Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

canım nasılsın benim bilgisayarımda sorun var başka bilgisayardan giriyorum vakit buldulça moralimde bozuk adet oldum sen napıyosun ne zaman geliyosun ?:26::26::26:
Kıyamam sana yaaa... Bozma kız moralınıı... Bak ben dıyor hem de bunu sana :KK76::KK76: arada bı gazap geliyorum ama zaman zaman da kendımı kötü hıssediyorumm... Bunun adı asla umutsuzluk degıl sadece sabırsızlık... Rabb'inden asla umut kesilmez... Ben de bu Çarşamba gecesı yola cıkıyorummm.... :KK76::KK76:kız Turkıyeye geliyorummm rüya gıbııı...
neden okuyup gidiyorsun?herkes okuyup gittiği için böyle oluyor zaten.

Ama napıyımmmm yazsam da kimse olmuyo zaten... Bildirim de gelmiyo zati ona ayrı sınır oluyorummm....

kimse kimseyi sormuyor artık eskisi gibi değil kimse canım.ben seni seviyorum:KK16:

Ben de seni seviyorum... Güzel anne adayı dua et bana... Senden dolayı nedense içimde acayip bi ümit var.. Hani ben de gecen ay sonu tüplere baktırdım yaa... Bu de sana demiştim tüplere baktırmak hamilelik yüzdesini artırıyo diye... Adetim bittikten 3. Gün sonra yumurtladımm gerçi... Belki mutlu haberi Turkıyede alırım... Zati turkıye dönüşü kocam beni Tayland a goturcek balayımızı 1 yıl gecikmeli de olsa yapcaz inşallah ... :21::21::21:

yok güzelim herkes bir köşede.bende anlamıyorum:44::44:
Herkes kendi dunyasında demek ki... :KK31::KK31:ben giremiyorum ama hep aklımdasınız... Cadılar sizi....

çatlama rabbim ne zaman nasip ederse ne zaman hayırlıysa o zaman gelecek bebişin.biri gelmişti 13 sene sonra bebekleri olmuşhiç bir sorunları olmamasına rağmen tüp bebekte olmamış bırakmışlar akışına rabbim vermiş.sıkma canını.olacak seninde olacak merak etme:KK16:
Iyı tamam ablaaa kızma.... :KK23::KK23: canım benımm yaaa olcak olcak bazen umut doluyo içim işte insanoğluyumm bazen de cok aciz hissediyorum napıyımmmm... Aslında bu aralar cok atraksiyon var hayatımda ama yine de aklıma geliyo napıyım hamilelik... Hem ne kızıyonn o kadar rengarenk yazdım sayfanız renklensin diyeeee.... Ne kadar uğraştım biliyon mu... :118::118:
Nereye canim böle sen yetim degilsin herkes seninle işte bende ywni girdim şimdi ole
Hic bişeye uzulmeye değmez allah sana hayirli evlatlar versin inş :) :) :) :) sabırlı olman yeterli cnm benim. .
Yirim kız senii.... :KK24::KK24:canlarım benimmm... Umudumun ışığısınız siz benimmm....

Benim son günlerde idrarım çok koyu sarı turuncu gibi, halbuki çok çok fazla su içiyorumm... Ve de akıntım yeşile yakın bi renk ve çok pis kokuyo.... Gına geldi garii su enfeksiyondan... Bi adet olıyım hemen soğan kürüne başlamak istiyorumm... Her seferinde doktora gitmekten sıkıldım sırf ornek vermek için... Nasıl olsa doktor da antıbiyotik vercek.... Ne dersiniz???
Hamilelikte soğan kürü kullanmamak mı gerekiyo... Cok okudum ama heryerden farklı yazıyo.. Sın noktayı koyar mısınız recaaa etsem????:KK53::KK53:

Kıyamam sana yaaa... Bozma kız moralınıı... Bak ben dıyor hem de bunu sana :KK76::KK76: arada bı gazap geliyorum ama zaman zaman da kendımı kötü hıssediyorumm... Bunun adı asla umutsuzluk degıl sadece sabırsızlık... Rabb'inden asla umut kesilmez... Ben de bu Çarşamba gecesı yola cıkıyorummm.... :KK76::KK76:kız Turkıyeye geliyorummm rüya gıbııı...

Iyı tamam ablaaa kızma.... :KK23::KK23: canım benımm yaaa olcak olcak bazen umut doluyo içim işte insanoğluyumm bazen de cok aciz hissediyorum napıyımmmm... Aslında bu aralar cok atraksiyon var hayatımda ama yine de aklıma geliyo napıyım hamilelik... Hem ne kızıyonn o kadar rengarenk yazdım sayfanız renklensin diyeeee.... Ne kadar uğraştım biliyon mu... :118::118:

Yirim kız senii.... :KK24::KK24:canlarım benimmm... Umudumun ışığısınız siz benimmm....

CrystalDoll sende benim cnmsin birbirimizi göremedik ama olsin allah büyük :)

Sonunda beni duyan olmuş:)
Ne yapam cnm yemek is derken sarma sardim borek yaptim yani koatirmaca yoruldum falaa CrystalDoll
Sen nasılsın iyimisin;:)

Iyiyim çok çok şükür... Evet ben de aynı hiç bitmiyor ki iş... Sınavım var ve ben adam gibi çalışamıyorum bile... Turkıyeye geliyorum. Kıssss :KK30::KK30:

Hadi allaj kazasiz belasiz getirsin seni türkiyeye sevindim cnm ailene geliyoraun dimi
Âmin canımm inşallah... Evet kendi ailemin yanına.. Sürpriz yapcamm haberi yok hiç kimsenin sabah pat diye bitivercem kapıda :KK9::KK9:
Inşallah ama sen beno görmedin ben seni görmedim nasil olacak bu. .

Gönül gözü denen bişe var... Heheeee :KK34::KK34: belki malum olursun rüyamda görürümmm :KK53::KK53:

Âmin canımm inşallah... Evet kendi ailemin yanına.. Sürpriz yapcamm haberi yok hiç kimsenin sabah pat diye bitivercem kapıda :KK9::KK9:

Gönül gözü denen bişe var... Heheeee :KK34::KK34: belki malum olursun rüyamda görürümmm :KK53::KK53:

Ailen cok sevinecek aaaaa diye bagircam sasircaklar sonra

Iİnşallah kısmet derim ben bole şeylere allah herseyle karşılaştırr Görürüzz birbirimizi cnm:KK66:

yaa demedik mi sana bacağı içerde kalır diye baak gördün mü :) oh ohh pek sevindim valla allah sağ salim hayırlııyla kucağına almayı da nasip eder inş.
haa bu arada hamileliğine çok sevindim... nedenn ?? bir duacı daha çıktı bize çünküüü :))))
dualarınızı eksik etmeyin kızlar ne olur...
zor zamanlar geçiriyorum ne olur dua edin....
iyi akşamlar hepinize
Ediyoruz canım hepinize..tüm isteyenlere..tez zmnda insallah
Benim son günlerde idrarım çok koyu sarı turuncu gibi, halbuki çok çok fazla su içiyorumm... Ve de akıntım yeşile yakın bi renk ve çok pis kokuyo.... Gına geldi garii su enfeksiyondan... Bi adet olıyım hemen soğan kürüne başlamak istiyorumm... Her seferinde doktora gitmekten sıkıldım sırf ornek vermek için... Nasıl olsa doktor da antıbiyotik vercek.... Ne dersiniz???
Hamilelikte soğan kürü kullanmamak mı gerekiyo... Cok okudum ama heryerden farklı yazıyo.. Sın noktayı koyar mısınız recaaa etsem????:KK53::KK53:

Canım geçmiş olsun öncelikle. .ben hamile kalmadan böyleydi anlattigin gibi ama akinti yoktu..sadece turuncu renk idrar ve sık sık cıkıyordum..hamileymisim o ay..dr antibiyotik veremedi tabii..bol bol su ictim fazlasıyla..geçti. .yani bol su içmek baya fayda ediyor..sogan kurune gelince..rahim temizledigi icin tabii ki sakıncalı hamilelikte..düşük sebebi..dikkatli olmak lazım..adet olana kdr bol su ic eger antibiyotik kullanmak istemiyorsan..adet olursan yap kürü..rahmin de temizlenir..iyi olur yani..ama şüphe varsa asla icme derim

naber kızlar bensiz ne kaynatıyorsunuz bakim:KK1: 17 ocakta ameliyattan sonra ilk testimizi vereceğiz nihayet geldi o günler koca 6 ay geçti gidiyor:KK14:

kızlar nasılsınız bayadır gıremedım.. ben bosıcam su kocayı yaaa !!! 14 aydır her ay cocuk beklıyorum. amelıyatını yaptırana kadar canım cıktı ılac kullandırıp spermlerını yukseltene kadar anam agladı bıde hsg cabası.. bız bu ay asılama yapacaktık ama benım sersem BEN COCUK ISTEMIYORUM DAHA ERKEN demez mi??? ay atıcam gıtcek valla bugunde adet oldum normalde yarın dr a gıtmem gerekıyordu ılaca baslıcaktım ama nasıl gıderım asılama gunu vermem ben sperm der :KK47::KK47:

Ailen cok sevinecek aaaaa diye bagircam sasircaklar sonra

Iİnşallah kısmet derim ben bole şeylere allah herseyle karşılaştırr Görürüzz birbirimizi cnm:KK66:
Evet cok sevinceklerr.... Ama kocam sonradan gelcek yaaa... O yüzden bi garip hissediyorum...
Ediyoruz canım hepinize..tüm isteyenlere..tez zmnda insallah

Canım geçmiş olsun öncelikle. .ben hamile kalmadan böyleydi anlattigin gibi ama akinti yoktu..sadece turuncu renk idrar ve sık sık cıkıyordum..hamileymisim o ay..dr antibiyotik veremedi tabii..bol bol su ictim fazlasıyla..geçti. .yani bol su içmek baya fayda ediyor..sogan kurune gelince..rahim temizledigi icin tabii ki sakıncalı hamilelikte..düşük sebebi..dikkatli olmak lazım..adet olana kdr bol su ic eger antibiyotik kullanmak istemiyorsan..adet olursan yap kürü..rahmin de temizlenir..iyi olur yani..ama şüphe varsa asla icme derim
Saol canım baya aydınlattın beni... :KK16::KK16: yaa anlayamadığım o zaten normalden çok su içiyorum ama neden böyle anlamadım... Ben en iyisi su içmeye devam ediyim.. Adet olursam da hemen soğan kürüne baslarım... Çünkü benim su pis akıntıdan tamamen kurtulması lazım vücudumun ...
naber kızlar bensiz ne kaynatıyorsunuz bakim:KK1: 17 ocakta ameliyattan sonra ilk testimizi vereceğiz nihayet geldi o günler koca 6 ay geçti gidiyor:KK14:
Ayy inşallah mutluluktan gözyasların olur bebegımmm... Çok merak ediyorumm... Ben burda olur muyum bilmiyorum ama sonucu alınca bana mutlaka özelden yaz tamam mı.... Dualarım seninle inşllahh cok güzel sonuclar alırsınız canımm...:KK16::KK16:

kızlar nasılsınız bayadır gıremedım.. ben bosıcam su kocayı yaaa !!! 14 aydır her ay cocuk beklıyorum. amelıyatını yaptırana kadar canım cıktı ılac kullandırıp spermlerını yukseltene kadar anam agladı bıde hsg cabası.. bız bu ay asılama yapacaktık ama benım sersem BEN COCUK ISTEMIYORUM DAHA ERKEN demez mi??? ay atıcam gıtcek valla bugunde adet oldum normalde yarın dr a gıtmem gerekıyordu ılaca baslıcaktım ama nasıl gıderım asılama gunu vermem ben sperm der :KK47::KK47:

tatlım eşin de artık strese girmiştir kaç aydır o yüzden daha erken falan diyordur yoksa neden ameliyat olsun ...sende adet olduğun için bu günlerde daha duygusalsındır canım o yüzden takma kafana bugün ki ruh haline göre hareket etme kafanı dağıtmaya bak canım..yarın daha farklı düşünmeye başlarsın

Sakin ol canımm.... Ikna etmek sana düşüyo canım malum yuvayı dişi kuş yapıyo... Hatta elimizde olsa çocuğu da biz yalnız yapcaz ama malum.... Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır... Tatlı tatlı masaj yapa yapa ikna etceksinn... En azından 1 günlüğüne hayatının en alttan aldığın günü ilan et kendine... Bazen çekilmez oluyo biliyorum ama denemeye değer...

Ayy inşallah mutluluktan gözyasların olur bebegımmm... Çok merak ediyorumm... Ben burda olur muyum bilmiyorum ama sonucu alınca bana mutlaka özelden yaz tamam mı.... Dualarım seninle inşllahh cok güzel sonuclar alırsınız canımm...:KK16::KK16:

tamam tatlım olumlu ya da olumsuz yazacağım canımm..siz ne alemdesiniz canım uzun zaman oldu görüşmeyeli gelişme var mı?

tatlım eşin de artık strese girmiştir kaç aydır o yüzden daha erken falan diyordur yoksa neden ameliyat olsun ...sende adet olduğun için bu günlerde daha duygusalsındır canım o yüzden takma kafana bugün ki ruh haline göre hareket etme kafanı dağıtmaya bak canım..yarın daha farklı düşünmeye başlarsın

yok kuzum yaaa 10 gundur tartısıyoruz adam nuh dedı peygamber demedi.. ıstemıyormus sımdı cocuk.. 32 yasına gırdım neresı erken anlamadım valla sacını basını yolasım var.. amannn napım yaaa hıc ugrasamıcam artık cocuk ıstemıyorsa benıde ıstemesın :KK52:

tamam tatlım olumlu ya da olumsuz yazacağım canımm..siz ne alemdesiniz canım uzun zaman oldu görüşmeyeli gelişme var mı?

Yok canım bi değişiklik bekliyoruz bakalım önümüzdeki adet döneminde klomene başlıcam... Ama inşallah bu ay gerek kalmaz... Bakalım gelmeyesıce adetı beklıyozz...

X