Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Cnm geçmiş olsun cok cok üzüldüm allah yardimcin olsun inş. .

yok yaa cesaret edemiyorum bekliycem adetimin geçmesini.hayallerim yıklımasııınnn ((
akşamdan beri boyna içiyorum su.

Hayallerin neden yikilsin cnm bundada bie Hayır var dee adzeynep takma bu kadar medir bu hüsran allahım hayırlısıni nasip etsin ins. Ama bu ladar cok üzülme ben düşük yaptim diye üzüldüm ama gecti vardir demkki bundada bie Hayır üzülme tamam cnm kendine iyi bak

arkadaşlar merhaba

mehmetelif daha önceki topikte bir süre yazışmıştık.hamileymişsin.tebrik ederim.allah tamamına erdirsin

Yap bakalim bir test ne cikicak yoksa bende merak ettim hayırlısı olsun
Kac gün var adt gününe adzeynep?

2 yıldır bebek hasretiyle yanıp tutuşuyorsan ve yapmadığın şey kalmadıysa,maalesef adet olduktan yada negatif test sonucu gördükten sonra hayallerin yıkılıyor.

yatiyorum ben ama Zeynep test yapmadı diye uyuyamayacağım

yat kuzum bebişte dinlensin.birkaç topikte okudum ovülasyonda pozitif görüp gebelik testinde negatif görenlerde çok.o yüzden beklemek istiyorum canım.sen bana dua et olur mu:))

arkadaşlar merhaba

mehmetelif daha önceki topikte bir süre yazışmıştık.hamileymişsin.tebrik ederim.allah tamamına erdirsin

bende nickini görünce hatirladim hatta baktim bat bildirmeyen kaçaklardan mı diye ama listede ismini göremedim
sağolasın darısı tüm isteyenlerin başına.sende durum ne?

yat kuzum bebişte dinlensin.birkaç topikte okudum ovülasyonda pozitif görüp gebelik testinde negatif görenlerde çok.o yüzden beklemek istiyorum canım.sen bana dua et olur mu:))

canım etmem mi sürekli dua ediyorum.pozitifi silik çizgi olarak değil baya koyu çizgi olarak alacaksın.siliği bile pozitif alıyorlar olmadı diyorlar.benim c ye yakın çıkmıştı ki biliyorsun laboquickte yumurtlama zamanında bile imkansız bir şey

evet o markada bende hiç kontrol çizgisyle aynı koyulukta çizgi hiç görmedim.bakalım adetim geçsin o zaman yapıcam.zaten bu ay da olmadıysa hemen aşılamaya geçicez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…