- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 33
-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #8.781
Eskişehir de güzel kııız
Cikiyim canim yaticm belim bacaklarim heryerim dokuluyo hastane serum antibiyotik falan bagladilar antibiyotik tedavisine devam edicm bebegim cok iyi sukur hepinizi seviyorum gorusurs
Ya bende anlamadim bi sabah birden hasta uyandim oglumdan gecti galiba aman cok dikkat edin kendinizeah kuzum Allah şifa versin, çok fena olmuşsun sen ne yapmışsın öyle
çabuk iyileş bebişine yazık yav :44:
çabuk iyileş aramıza dön.antibiyotik zararlı değil mi?
Ya bende anlamadim bi sabah birden hasta uyandim oglumdan gecti galiba aman cok dikkat edin kendinize
Arkadaslar iyi aksamlar ben cok kotuyum bugun butun gun hastanedeydim bebegim cok iyi ssukur hersey yolunda kalp atisinida dinledim ama ben oluyorum cok kotu faranjit oldum + kanimda iltihap var butun kemiklerim kirik sanki yerimden kalkamiyrm oglumda hasta kaynanama geldim sagolsn bakiyo bana bulantilarimda fena Allah yardimcimiz olsn valla hepinizi opuyrm iyi aksmlr
çok su içtim canım.hem o testler de yanılma payı da varmış.şimdi pozitif çıkar ama hamile değilimdir filan.sonra yıkıntılarımı toplamaya gelirsin:)))
ne zaman içtin?birşey olmaz kız hadi bir yap
Zeynep test test test
Zeynep test test test
yok yaa cesaret edemiyorum bekliycem adetimin geçmesini.hayallerim yıklımasııınnn((
akşamdan beri boyna içiyorum su.
adetim geçmeden yapmaaammm bana neee
Hayallerin neden yikilsin cnm bundada bie Hayır var dee adzeynep takma bu kadar medir bu hüsran allahım hayırlısıni nasip etsin ins. Ama bu ladar cok üzülme ben düşük yaptim diye üzüldüm ama gecti vardir demkki bundada bie Hayır üzülme tamam cnm kendine iyi bak
Yap bakalim bir test ne cikicak yoksa bende merak ettim hayırlısı olsun
Kac gün var adt gününe adzeynep?
yatiyorum ben ama Zeynep test yapmadı diye uyuyamayacağım
arkadaşlar merhaba
mehmetelif daha önceki topikte bir süre yazışmıştık.hamileymişsin.tebrik ederim.allah tamamına erdirsin
yat kuzum bebişte dinlensin.birkaç topikte okudum ovülasyonda pozitif görüp gebelik testinde negatif görenlerde çok.o yüzden beklemek istiyorum canım.sen bana dua et olur mu:))
canım etmem mi sürekli dua ediyorum.pozitifi silik çizgi olarak değil baya koyu çizgi olarak alacaksın.siliği bile pozitif alıyorlar olmadı diyorlar.benim c ye yakın çıkmıştı ki biliyorsun laboquickte yumurtlama zamanında bile imkansız bir şey