- 29 Eylül 2013
- 772
- 42
- 34
- Konu Sahibi mehmetelif
- #8.821
Kıyamam sana yaaa... Bozma kız moralınıı... Bak ben dıyor hem de bunu sana arada bı gazap geliyorum ama zaman zaman da kendımı kötü hıssediyorumm... Bunun adı asla umutsuzluk degıl sadece sabırsızlık... Rabb'inden asla umut kesilmez... Ben de bu Çarşamba gecesı yola cıkıyorummm.... kız Turkıyeye geliyorummm rüya gıbııı...canım nasılsın benim bilgisayarımda sorun var başka bilgisayardan giriyorum vakit buldulça moralimde bozuk adet oldum sen napıyosun ne zaman geliyosun ?:26::26::26:
Iyı tamam ablaaa kızma.... canım benımm yaaa olcak olcak bazen umut doluyo içim işte insanoğluyumm bazen de cok aciz hissediyorum napıyımmmm... Aslında bu aralar cok atraksiyon var hayatımda ama yine de aklıma geliyo napıyım hamilelik... Hem ne kızıyonn o kadar rengarenk yazdım sayfanız renklensin diyeeee.... Ne kadar uğraştım biliyon mu... :118::118:neden okuyup gidiyorsun?herkes okuyup gittiği için böyle oluyor zaten.
Ama napıyımmmm yazsam da kimse olmuyo zaten... Bildirim de gelmiyo zati ona ayrı sınır oluyorummm....
kimse kimseyi sormuyor artık eskisi gibi değil kimse canım.ben seni seviyorum
Ben de seni seviyorum... Güzel anne adayı dua et bana... Senden dolayı nedense içimde acayip bi ümit var.. Hani ben de gecen ay sonu tüplere baktırdım yaa... Bu de sana demiştim tüplere baktırmak hamilelik yüzdesini artırıyo diye... Adetim bittikten 3. Gün sonra yumurtladımm gerçi... Belki mutlu haberi Turkıyede alırım... Zati turkıye dönüşü kocam beni Tayland a goturcek balayımızı 1 yıl gecikmeli de olsa yapcaz inşallah ...
yok güzelim herkes bir köşede.bende anlamıyorum:44::44:
Herkes kendi dunyasında demek ki... ben giremiyorum ama hep aklımdasınız... Cadılar sizi....
çatlama rabbim ne zaman nasip ederse ne zaman hayırlıysa o zaman gelecek bebişin.biri gelmişti 13 sene sonra bebekleri olmuşhiç bir sorunları olmamasına rağmen tüp bebekte olmamış bırakmışlar akışına rabbim vermiş.sıkma canını.olacak seninde olacak merak etme
Yirim kız senii.... canlarım benimmm... Umudumun ışığısınız siz benimmm....Nereye canim böle sen yetim degilsin herkes seninle işte bende ywni girdim şimdi ole
Hic bişeye uzulmeye değmez allah sana hayirli evlatlar versin inş :) :) :) :) sabırlı olman yeterli cnm benim. .