- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 46
-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #8.801
evet o markada bende hiç kontrol çizgisyle aynı koyulukta çizgi hiç görmedim.bakalım adetim geçsin o zaman yapıcam.zaten bu ay da olmadıysa hemen aşılamaya geçicez.
2 yıldır bebek hasretiyle yanıp tutuşuyorsan ve yapmadığın şey kalmadıysa,maalesef adet olduktan yada negatif test sonucu gördükten sonra hayallerin yıkılıyor.
iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrr
tamam canım tamam.arada geliyorlar bana.geçti
eşim sağolsun ev işi yaptırmıyor allah razı olsun ondan
midem bulanmıyor diye üzüldüm ya dün kafamı kaldıramadım eşim oh olsun sana üzülüyordun işte diyor
inşallah salı günü görürüm iyi olduğunu
korkuyorum işte elimde değil.zor buldum biliyorsun
sen nasılsın neler yapıyorsun tatlım
yat kuzum bebişte dinlensin.birkaç topikte okudum ovülasyonda pozitif görüp gebelik testinde negatif görenlerde çok.o yüzden beklemek istiyorum canım.sen bana dua et olur mu:))
10 tane gebelik testim 10 tanede yumurtlama testi siparişi verdim bu sabah geldi :))) bu ay herşeyimle hazırım
selam kızlar..
ayın 20sinde hamile olduğumu öğrendim.
lakin gelip size söyleyemedim düşük korkusundan.
keseyi gördüm az rahatladım sizlede paylaşmak istedim mutluluğumu.
gelmiyorum artik Ben buralara arkadas yaaaa.... Herkese hayirli ugurlu olsun da Ben hasetimden catliyom heeee ne var accuk dua etsenizzz????? Olan var olmayan var... Zati hamilelik bekleme blogundan cok hamisler bloguna benzedi burasi... himhhhh Ben oynamiyorummmm yaa gidiyorummm
Yuhh..hayatta dayanamam yaa..cift cizgiyi gordum tele sarildim aglayarak hamileyim galiba dedim..yüzünü gormek aklima gelmedi ama aksam test sonucunu getirdigindr agzi kulaklarina kaymis birlesmisti adeta
kız eşim şehir dışında.daha o bile bilmiyor.
ne biliyim yine düşük filan olur dillendirmiyim dedim, korktum işte.
bulantı oluyo arasıra.baş dönmesi yok bende.genel olarak iyiyim şükür.
Ayy ilk gebeligim aklıma geldi..5 aylik gebeydim mezun oldugumda..o 5 ay boyunca okula gitmek gelmek vizelere finallere çalışmak iskenceydi..ilk gebeligim de o kdr kotuydu ki..bi keresinde otobuste bayildim..yer veren olmamisti..arkadasim isyan edince bir kendini bilmez ne binio taksiye binsin demis..ne insan gorunumlu hayvanlar var..tek ders verememistim birde tek ders sinavlarina calismistim..heyy gidi ne zor gunlerdi..sen şimdi ders sinav diince bunlar canlandı gozumun onunde..Allah yardimcin olsun..notlar berbat elif
sadece iki ders yüksek geri kalan 40-30
vize böyleyse gerisi kesin zortofinto olur
baktım ama bütün yazılar üstüste binmiş okunmuyo şansıma bak ay
Gebelikte kullanilabilen antibiyotik var mi bilmem ama ben o kadar agir enfeksiyon gecirdim ki 10 haftaliktim dr bana vermedi..organ gelisimi icin zararli dedi..eger basedemezsek mecburuz dedi ama basettim cok sukur..bi kerede ates ile gittim 39 derece ki ateste cok zararli hamilelikte o dr da vermedi..yine atesimi kompreslerle duslarla titreye titreye dusurdum..dr verse bile bu zmnda kullanmamaya calis cnm..sabret..dogal yollarla tedavine bak..eger olmuosa o zmn mecbursun..ona bisi diemem..ben bulanti hapini bile kullanmadim..dr vermesine ragmen..organ gelisimini etkilemesin Allah korusun...bu arada buyuk gecmis olsun..acaip salginda var..ben hamileligimden beri 2 kere rahatsizlandim daha rahatsizlanmk istemiyorum..tehlikeli donemi atlattim ama insan hep korkuo yaa..yarinda dr a gidicem..salgin var hastaneler mikrop yuvasi ne yapcaz yaa Allah hepimizi korusun..dikkat edin kendinize arkadaslarGebelikte kullanilabilecek antibiyotik den verdi mecbur kullanmam gerekiyo
selam kızlar..
selam kızlar..