki hemn aşı demiş onu anlamadım :26:
evt bacım ilk aşım oldum devm edecem eger tutmzsa inş tutmuşturda gerk kalmaz
ayın 15 ine kadr test yapmamaya karar verdim aslında yarın kan versem cıkar demişti dr bn beklicem :18:

ALLAH razı olsun bacım benim bu ay totem tutasım geldi canım aşılamadan korkma ben ayın 30 da oldum
agrı acı olmuyo 15 ini bekliyom işte nasip hersey RABBİM ol derse

kuzummm su klomenı kullanırken hıc rahatsızlık hıssetmedın mı? benım belim agrıyo ondan mıdır acaba?:44:

ufffff... ben meraktan catlarım artık senın yerıne gıdıp yaptırsana canım varsa kı ınsallaahhhh vardırrrr ona gore davranırsın. olmaz mı?

ufffff... ben meraktan catlarım artık senın yerıne gıdıp yaptırsana canım varsa kı ınsallaahhhh vardırrrr ona gore davranırsın. olmaz mı?

canım bnde merk ediyorum etmem mi ama günümü beklemk istiyorum cünkü aşıdan sonra dr gün aşırı ilşki dedi
belki gec gebelik olur diye beklemk istiyorum işimi garentiye almk için yoksa üzülürüm negatifi görünce
lütfen dualarınızda benide söleyin bacılar ihtiyacım var

canım bnde merk ediyorum etmem mi ama günümü beklemk istiyorum cünkü aşıdan sonra dr gün aşırı ilşki dedi
belki gec gebelik olur diye beklemk istiyorum işimi garentiye almk için yoksa üzülürüm negatifi görünce
lütfen dualarınızda benide söleyin bacılar ihtiyacım var

İleri hızlı ileri yavaş bunlar %10çıktı maalesef cnm mordoloji yazmıo kuyruk anormali baş anormali fln var bunlar ne oluo biliomusun??biz 4aydır korunmuoruz sadece ama bizde beklemeyi istemioruzz (

İleri hızlı ileri yavaş bunlar %10çıktı maalesef cnm mordoloji yazmıo kuyruk anormali baş anormali fln var bunlar ne oluo biliomusun??biz 4aydır korunmuoruz sadece ama bizde beklemeyi istemioruzz (

canım onlara bakıldıgına gore morfolojıye de bakılmıstır.. normal yapılı/ anormal yapılı diye bısey yazması lazım bı bak bakalım.. daha cok yenısınız ama tabıı kı beklemek ıstemezsenız karar sızın canım..

Ya bnde ona şaşırdım aşılamaya doğru gitcez dedi yaşın daha genç dedi 27yaşındayım,inşallahhh kırmızılar gelmez cnmmm tutar inşallahhh,yaa test yapsana nası duruosunnn :))
Bnde ayın 28inde iğnemi oldum beklioz bakalım inşsllahh gelmezz 2gündür sol kasığım fena ağrıo solda yumurtam gelişmişti

Anormallik yok fln yazıo cnm morfoloji dîe bişi yok..ya aslında bnm kalp rahatsızlığım var ve kalp doktorum biran önce çocuk sahibi olsanız ii olur dio belki sonra izin vermeyebilirmiş,doktor aşılama diyince bunu söledim ozmn vakit kaybetmeyelim dedi bide doğum şeklin değişti dedi mecburi sezeryan olcakk..

canım dr un dıle getırmemısse morfolojıde sorun yok demekki.. cok gecmıs olsun tatlım ınsallah bı an once bebegıne kavusursun.. hayırlısı saglıklısı olsunda nasıl ısterse dogsun

canım dr un dıle getırmemısse morfolojıde sorun yok demekki.. cok gecmıs olsun tatlım ınsallah bı an once bebegıne kavusursun.. hayırlısı saglıklısı olsunda nasıl ısterse dogsun

Aminnn canımm aminnn hepimizin göbüşleri sağlıklı hayırlı bebişlerle dolsun bu ay inşallahhh

Hadi yaa..söylüyorlar da tutuyor mu acaba..ben hala emin olamıyorum ya bi daha ki ay değişir mi diye..dün Bebeğime body alayım dedim 2 cinsiyete de gidebilecek renk tercih ettim..bi daha ki aya emin olcam inşallah

bilmiyorum valla bacım.bana da ikili tarama için 3 şubata gün verdiler.11.hafta oluyor belli olur belki

Canımm aktarda bi macun yaptırdık onu içio şimdi sabah akşam bakalım o bitsin ondan snrada onu deniyimm ama bzm sorun varikosel işte buna bi faydası olmaz heralde dimii

evet canım bizim total sayı 41 milyon,epey düşük yani.
aşılamadan önce hsg çekiliyor,tüpler açık mı değil mi diye.benim geçtiğimiz ay çekildi.sonra ilaç kullanıp çatlatma iğnesi yapılıyo,en sonunda da spemler enjekte ediliyo rahime.

ileri derece de varikosel olmadığı için tki edebilir canım neden olmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…